Året rinder ud, nytårsmiddagen skal snart serveres, tanker flyver tilbage og der reflekteres.
Var 2014 et godt og lykkeligt år? Var du glad og tilfreds? Var helbreddet i top og kollegerne de sødeste?
Jeg tænker altid store tanker når året rinder ud. Giver refleksionerne anledning til at afprøve nye veje, sige mere fra eller til, sige mere ja eller nej? Har du en grundglad følelse i kroppen, eller skal/vil du arbejde for at gøre noget bedre?
Jeg har gjort 2014 op.Grund grundglad og kunne ikke ønske mig mere. Har den skønneste familie, det bedste job og en givende blog-hobby. Den giver mig mulighed for at udleve skrive-og fotodrømme og afprøve mad-bage-køkkenfantasier i alle afskygninger.
Jeg har fået kontakt til DIG og jeg havde aldrig drømt om at det ville give mig så meget mening at få kontakt til jer bloglæsere. Alle de skulderklap I giver, al den gode feedback og alle de gode ideer I hver dag berig mig og bloggen med. Det er helt fantastisk.
SKÅÅL! 🙂
En stor tak skal lyde til jer der trofast følger bloggen og et velkommen til, til dig der kigger forbi for første gang. Uden DIG var det ikke nær så sjovt!
Blog-året i tilbageblik fortæller mig, at det er simre-retter og mormormad I er allermest vilde med. Bloggen burde hedde “Noget i ovnen hos simremormor”, faktisk ligger kun 3 kageopskrifter i årets top 10, men de er også gode til gengæld.
Her nedenfor kan du se årets top 10 over bloggens mest besøgte opskrifter. Kilden er Google Analytics, som er et uundværligt statistikværktøj for mig. Hvor er det sjovt at se hvilke opskrifter I er allermest vilde med. Se med nedenfor.
Måske der er en favorit på listen du endnu ikke har fundet? Lad dig gerne inspirere. Måske du har din helt egen favorit-opskrift, der ikke er nævnt her? I så fald så skriv gerne en lille kommentar nedenfor, hvor du fortæller hvad din blog-livret er. Jeg bliver altid glad for feedback – det ved du 🙂
1. Årets mest besøgte indlæg med 202.000 besøg var opskriften på Nemme, sunde, svampede bananmuffins
“Har du, som jeg, ofte brune bananer i overskud, så kan du snildt få brugt overskudslageret op i denne opskrift. Smid endelig ikke de brune bananer ud. Skær det alt for brune af og brug resten i kage. De brune bananer er jo de allersødeste. Fantastiske i bagværk” Kager der blev lavet i sand stop madspildsånd, efter det forhåndenværende søms princip, helt som jeg elsker det allermest. Find opskriften her
2. Langtidsstegt flæskesteg med sprøde svær indtog 2. pladsen med 173.000 besøg
Billedet siger vist alt? Læs her hvordan du laver saftig flæskesteg med sprøde svær
3. Mør og saftig kylling langtidsstegt i øl i Römertopf indtog 3. pladsen med 157.000 besøg
“Vidste du, at man kan lave den lækreste kylling i sin Römertopf, hvis man lader den slubre øl i sig i 3 timer?” Opskriften finder du her
4. Spaghetti carbonara med æg, fløde, bacon og parmesan indtog 4. pladsen med 152.000 besøg
En nem og enkel hverdagsret som alle elsker. Opskriften finder du her
5. Paprikagryde med mørbrad, bacon, pølser og fløde indtog 5. pladsen med 126.000 besøg
….og det forstår man godt! Kombinationen af fløde, mørbrad og pølser er jo en klassiker. Alle, store som små, vil elske denne ret. Find opskriften her
6. Gullash – langsommelig sammenkogt simregryde indtog 6. pladsen med 95.000 besøgende
Endnu en simre-ret i mormormad-kategorien. Disse retter går man sjældent fejl af. God tid og lækkert kød giver den allerbedste gullash. Du finder opskriften her
7. Langtidssimret bøf stroganoff i flødesauce indtog 7. pladsen med 83.000 besøg
“ Har du nogensinde lavet Bøf Stroganoff? Det er den simpleste ret, som samtidigt er den nemmeste og lækreste. Tricket er god tid. Rigtig god tid. Det er nemt at købe ind til retten og nemt at kokkere. Du skal blot begynde på menuen 4-5 timer før retten skal serveres.” Opskriften finder du her
8. Mørbrad i baconsvøb og flødekartofler i Römertopf indtog 8.pladsen med 82.500 besøgende
Flødekartofler…jaaaah. Baconstegt mørbrad…jaaah. Jeg forstår godt at denne ret er blevet et hit. Römertopfen sejrede igen Opskriften finder du her
9. Rabarbercrumble med mandler, marcipan og flødeskum indtog 9. pladsen med 79.000 besøg
Endnu en kage på top 10 listen. Rabarbercrumblen sneg sig ind, og det forstår man godt. Sprød crumble med marcipan og sommersøde rabarber. Hvor vi glæder os til der er rabarbersæson igen, gør vi ikke? 😉 Du finder opskriften lige her
10. “Den-du-ved-nok-chokoladekage” med kaffeglasur indtog 10.pladsen med 79.000 besøg
Endnu en kage-klassiker. Ok 3 kager på listen, så kan hun måske alligevel godt kalde sig Bagenørd? 😉
“Den du ved nok” er en sød og smøryndig chokoladekage med en liflig kokosglasur med kaffesmag. Den er et hit ved ethvert kaffebord. Du finder opskriften her
Året der gik på bloggen. Dejligt så mange fandt vejen forbi. Ja du kan tro at jeg er glad og vildt benovet over de flotte besøgstal! Tak! 🙂
Jeg glæder mig til mange flere mad-kage- og brødoplevelser sammen med dig i 2015.
GODT NYTÅR! 🙂
Selv tak for et godt år. Ja nu har jeg været med i et års tid, og sikker mange opskrifter der er blevet prøvet af . Tak for dem, og alle de små historier du kommer med. Det er så hyggeligt at følge lidt med i din hverdag, og familieliv. Håber at skulderen er ved at have det godt igen.
Jeg ønsker dig og din familie et rigtigt godt nytår.
VH
Ulla
Åh, godt man ikke SKAL udtrykke hvilken opskrift man syntes bedst om!
Jeg er mange gange blevet godt inspireret på denne blog – både bageopskrifter og gode middagsrester…..
Så skulle man vælge lækre tætte lækre muffins med marcipan, bøf stroganoff med lækker bønnesalat eller eller eller……
Bliv endelig ved, du er med til, at der er sjovere at lave mad.
Men……. Spiser I ikke lam og fisk?? Vi skal have lammekølle i morgen og havde håbet på lidt inspiration på nogetiovnen.dk, men kunne ikke rigtig finde noget – eller har jeg set forkert?
🙂