Bagebloggeren falder for tosca-fredagsforkælelse

Mandel tosca-kage

Bagebloggeren hygger sig efter en LANG arbejdsuge, med et overflod af overtimer og et underskud af nærvær, krammere og mad lavet på den langsomme måde.

Sidder og gør status efter ugen der gik, arbejdsmæssigt, privat og blogmæssigt. Funderer over tiden der forsvinder når indlæg skrives, nattesøvn der pludselig er alt for lidt af, men også om en ny god og energigivende aktivitet der pludselig er opstået ud af det blå og som fænger mig voldsomt! 🙂

Skriver lange huskesedler med ideer til nye og kommende blogindlæg og drømmer om god tid til alle skabe, forevige, servere og spise alle mulige køkkenkreationer. 🙂

Når man sidder hér kan man da lige så godt nyde den toscakage der på forunderlig vis har opholdt sig i køleskabet hele ugen uden at blive spist. En prøvesmagning viser at denne kage kun har haft godt af at opholde sig på køl i nogle dage. Den er blevet mere konfektagtig i konsistensen. Konfektagtig på den gode seje karamelagtige måde.

Tillader mig en fredagskageforkælelse af de helt store ;-D

Tosca-mandel kage

 

 

Denne weekend bliver travl, men forhåbentlig bliver der også tid til mad/kage-projekter og madblogging.

Opskrift på den luksuriøse mandel-toscakage finder du hér

 

Læg en kommentar