Bagenørden i den varme stol: Mine sandheder og hemmeligheder

 • Sommerhus - et lille bitte eventyr med ind i hverdagen

I dag har jeg bestemt mig for at sætte mig i den varme stol. Det har jeg aldrig prøvet før.

Hvorfor mon gøre det?

Tjo, jeg kan forestille mig, at du er akkurat lige så nysgerrig som jeg selv? Jeg ELSKER at læse småinterviews i aviser og magasiner og rubrikker som “Ting du ikke vidste” “Kom tæt på” “Kom bag ved” “Mine yndlings..”

Måske du er én af bloggens mest trofaste læsere? Hvis du kan nikke genkendende til det, forestiller jeg mig bare, at du måske er endnu mere interesseret?

Jeg ELSKER at komme med om bag facader, så nu vover jeg og drister mig til at udlevere hemmeligheder og ting du med garanti ikke vidste om mig.

Bagenørden. Mig der rører i kødgryderne, slår (for) store brød op her på bloggen, tager alle fotos og skriver alle ord.

Det er jo lidt modigt og lidt grænseoverskridende. Jeg overskrider grænsen mellem privat- og den professionelle sfære. Det er udbasunerende. Blotlæggende. Sårbart og personligt.

Jeg tager chancen. Det er vigtigt du kender mig der står bag bloggen her. Jeg har intet at skjule og måske du vil befinde dig endnu bedre i mit blogunivers, hvis du kender mere til mig – hele mig – eller bare lidt mere, end det du ved i forvejen?

 

Bagenørden i den varme stol. Sandheder, hemmeligheder og ting du ikke vidste: 

Vi kommer tæt på, men måske der også er plads til spas – hemmeligheder, lunefuldheder og et lille grin måske?

Sommersol, tur ud i det blå og dagens vinder i jordbærkage

 1. Det er altid mig, ser sidder bag rattet, når vi kører på stejle fjeld i Norge

En psykologi ville sige, at jeg har et kontrolproblem?

Når vi skal køre på mega-farlige steder, har jeg kun tillid til mig selv og – slet – ikke min mand. På stejle fjeld og smalle bjergveje, SKAL og VIL jeg være ved rattet, ellers er jeg kropumulig og bundhysterisk at have med som medpassager.

Det vildeste jeg har prøvet er at køre med et højt fjeld på højre side og en stejl fjeldskråning på venstre side. Gitte møder modkørende. Vi passerer hinanden med få centimeters mellemrum – med begge sidespejle klappet ind. Gittes puls 250, mange dobbelte hjerte-slag og sved på panden!

2. Jeg har flyskræk og har aldrig prøvet at flyve!

Måske en psykolog ville sige, at punkt 2 er direkte afledt af punkt 1 på min liste her? At jeg har et kontrolproblem? Når jeg bevæger mig ud på en farefuld færd, så er jeg mest tryg, når jeg selv fører rorpinden og det kan man jo ligesom ikke i en flyvemaskine, vel?

Jeg er SIKKER på at piloten både vil være fuld, syg og utilregnelig og at jeg er NØDT til at komme i cockpittet for at klare ærterne.  Jeg vil ikke være rolig, før der er fast grund under fødderne for alle mand igen.

Jeg har læst ALLE nyhedsartikler om ALLE flystyrt i verden og har set ALLE skrækfilm, med flyulykker som tema, også den om hvor de overlevende ender med at måtte spise hinanden. Jeg er sikker på at flyveren mangler både propel og landingshjul, og kun har en motor.

Min mand er rejselysten og drømmer om en tur til New Zealand, der “kun” vil inkludere et par døgns flyvetur.

For at få mig med, må han 1) Lægge mig i fuld narkose 2) Drikke mig sanseløst beruset 3) Slå piloten ned, så jeg kan overtage pladsen i cockpittet

Sommersol, tur ud i det blå og dagens vinder i jordbærkage

3. Jeg får det vildeste kick af at købe lækkert genbrugstøj:

Jeg ELSKER at gå i genbrugsbutikker og er ENORMT god til at spotte de lækre varer. Jeg blev fan af recycling, længe før det blev mondænt og køber MEGET genbrugstøj og forærer til gengæld også rigtigt meget retur den anden vej.

Der findes ikke noget federe end at gå ind i Genbrugen i Glesborg og finde en lækker Masai-trøje til 50 kroner. Jeg føler jeg har vundet dobbelt i forhold til at købe prisen fra ny. Jeg ejer SÅ mange lækre kjoler hvor over halvdelen er genbrugskup.

Jeg får både dopamin – og adrenalin-kick af de fede køb – som da jeg i dag fik 4 Jackpot-t-shirts og 1 par Inwear bukser + 2 par andre bukser for 20 kr til fødselsdagsudsalg i min lokale genbrug. Torsdags-win!

Jeg ELSKER genbrugstanken og smider selv ALDRIG noget ud – hverken tøj, madvarer, møbler eller andet.

4) Ting jeg elsker: 

Næstekærlighed, imødekommenhed, hjælpsomhed, venlighed, glade og omsorgsfulde medmennesker. Venligboerne. Røde Kors-medarbejdere. Læger uden Grænser. Hundehvalpe. Solnedgange. Min datter. Min søn. Min mand. Mennesker, der tror på det bedste i mennesket. Jordbær. Min mors benløse fugle. Hvide chokoladefrøer. Solskin. Mit sommerhus.

5) Ting jeg ikke kan udstå:

Egoisme, negative mennesker, fremmedfjendskhed, spritbilister, selvoptagethed, krig, ufred, ansjoser, insisterende brokhoveder, folk der smider skrald i naturen, blodpølse, sylte, oliven, mennesker der tror på det værste om sine medmennesker, når min mand kører som en vanvittig og når folk glemmer at sætte et nutids-r

Forårsfarver - forårsforelskelse -forårsfryd

6) Hvorfor blev jeg bibliotekar?

Fordi jeg kun nåede til “B” i “Hvad kan jeg blive”: Det var ALT for tyk en bog 😉

Nej der stod: “Kan du lide at læse bøger? Kan du lide at arbejde med mennesker? Er du interesseret i almen dannelse?” Ja tak til det hele!

Jeg gik i gang med uddannelsen lige efter gymnasiet og startede som 19-årig. Jeg var færdiguddannet i 1992 som 23-årig og har arbejdet som bibliotekar lige siden. Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund!

Jobbet har  udviklet sig ENORMT på de 25 år. Da jeg blev uddannet var internettet vel nærmest ikke opfundet? Vildt nok! Kernen i jobbet er stadigvæk den samme og den jeg elsker allermest: At møde mennesker og guide i informationsjunglen og bringe lys, glæde og livskvalitet til mennesker ved at MØDE dem med ægte nærvær og anbefale gode bøger.

Sommerhus - et lille bitte eventyr med ind i hverdagen

7) Jeg har en jernstang på 28 cm i ryggen

Jeg blev opereret for en meget skæv ryg i 1984 og fik opereret en lang jernstang ind, er holder min ryg på plads. Det var en meget stor operation dengang og jeg var sengeliggende i 2 måneder. Alle mine benmuskler svandt ind og jeg måtte på vippebræt, med 5 graders hældning hver dag, til jeg igen kunne tåle at stå op.

Jeg gik med stift korset i 1 år efter operationen med store metalstivere til at holde hovedet. Jeg måtte kun køre bil sengeliggende i 1 år. Det var en vild omgang og godt jeg kun var 15 år og knap så bevidst, som jeg ville have været i dag.

Jeg ville være død af skræk, hvis mine egne børn skulle have været udsat for det samme. Gud ske tak og lov!

Jeg har stadigvæk en meget skæv ryg og får ondt i lænden, når jeg bøjer mig for meget forover. Ellers har jeg ingen problemer og har født 2 børn helt normalt. Nogen gange bruger jeg min ryg som ekstra god undskyldning for at lade ukrudtet vokse. 😉

Sommerglimt på en grå hverdag

8) Min blog er pæn, men min have ligner et vildnis: 

På bloggen går jeg op i æstetikken, farverne  og designet. Hvad du ikke kan se bagved er, at min have IRL ligner et vildnis. Bedene er dækket af vildtvoksende buske og bunddækkeplanter. Det har jeg det så fint med. Får absolut ingen stress af havevildnisset.

Både i huset og i sommerhuset kører vi “have-laissez-faire-stilen” og når vi siger at vi har “været i haven” betyder det at vi enten: 1) har siddet på terrassen elller 2) slået græsset.

Sommersol og driversøndag i sommerhuset

9) Jeg er en tudemarie ved barnedåb og når musik er særligt smuk:

Jeg er let at bevæge og kan nemt fælde en tåre, når jeg ser:

genforeninger i “Sporløs”eller ser små børn komme til verden, jeg fælder en tåre, når jeg læser om børn der har mistet deres forældre eller selv er alvorligt syge. Jeg græder, når jeg er til barnedåb, hører orgelet spille i kirken eller hører klassisk musik, på en særligt sensibel dag. Jeg bliver berørt, når ægte mennesker fortæller mig deres historie, om sorg, krise eller ulykker.

Sommersol, tur ud i det blå og dagens vinder i jordbærkage

10) Jeg har flere kroniske sygdomme 

Som jeg har lært at leve med og som alle er velbehandlet og velmedicineret. Jeg har lavt stofskifte, endometriose (underlivssygdom), en lille knude i hypofysen, der producerer for meget mælkehormon (prolaktin – det hormon man har i kroppen, når man ammer)

Jeg kan passe mit fuldtidsjob, sygdommene til trods, men jeg har dage, hvor min hjerne er grød, hvor jeg har svært ved at finde ord og hvor der kun er tåge i min hjerne. Når man ammer, siger man at man kan have “ammehjerne” og derfor glemmer alt. Det må være sådan jeg har det. Nogle dage.

Langt de fleste dage lever jeg et helt almindeligt liv. Det er vigtigt for mig, at jeg er MIG! Jeg holder fast i, at det er mig GITTE der styrer mit liv, at det er mig der er direktøren og ikke mine sygdomme.

På sløje dage holder jeg mig igang, dog med sløvere tempo, men kæmper alligevel. Jeg er ikke meget for at tage en sygedag. Nogen ville kalde mig dumstædig. Min far er 72 år og arbejder stadigvæk fuldtid som murer med både en iskias og diskusprolaps. Han vil ikke give op og hengive sig til at pleje sine sygdomme. Han er en sej kæmper og holder sig i gang, alt det han kan. Jeg tror jeg minder lidt om ham <3

11) Jeg er født og opvokset i Grenå:

Jeg har en storesøster der bor i Ebeltoft og en lillesøster der bor i Grenå. Jeg er så heldig at have begge mine forældre endnu – selvom de er ved at være svækkede.

Jeg har haft en skøn barndom i en lille landsby, med mange gode legekammerater. Vi legede på vejen sammen om aftenen og jeg mindes de lange lyse sommeraftener med glæde. Vi spillede antonius, rundbold, cyklede og stod på rulleskøjter. Jeg husker min første barndomskæreste. Vi byggede huler af halmballer og cyklede til stranden og badede i timevis og vi overlevede også selvom vores forældre ikke anede hvor vi var – eller overhovedet tænkte, at de burde vide det.

Sommersol og driversøndag i sommerhuset

12) Min bedstefar var sønderjyde og stod vagt ved den danske grænse, da tyskerne invaderede landet

Det er ikke noget vi snakker meget om i min familie, men min bedstefar var tyskervenlig og sad efter krigen to år i Frøslevlejren, som straf for, at han havde hjulpet med at holde vagt, så tyskerne kunne invadere landet.

Når vi så billeder fra koncentrationslejre sammen med min bedstefar fornægtede han alt og sagde at det var de “verdammten russen” der manipulerede.

Mange af mændene, i den by mine bedsteforældre boede i, var tyskervenlige. Sådan var det 5 km fra den tyske grænse. Det prøver jeg at forstå, selvom jeg ikke kan. Jeg kan ikke acceptere det og ved ikke hvordan jeg ville have tacklet en alvorssnak med min bedstefar, hvis han havde levet i dag.

Sommersol og driversøndag i sommerhuset

13) Jeg har det svært med mandschauvinister, bedrevidenhed og bliver udfordret, når folk tror jeg ikke kan:

Da jeg tog kørekort, var min kørelærer ret mandschauvinistisk. Han sagde få dage før min køreprøve: “Ved du hvad, jeg tror at Tommy har en større chance for at bestå end dig. Jeg synes vi skal give ham din køreprøvetid”

Jeg blev flintrende arrig! Trodsig! Sur! Det skulle da blive løgn skulle det! Fandme nej! Jeg ville bestå, selvom Tommy klart var en bedre bilist end mig.

Jeg bestod, i en snestorm og var sejrssikker som ingen anden. Jeg skulle dy mig for ikke at blive hoverende. Siden dengang, har jeg følt mig udfordret, når nogen antyder :”Det kan du nok ikke” Jo for fanden da!

Sommersol og driversøndag i sommerhuset

Den varme stol har sluppet sit tag i mig for i dag. Måske jeg sætter mig i stolen en anden gang? Ej hvor var det sjovt! Håber også du synes det har været sjovt at læse med?

Mange hilsner

Gitte – Bagenørd – fuld af hemmeligheder og sandheder 🙂

42 Kommentarer

 1. Tove Pedersen 5. juni 2017 af 12:57- Svar

  Kære Gitte
  Som altid dejlig læsning fra din hånd – elsker din ærlighed, føler jo næsten jeg kender dig selvom vi aldrig har mødtes – er sikker på det kunne være hyggeligt 🙂
  Nyd resten af pinsen i sommerhuset med din dejlige familie, jeg har lige været i sommerhus på Mors med mine børn og børnebørn, så skønt 🙂
  De bedste hilsner
  Tove

  • Gitte Hansen 7. juni 2017 af 20:42- Svar

   Hej Tove
   Tusind tak for din søde hilsen Tove. Altid skønt med en hilsen fra dig <3 Dejligt du har haft en god hilsen med din familie - lyder som den allerbedste pinseferie 🙂
   Vi havde nogle skønne dage og er allerede begyndt at glæde os til sommerferien. Skønt at den venter lige om hjørnet 🙂
   MÅ du få den dejligste sommer Tove
   Kærlig hilsen
   Gitte

 2. Hans Jørgensen 3. juni 2017 af 08:04- Svar

  Kære Gitte
  Selv om jeg er mand kan jeg godt lide din side og dine opskrifter,rabarbercrumbien er god og nem den har jeg også lavet.
  Mange hilsener
  Hans@@

  • Gitte Hansen 4. juni 2017 af 11:49- Svar

   Hej Hans
   Du skal sørme være så velkommen da. 🙂
   Dejligt du bruger løs af opskrifterne og at du synes om rabarbercrumblen også.
   Tak for din hilsen Hans – det var sødt af dig at skrive til mig 🙂
   God fornøjelse i dit køkken fortsat
   Mange hilsner
   Gitte

 3. Nina Dueholm Jørgensen 3. juni 2017 af 00:44- Svar

  Kære søde Gitte.

  Så hudløsærlig – så ægte – så hjertevarm. 😊😊
  Jeg har altid været fan – og ja når jeg mangler en spændende opskrift eller lidt inspiration
  Slå jeg op på bagenørdens hjemmeside.
  Kærlige tanker
  Nina.

  • Gitte Hansen 4. juni 2017 af 11:51- Svar

   Hej kære Nina
   Tusind tak for din søde hilsen – dejligt med gode ord fra dig <3
   Håber alt vel hos dig og dine? Mon ikke vi mødes snart igen i Ebeltoft? Det vil jeg glæde mig til 🙂
   Hils dine søde store unger derhjemme <3
   Kærlig hilsen
   Gitte

 4. Karin Worm 2. juni 2017 af 23:08- Svar

  Hej Gitte. Jeg har altid syntes, du var en sej pige, og det må jeg da nok sige. Og så var du jo også en dejlig og dygtig kollega, som var skøn at arbejde sammen med.
  Tak for en spændende, åbenhjertig og humoristisk beretning.
  Også jeg nyder sommerhusets glæder her på Samsø, og ofte er jeg omkring bagenørdens opskrifter.😎. Mange hilsener Karin

  • Gitte Hansen 4. juni 2017 af 11:55- Svar

   Hej Karin
   Tusind tak for dine søde ord Karin – det var også en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig og lære af alle dine faglige kneb. 🙂
   Du er/var et fagligt fyrtårn som bibliotekets brugere og vi kolleger nød stor gavn af.
   Skønt med god tid til at nyde sommerhusets glæder for jer – ønsker jeg den allerbedste tid på Samsø og ude i verden.
   Heldigvis kigger du jo tit biblioteket – glæder mig allerede til næste gang vi ses 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 5. Gitte Pedersen 2. juni 2017 af 22:02- Svar

  Hej Gitte kan høre vi har mange ting til fælles, udover navnet. Jeg elsker dog blodpølse og min kære bedstefar hadede tyskerne. Elsker også mand og 4 børn og tre børnebørn. Og så er jeg uhyggeligt mad og kageglad. Hvis jeg bagte og spiste bare det halve af det jeg har lyst til kom vægten hurtigt over hundrede. Glæder mig alligevel til flere opskrifter. Skal lave rarbarber crumble til mange gæster næste weekend. God pinse og tak for du er dig. ☕️🍰☕️🍰☕️

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 22:30- Svar

   Hej Gitte
   Tak for din hilsen Gitte – dejligt du havde lyst til at læse med og at du synes det var sjovt at reflektere over mine ord.
   Gitte hedder vi begge og kageglæden har vi begge – jeg ville også kunne trille, hvis jeg gav efter for min søde tand hver gang den plager 🙂
   God pinse til dig og dine – håber I får nogle skønne dage kære navnesøster 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 6. Kirsten 2. juni 2017 af 20:37- Svar

  Tak søde Gitte.
  Har fulgt din blog rigtig længe og vender hele tiden tilbage til den og dine dejlige opskrifter.
  Synes jo at jeg “kender” dig – men det er jo alligevel hyggeligt, at komme længere ind bagved den rigtige Gitte.
  Tak for din dejlige blog, som er til rigtig stor inspiration for mange.

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 22:12- Svar

   Hej Kirsten
   Ej hvor det glæder mig. Super dejligt at du havde lyst til at følge med om “Bag facaden” og dejligt at høre, at du så trofast følger bloggen. Det er jeg glad for. Skønt at have dig med på sidelinjen her og tusind tak for dine søde ord – de varmer mig 🙂
   God fornøjelse med bloggen fortsat – håber du har lyst til at blive hængende
   Mange hilsner
   Gitte

 7. Lene 2. juni 2017 af 20:36- Svar

  Et dejligt indlæg fra en hjertevarm person 😘 Det mærkes tydeligt, og jeg er ikke overrasket 😊, men dejligt åbenhjertig, og det er lidt snyd at jeg føler jeg kender dig men ikke omvendt 😃

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 22:06- Svar

   Hej Lene
   Ej hvor jeg altså bare elsker sådan en besked fra dig. 🙂
   At skrive på en blog, kan altså bare gøre noget helt særligt, end at skrive en bog som forfatter. Jeg/vi får meget mere og umiddelar kontakt med hinanden og det nyder jeg virkelig 🙂
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig Lene – det var vel nok sødt af dig. Dejligt du har lyst til at læse med her på bloggen – håber du bliver hængende 🙂
   Mange hilsner
   Gitte
   e

 8. Mette Bluhme 2. juni 2017 af 20:21- Svar

  Jeps. Det lyder som dig. Dejligt at læse, hvordan en fighter klarer hverdagen og også modstandens vej. Dejligt du ærligt fortæller, at heller ikke du, Gitte, er perfekt, men bare almindelig – ligesom vi andre.
  Knus og god pinse.
  Mette

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 22:03- Svar

   Hej Mette
   Ja jeg er vist bare totalt som jeg er og altid har været – selv i vores glade studentertid i Aalborg 🙂
   Dejligt med en hilsen fra dig Mette – det er mange år vi to har haft liner i hinanden. Dejligt vi har fundet hinanden igen 🙂
   Håber alt vel hos dig og dine? Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig Mette – det var sødt af dig 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 9. Gurli kristensen 2. juni 2017 af 12:24- Svar

  Hvor er du sød, åben og meget imødekommende.
  Bruger ofte dine opskrifter og er så glad for din inspiration.
  Tak fordi du deler med alle os der interesserer os for andre.🙏🏻💐🙏🏻💐
  Rigtig god pinse, som jeg antager bliver i dit sommerhus☕️☕️

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 22:00- Svar

   Hej Gurli
   Velbekomme da – altid til tjeneste. 🙂
   Du skal være så velkommen Gurli. Forsyn dig bare af opskrifterne og jep – jeg er vist som en åben bog og nem at “læse”.
   Du kan tro at vi skal fejre pinsen i sommerhuset. Vi er allerede godt installeret 🙂
   God pinse også til dig og tak for din søde hilsen 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 10. Lone 2. juni 2017 af 12:10- Svar

  Du er en rigtig sød og sej pige Gitte….dejligt at høre lidt om hvem du er 😉

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 21:58- Svar

   Hej Lone
   Tusind tak for dine søde ord Lone – det var sørme da pænt sagt. 🙂
   Dejligt du havde lyst til at læse med. Jeg håber du har fået lyst til at blive hængende her på bloggen <3
   Mange hilsner
   Gitte

 11. Bente Kjær Truelsen 2. juni 2017 af 11:41- Svar

  Tak for, at du er så ærlig og vil dele dit liv og dine dejlige mad og bageopskrifter med os andre.

  God dag.

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 21:56- Svar

   Hej Bente

   Velbekomme da 🙂 Jeg tror mindst at jeg får lige så meget ud af skrive indlæggene, som I får ud af at læse dem. 🙂
   Det er rigtigt dejligt at du har lyst til at læse med hele vejen.
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive så sød en hilsen til mig Bente <3
   Mange hilsner
   Gitte

 12. Poul-Erik Jacobsen 2. juni 2017 af 10:23- Svar

  Hej Gitte
  Har fulgt din blok gennem flere år nu, nydt opskrifter og dine små indslag fra sommerhuset. Jeg har altid ment at du måtte have et stort overskud, men efter at have læst dette, ja så må du bare være SUPER WOMAN……. Du har min dybeste respekt.
  Mange hilsner
  Poul-Erik

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 21:54- Svar

   Hej Poul-Erik
   Tusind tak for din hilsen og dejligt du så trofast hænger på hele vejen, her på bloggen.
   Super woman ved jeg nu ikke om jeg er, men jeg er en stædig kamel og får som regel gjort det jeg har sat mig for, selv på sløje dage. Dejligt at se tilbage på det man har udrettet istedet for bare at huske dagen, som en dårlig dag.
   Jeg har en drivkraft i mig, men engang imellem gad jeg nu også godt slukke for den og kaste mig på sofaen. Det sker jo altid for sjældent, men på den anden side – livet er jo for kort til at ligge der og spilde tiden 🙂
   Tyusind tak for din søde hilsen Poul-Erik og dejligt du har lyst til at læse med 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 13. Inger Marie Linnemann 2. juni 2017 af 09:38- Svar

  Godt skrevet Gitte, ligesom alt andet du har skrevet på din ærlige, ligefremme og humoristiske måde. Jeg lærte dig at kende da du som ung nyuddannet bibliotekar kom til Randers Bibliotek. Nu er du blevet “voksen”, men stadig den samme glade positive pige.

  Kærlig hilsen
  Inger Marie

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 21:50- Svar

   Hej Inger Marie
   Tusind tak for din søde hilsen – du har jo fulgt mig hele vejen. Husker tydeligt min første arbejdsdag på Randers Bibliotek for mange år siden – det var en fornøjelse at arbejde i bogbusafelingen og du var så venlig og hjalp mig tit på kontoret. Du/I var så søde til at tage i mod os nye. Dejligt vi ses i ny og næ engang imellem på bibblioteket. Håber du har det godt Inger Marie 🙂
   Tak fordi du tog dig tid til at skrive så fin og sød en hilsen til mig 🙂
   Mange hilsner
   Gitte
   En “halvgammel” exkollega 🙂

 14. Malene Løje 2. juni 2017 af 09:08- Svar

  Hvor er det skønt at sidde på en fridag i solen med kaffe og hjemmebagt bolle og læse om et så ærligt og skønt et menneske jeg fornemmer at du er 👍👍 tak for gode historier og lækre opskrifter.

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 21:46- Svar

   Hej Malene
   Tusind tak for dine søde, rosende ord. Jeg bliver jo helt benovet og glad. Ja jeg er vist bare helt som en åben bog – what you see is what you get. 🙂
   Dejligt du har lyst til at læse med her på bloggen og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive så sød en hilsen til mig 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 15. Mette 2. juni 2017 af 09:01- Svar

  Tak for kigget Gitte ❤️❤️❤️. Elsker din blog og elsker at høre med bag kulissen, nogle af tingene havde jeg gættet 😉

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 21:44- Svar

   Hej Mette
   Så dejligt at have dig med her Mette, jeg føler jo næsten at vi to kender hinanden efterhånden og sådan har du det vist også, når du kan gætte mine hemmeligheder på forhånd 🙂
   Tak for dine altid søde hilsner Mette. Skønt at have dig med her på bloggen 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 16. Malene 2. juni 2017 af 05:38- Svar

  Super godt skrevet…. 😁. Er møg nysgerrig så måtte læse.

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 06:50- Svar

   Fedt Malene – dejlig du synes om min lille beretning 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 17. Hanne 2. juni 2017 af 05:18- Svar

  Du er stort set som jeg forestillede mig. Tak for denne præsentation af Gitte,
  mennesket bag “Bgenørden” , tak for opskrifter og især de forudgående historier bag. Du er et unikt menneske og dog bare “ganske almindelig”
  🍞🍓🍄🍌🍎🌰🍏🍉🍒🍟

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 06:51- Svar

   Tusind tak Hanne – lige præcis sådan havde jeg håbet det ville blive taget i mod.
   TAK – for din positive tilbagemelding.
   SÅ dejligt du havde lyst til at læse med:-)
   Mange hilsner
   Gitte

 18. Tina Haupt 2. juni 2017 af 01:23- Svar

  Du er en skøn kvinde

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 06:52- Svar

   Tusind tak og i lige måde sørme da Tina :-9
   Mange hilsner
   Gitte

 19. Hanne Poulsen 1. juni 2017 af 23:47- Svar

  Det er da det, der gør det så hyggeligt at følge med på din blog, at du ved siden af dine dejlige opskrifter har så meget, du har lyst til at dele med os, og du gør det bare på sådan en livsglad og åben måde, så jeg ihvertfald er fan.
  Jeg tror jeg har læst hvert ord du har skrevet, siden jeg opdagede din side – tak for den, og jeg bruger også flittigt dine opskrifter. God sommer🌞 Jeg nyder også livet i sommerhus ved Båring på Fyn 🌞💐

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 06:53- Svar

   Åh Hanne – hvor lyder det bare dejigt. 🙂
   Jeg bliver helt rørt og bevæget, du må da vist være en ægte fan 🙂
   Så dejligt at du læser med her og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive så sød en hilsen til mig 🙂
   Kærlig hilsen
   Gitte

 20. Bente Poulsen 1. juni 2017 af 23:44- Svar

  Tak for en dejlig beretning om dig og dit liv. Som altid er det skøn læsning, blandet med alvor og et sundt strejf af humor, men altid meget, meget ærligt 🙂

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 06:54- Svar

   Tusind tak søde Bente – lige præcis sådan havde jeg håbet det ville blive taget i mod.
   Jeg er så glad for, at du havde lyst til at læse med.
   Dejligt du følger med, her på bloggen – skønt at have dig med på sidelinien 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 21. Inge g. Hansen 1. juni 2017 af 23:22- Svar

  Hej Gitte
  En dejlig historie om dig og dit liv.
  Fantastisk, at du vil dele det hele med os.
  Det føles nærmest som om, jeg har kendt dig hele tiden…..som en god veninde.
  Glæder mig til at høre meget mere, kære Gitte 😀
  Hilsen fra inge

  • Gitte Hansen 2. juni 2017 af 06:56- Svar

   Hej Inge
   Ej jeg får da næsten helt en klump i halsen Inge. Tænk at jeg med ord og billeder, kan ramme sådan.<3
   Det er netop derfor jeg er så stor fan af blogmediet, i forhold til den traditionelle forfattergerning - man kan virkelig komme tæt på hinanden hér og vi kan hurtigt finde liner til hinanden. Jeg nyder det virkelig også!
   Tak for din søde hilsen og skønt at have dig med her - jeg føler jo næsten også at jeg kender dig 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

Læg en kommentar