Bloggen i 2018 – fremdrift, udvikling og i fuld galop

Vi har budt et nyt år velkomment og tit giver det anledning til refleksioner og tilbageblik men også fremsyn, hvor nye drømme og nye forhåbninger bydes velkomne.

Da året var spritnyt skrev jeg dette indlæg til dig, hvor jeg forholder mig til nytårsforsætter – eller måske skulle vi nærmere sige nytårsforTsætter? 😉I indlægget forholder jeg mig mere til gode intentioner på det personlige plan, men i dette vil jeg prøve at reflektere over bloggen – og gøre:

Status over “virksomheden” – Noget i ovnen hos Bagenørden.

Hvad er fremdriften og er der udviklingsplaner? “Rigtige” virksomheder laver en virksomhedsplan og lægger strategier og laver visioner. Hvordan fungerer det i sådan en lille enkeltmandsvirksomhed?

Bloggen lever sit eget vilde liv og jeg prøver at følge med, så godt jeg nu kan, når jeg også skal passe mit fuldtidsjob ved siden af. Jeg hænger på, halser efter, udvikler, laver mad, bager kager, tager fotos, skriver med bloglæsere, reklamefolk og teknikere og indberetter moms på virk.dk.

Jeg har speederen i bund på bloggen og skriver hver uge 3-4 nye opskrifter/indlæg til dig.

Der er en enorm fremdrift på bloggen- men havde jeg haft kolleger, havde vi nok taget en snak om “hvor går vi hen?” “Er det dét her, vil vil, eller skal vi prioritere kræfterne anderledes?” “Skal vi sige ja til flere og nyee arbejdsopgaver og nej til andre?”

Når man er ene hane i koret, med fuld knald på motoren, kan man glemme at stoppe op. Så er det nemt at forfalde til at gøre det man “plejer” og det man er allerbedst til, men måske er det alligevel ikke det eller de klogeste træk man så tager?Måske kan jeg bruge januar til denne refleksion? Vil du være med på den? 🙂

En del madbloggere lever af deres blog efterhånden og efterhånden tjener jeg også så godt på bloggen, at det ville være en realistisk mulighed, hvis jeg optimerede og tænkte nyt i forhold til samarbejder, bogudgivelser, kursusvirksomhed eller andet.

Bloggen er meget velbesøgt. Hver dag kigger ca. 7-800 forbi bloggen og der bliver dagligt vist over 20.000 sider. På årsbasis betyder det over 2,3 mio. besøg og 6,5 mio. sidevisninger. VILDT! 

Mange kommer ind via Google-søgninger, men 50% af alle besøgende, er trofaste, der vender tilbage igen og igen. Jeg elsker det! Det er jo også jer trofaste der skriver søde hilsner og kommenterer opskrifterne. Det er jo JER, der giver mig den største anerkendelse – I er mit brændstof! Jeg fornemmer klart, at jeg gør en forskel for DIG og at min rolle som  madblogger er betydningsfuld. Den følelse er alle anstrengelserne værd.

Hvorfor overhovedet arbejde for at få flere besøgende, når der jo egentlig er rigeligt nok i forvejen?

Jamen det er jo så sjovt, at se, hvor langt man kan drive det med ens “hjertebørn”, ikke?

En ting er at lære at køre på cykel – det er sjovt nok, men at cykle en længere tur ud og se hvad der gemmer sig omme bag næste gadehjørne – er alligevel sjovere. Eventyret. Fornemmelsen af at mærke boblerne i maven, når man ser noget spire og gro? At bevæge sig ud på ukendt farvand og erobre nye områder – vinde nyt land og få succes. Jamen det er en ubetalelig sejr, især når/hvis man kun har sig selv at klappe på skulderen.

Der er brug for ekspertbistand:

I 2018 vil jeg hyre eksperter ind, der kan råde mig til relevante træk i forhold til udvikling af websitet – markedsføring – annoncering – fokus.

Jeg har rørt i kødgryderne på bloggen i mange år, men har ikke navigeret professionelt i forhold til udviklingen af min “forretningsidé”.

Jeg glæder mig SÅ meget til at få konsulenter på banen, der kan give mig gode råd om måske indlysende initiativer, jeg ikke selv har fantasi til at forestille mig. Jeg er så nok også nødt til at hyre andre konsultenter, der kan hjælpe mig med at føre nogle af de nye skibe i havn. Måske kræver det teknisk indsigt jeg ikke har, men jeg stoler på, at det kan flytte noget, at hyre gode hjælpere ind.

Jeg har styr på meget, men ikke styr på alt. Måske er det bare små og enkle knapper der skal trykkes på, for at opnå en kæmpe effekt? Jeg aner det ikke.

Måske vil bloggen for alvor kunne skifte gear og rykke op i en helt anden og endnu vildere liga?

Måske jeg får det råd, ikke at skulle have så meget fokus på at producere nye indlæg hver dag. Måske jeg i stedet burde kigge tilbage og rette på de gamle indlæg, så de fremstår aktuelle og professionelle? Stramme hele bloggens grundfundament op – selve kernen, istedet for bare at lade den vokse?

Hvad tænker du om det? Jeg er afhængig af at skrive nye indlæg næsten hver dag, men er du som læser også afhængig af at læse med? En sød bloglæser skrev engang til mig, at hun bliver forpustet over alle de opskrifter jeg producerer – rimeligt frustrerende sagde hun, for hun ville gerne prøve dem alle, men der var jo bare alt for mange. Hvad tænker du om det?

Jeg får SÅ mange ideer og elsker bare at formidle de nye opskrifter til dig. Jeg tænker også at det er vigtigst at jeg bruger mit krudt dér, hvor jeg brænder allermest – så meget har jeg efterhånden lært, i mit snart 50-årige lange liv. 🙂

Jeg har styr på meget SEO (søgemaskineoptimering), men de vises sten har jeg ikke 100%. Det kunne være fedt at hyre eksperter ind, der har styr på Google-rankering og Facebook-algoritmer. Hvordan erobrer man sig 1.pladsen på Google’s side 1? Ja det er virkelig GULD-spørgsmålet – som er mange dyre konsulenttimer værd, tænker jeg. Det er er en af mine ambitioner i 2018 – at hyre kompetent og kvalificeret SEO-ekspert-rådgivning.  Hvor bliver det spændende, altså!

Ved jeg mon, hvad du vil have?

En ting er teknik, algoritmer og søgemaskiner. Har jeg også fingere på pulsen i forhold til hvad DU som bloglæser vil have? Serverer jeg de rigtige “menuer” for dig, i overført betydning? Det kunne være interessant med en behovsanalyse?

Mange madbloggere laver ugentlige madplaner, med stor succes. Madplaner er jeg endnu gået udenom at producere, fordi jeg selv synes at madplaner er dræbende, men hvad nu, hvis det er madplaner DU vil have, er det så en skidt prioritering? Hvad tænker du om det? Åh gad da godt have gode råd fra dig her 🙂

Flere madbloggere laver også opskrifter på video og jeg har læst mig til, at video er det hurtigst fremvoksende medie på blogs og at det er DET man skal fokusere på i 2018.

Jeg har ikke kastet mig ud i videoverdenen – ikke fordi jeg er forskrækket over at være “på”- men mest fordi det er svært foreneligt med mit civile liv. Jeg kommer sent hjem fra arbejde hver dag og ofte skal madlavningen foregå i lyntempo – imens familie, børn og husdyr sværmer omkring i køkkenet – der heller aldrig er helt klinisk ryddet op.

Et “kulisseliv” er ikke lige mig. Jeg er fan af æstetik, og flotte, skarpe fotos, men du ser mig sjældent anrette mad/brødet eller kagerne på en særlig kunstnerisk måde, på en udstillingsplade måske, drysset med rosenblade eller andre effekter? Kulisselivet er ikke lige mig, men måske det er dit behov?

Mange læser jo Bo Bedre, men de færreste af os bor jo i sådan et hjem – måske vi alligevel har drømmen?

Min blog er en “ærlig” blog og der er meget jeg ikke vil give køb på.

Selvom du siger, at du gerne vil have mere kunstneriske billeder og flere videoopskrifter, så vil jeg stadig være så “grounded” at jeg vil mærke efter og gøre lige præcis det, jeg har det allerbedst med, og som fungerer allerbedst i min hverdag.

Det håber jeg du forstår og respekterer? Jeg håber du bliver hængende alligevel, men din mening vil være guld værd for mig. Jeg vil SÅ gerne vide, hvad du sætter allermest pris på, så tip mig gerne i en kommentar herunder 🙂

“Mest af alt, holder jeg af hverdagen” og hvis et særligt blog-setup vil kræve fundamentalt andre måder at navigere på i køkkenet, for mig og min familie, så vil jeg nok lige spørge mig selv om, om det er værd, at sluge den kamel?

Hvis jeg skulle leve af bloggen fuldtid, var jeg NØDT til at indrette tingene efter hvor pengene er=hvor trafikken er størst=give dig det du 100% vil have. Som det er nu, er jeg en fri fugl og laver foreløbigt ikke væsentlige elementer om, med mindre jeg er tvunget til det.

Jeg vil fortsætte med at tippe dig om opskrifter på bloggens side på Facebook hver dag, for en ugeplan tænker jeg umiddelbart vil være gudsjammerlig kedelig at lave for mig. Jeg ville aldrig selv synes det var sjovt at følge en ugeplan, jeg ville følge mig “låst” af en sådan, og føle en begrænset handlefrihed, hvis sådan en “spændetrøje” blev lagt ned over min køkkentjans. Har du det mon også sådan?

Jeg er klar over at mange elsker ugeplaner, fordi det netop giver frirum og tid til andre ting, i en travl hverdag. Det har jeg fuld forståelse for.

Imens jeg funderer om jeg vil springe på de ugeplaner dér, vil jeg fortsætte med at “hverdagsinspirere” dig med opskrifter ad-hoc, sådan som jeg har gjort siden bloggens opstart. Det er DET jeg synes er det fedeste og dét der gør, at jeg hver eneste dag har en stor kontakt med jer. Jeg elsker det 😉

Sig gerne til, hvis du har feedback eller gode ideer til mig. Jeg lytter ALTID med store ører 🙂 Måske er det dét det allermest indlysende du savner og det mest enkle jeg har overset?

Reklamer på bloggen:

For 1 år siden fik bloggen nyt design og der kom flere reklamer på bloggen og flere billedblokke at vælge imellem på hjemmesiden. Indimellem får jeg hilsner fra bloglæsere, der irriteres over popup-reklamer. Jeg er meget taknemmelig for al den feedback jeg får, både ros og ris, og jeg bestræber mig på at give alle et ordentligt svar.

Mht. reklamer, så svarer jeg gerne, at de er kommet for at blive og at de på bloggen er et “nødvendigt onde” ligesom de efterhånden er på mange andre hjemmesider. Jeg tænker at de fleste af os lever med reklamer på nyhedssites f.eks. og vi ved jo godt, at gratissiderne er nødt til at få penge i kassen, på en eller anden måde, for at kunne eksistere.

Jeg har et forbilledligt samarbejde med et annonceringsfirma, der finder annoncerer til min side – en hjælp jeg er dem vældigt taknemmelig for. Jeg slipper for mange og lange forhandlingstimer i telefonen med annoncører. En tidskrævende opgave, og det er så fint at jeg har “folk” til det, og at vi begge får noget ud af det – win-win.

Jeg har indflydelse på hvilke reklamer, der bliver vist, og som hovedregel er det faktisk sådan, at jo mere “generende” reklamerne er, jo flere penge tjener man.Det er i hverfald min fornemmelse.

Jeg har fravalgt kæmpereklamer der fylder hele siden, og som man kun kan komme forbi ved at lukket i et kryds på siden. Disse reklamer synes jeg selv er vældigt generende og så længe jeg kan undgå dem på siden, vil jeg gøre det.

Der er penge i reklamer og reklamekronerne har jeg brug for, for at kunne drive siden i forhold til det tekniske setup (domæne, host, tekniker, nyt kamera, nye temaer, plugins o.a.)

Nogle skriver, at de vil stoppe med at bruge bloggen, hvis jeg ikke fjerner reklamerne – især de små popups er tilsyneladende et irritationsmoment.

Jeg kan kun svare, at jeg er nødt til at have en indtjening ved siden af mit job, ellers vil det være familiens opsparing, der skulle gå til at drive bloggen, og det ønsker jeg selvfølgelig ikke. Mon ikke også de fleste af jer, ville vælge det samme? Jeg tror det.

Mon ikke også at mange af jer nemt kan scrolle forbi en reklame på et nyhedssite, uden at ærgres? Reklamer er en betingelse og nærmest et grundvilkår for hjemmesider i dag og for den aktive internet-bruger at navigere i.

Hvad tænker du om reklamer på bloggen? Håber du forstår mine bevæggrunde for at lægge “spalteplads” til dem?

Øget indtjening og fremtidsperspektiver?

Der er mulighed for at jeg vil kunne øge min indtjening på bloggen yderligere i 2018.

Jeg er glad for at jeg ikke er dybt afhængig af indtægten, men HVIS indtjeningen siger, vil det på sigt måske kunne betyde, at jeg vil kunne gå lidt ned i tid, hvis arbejdspladsen ellers tillader det. Tænk hvis jeg fik mulighed for at  hellige mig blogarbejdet 1 dag om ugen?

Tænk, hvis jeg havde tid til at tale med teknikere/annoncører/samarbejdspartere i dagtimerne? Det ville være en fest! Tænk hvis jeg kunne skrive blogindlæg i dagtimerne, når hjernen er skarpest og ordene flyder lidt friere? Wow! 🙂

1 ugentlig blogfridag, ville være perfekt, men uanset hvor meget jeg elsker mit bloggerliv, så kommer jeg aldrig til at sige mit civile job op, det elsker jeg det simpelthen for meget til.

Jeg får SÅ meget retur på jobbet, både på det faglige og mellemmenneskelige plan og jeg tror simpelthen at jeg ville blive noget så ensom uden mine gode kolleger at “spille bold med” Jeg arbejder jo som bibliotekar i mit civile job, og kontakten med bibliotekets brugere vil jeg for alt i verden heller ikke undvære.

Livet som fuldtidsblogger, har lange udsigter og som det ser ud lige nu, ønsker jeg det ikke. Hvis jeg en dag skulle blive syg, bliver fyret eller på enden måde “falder udenfor arbejdsmarkedet” er jeg dog ikke et sekund i tvivl om, at jeg straks ville sadle om og blive direktør i eget hus. Jeg ville straks gå all-in. Jeg vil sagtens kunne arbejde som selvstændig iværksætter, tror jeg, men jeg ved det jo ikke.

Bagenørden møder Rotary 

Jeg får afprøvet mine tanker i den sammenhæng, når jeg til april skal holde oplæg for den lokale Rotary om mit liv som blogger. Jeg er blevet inviteret til at tale for virksomhedsledere o.a. og klart jeg vil vælge “iværksætter-vinklen” som fokus. Hvordan man vil kunne gøre karriere med en blog og få den som levevej?

Det bliver mega spændende at skulle holde det oplæg, for en stor kreds af byens erhvervsliv. Skønt, at de er interesseret I at høre mig fortælle og det synes jeg da er et kæmpe stort skulderklap. Jeg er glad og taknemmelig for invitationen 🙂

2018 – et frisk nyt år, med masser af muligheder:

Jeg fortsætter ufortrødent med bloggen, men der vil med garanti ske ændringer i løbet af 2018. Snart skal bloggen opgraderes og måske indgår jeg også snart samarbejde med endnu et annonceoptimerings-firma. Måske jeg også får online-markedsføringsfiduser, som vil ændre på noget?

Jeg føler mig stærk, selvstændig og har efter mange år i blogger-verdenen fundet ud af mit “værd” – jeg ved at jeg kan og vil og at jeg har drivkræften til at holde en skude kørende. Jeg er vældig samvittighedsfuld i forhold til gerningen og er flittig i forhold til arbejdsløsningen. Det er fedt at være selvstændig og selv have mulighed for at påvirke retningen, indholdet og dagens to-do.

Jeg elsker det og du kan tro, at jeg fortsætter i 2018. 

Dette var lige mine strøtanker. Hvor var det altså interessant sådan at reflektere og kigge tilbage og tænke frem.

Tak fordi du hænger på, her på bloggen og følger med i tykt og tyndt. Uden dig var det fileme rimeligt kedeligt her i Bagenørdens biks. Er der ingen modtager, giver tingene ikke mening for mig.

Skønt, når du skriver til mig, at du er storfan af mine opskrifter og bruger løs af dem hver eneste dag. Vildt at vide, at der lige nu måske bliver serveret nogle af mine yndlingsopskrifter på dit middagsbord?

Vildt også, når nogle skriver til mig, at de i familien har 5 favoritlivretter, der alle er fundet på min blog – og hvor det er opskrifter jeg helt selv har udviklet. Vildt også, når helt unge eller helt ældre skriver til mig, at de har fået mod på og lyst til at gå i køkkenet selv, efter de har læst mine opskrifter. Tænk at kunne videregive køkkenbegejstring. At gøre en forskel.  Jamen så bliver det ikke meget større. <3

Tusind tak fordi du læste med til sidste ord – håber mine skriberier gav mening for dig? Det gjorde de ihvertfald for mig. Tak for du du var min “coach” – helt uden du blev spurgt. 

Glæder mig til 2018, med dig i ryggen.

Jeg vil bestræbe mig på at række hånden ud til dig, så du får lyst til at blive hængende her på bloggen, får lyst til at bruge løs af opskrifterne og dele et ord med mig i ny og næ.

Skriv gerne feedback til indlægget herunder om de udviklingspotentialer du ser på bloggen. Er der noget du savner? Er der noget du irriteres over? Er den nye side for uoverskuelig eller elsker du den bare totalt? Jeg er klar over, at jeg ikke kan gøre jer alle 100% tilfredse, men gid jeg har taget/tager de rigtige valg med bloggen, så de fleste af jer er tilfredse, glade og taknemmelige.

I mit civile job, ved jeg, at hvis man spørger engagerede mennesker om en mening, så får man 117 af slagsen. Det behøver ikke være skidt, men det er udtryk for, at folk tager stilling, har en holding og aktivt vælger til og ikke er lige-glade, og det kan du tro, at jeg værdsætter.

Tusind tak – for både ris og ros. Såvel ros og ris forsøger jeg at arbejde konstruktivt med – og det vil jeg også fortsætte med i 2018.

Tænk hvis bloggen i 2018 kunne komme med i top 5 over dine yndlingsblogs – eller måske bare formår at fastholde pladsen? Ja spæde drømme er gode at have. 🙂

Jeg blogger fordi jeg ikke kan lade være og fordi jeg har noget på hjerte – men mest af alt blogger jeg for DIG <3

Tak fordi du læste med til sidste ord 🙂

Mere inspiration
By |januar 11th, 2018|Bag facaden|26 Comments

26 Kommentarer

 1. Sousan 16. januar 2018 af 09:18- Svar

  Det er super dejlige opskrifter du har.
  Reklamer ser jeg ikke, jeg har en addblocker installeret

  • Gitte Hansen 16. januar 2018 af 20:17- Svar

   Hejsa Sousan
   Tak for dine søde ord 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 2. Tina Lykke Sørensen 15. januar 2018 af 19:12- Svar

  Hej Gitte.
  Jeg elsker din blog som den er. Det er næsten dagligt at jeg besøger den, for at søge opskrifter eller se om du har lavet et nyt indlæg om din hverdag og dine trængsler. Din blog er meget personlig og dit univers er så hyggeligt. Tror det er derfor jeg holder ved.
  Og så er der jo alle de gode opskrifter, der skal ikke en masse mærkelige ting i og de er ikke fedtforskrækkede. Især kageopskrifterne er gode.
  Fri os for madplanerne, for mig vil det tage friheden ud af mit køkken at skulle lave en bestemt ret en bestemt dag. Det ville afgjort være en stresfaktor. Jeg laver hvad jeg har lyst til når tiden er til det.
  Video har ingen interesse for mig, men dine billeder vil jeg nødigt undvære.
  Så kære Gitte hæng i, lad det ikke blive for kommercielt, og husk at passe på digselv, du behøver jo ikke forkæle os med så mange indlæg.
  Tak fordi du spurgte om min mening. Kh Tina

  • Gitte Hansen 15. januar 2018 af 20:58- Svar

   Hejsa Tina
   Tusind tak for din søde hilsen Tina – jeg kan næsten høre dig sige alle de gode ord til mig. Skønt at du er tilfreds med bloggen som den er og bruger løs af opskrifterne. Jeg ville også føle mig låst af madplaner og video også – tænkt at alt skulle skulle være opryddet og kulisse-agtigt i køkkenet hver eneste dag, det kunne vi ikke overholde.
   Tak fordi du er så trofast og læser med hver dag. Det er jeg super glad og stolt over Tina 🙂
   Jeg er så taknemmelig for at fået I to søde mennesker ind i tilværelsen og jeg stornyder, når der også er et pip fra dig her også. I weekenden bagte vi brombærkage i sommerhuset – vi skulle da lige være stukket op til jer med en portion, men vupti gik timerne bare og pludselig var weekenden væk. Det bliver så tidligt mørkt og dagene er så korte – man skal jo have lommelygte med for at kunne finde rundt i kvarteret, når solen er gået ned 😉
   Håber I nød weekenden i sommerhus?
   Vi glæder os til forår og sommer og endnu mere hygge med jer på terrrassen.
   Mange hilsner fra Gitte og også hej-råb til dig fra Bo og Mikkel i baggrunden 🙂
   Hils i stuen også 🙂

 3. Anna 15. januar 2018 af 18:38- Svar

  Hej Gitte
  Tusind tak for din dejlige blog, den behøver du ikke lave om på for min skyld. Vi har fået mange gode middage, især i stegesoen, efter dine opskrifter. Reklamer er nu engang et nødvendigt onde i din branche. Jeg har printet nogle af dine opskrifter ud til min søn, da han flyttede hjemmefra, han er også vild med din mad.
  PS: hvor ser din hund dog sød ud.

  • Gitte Hansen 15. januar 2018 af 20:52- Svar

   Hej Anna
   Tusind tak for din søde hilsen Anna – jeg er rigtig glad for din feedback. Så dejligt at du finder inspiration i bloggen og bruger løs af opskrifterne 🙂
   Skønt at høre, at din søn er vild med retterne og måske har lyst til at lave dem selv i eget køkken. Den melding blev jeg da super glad for at få 🙂
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig 🙂
   Jeg giver Kalle et ekstra klap fra dig – den er topnuttet og har virkelig vundet vores hjerter 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 4. Stinna 12. januar 2018 af 22:24- Svar

  Hej Gitte

  Jeg vil bare sige tak for lækre opskrifter og højt humør. Jeg læser med herinde lidt on/off, da dine opskrifter ind i mellem indeholder ting, jeg undgår at spise, så jeg plukker lidt lækkert, hvor jeg kan – af samme grund er jeg heller ikke fan af madplaner på blogs, så det skal du ikke anstrenge dig for for min skyld 😉

  Hvis jeg skal sige én ting, jeg kunne ønske mig, var det større billeder – de kan godt forsvinde i mellem teksten, hvilket er ærgerligt.

  Glæder mig til at følge med i 2018, specielt til opskrifter i din nye slow cooker og endnu mere i rømertopf, som i sin tid fik lokket mig herind 🙂

  • Gitte Hansen 14. januar 2018 af 20:42- Svar

   Hej Stinna
   Tusind tak for din søde hilsen Stinna – det var dejligt du tog dig tid til at skrive til mig 🙂
   Jeg vil overveje det med billederne og du kan godt glæde dig, jeg har planer om mange gode simreretter til slow cookier og Römertopf 🙂
   Skønt du er med her, jeg håber du har lyst til at blive hængende 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 5. Kirsten Futtrup 12. januar 2018 af 21:23- Svar

  Allerførst, tak for en dejlig blog. Jeg bruger den meget til inspiration. Jeg eksperimenterer meget i min madlavning og her er din blog rigtig god for mig.
  Dernæst er det nok med din blog som med meget andet, der bliver populært – det giver rigtig meget ekstra arbejde, så derfor – pas godt på dig selv og dit helbred. Det skulle jo gerne blive ved med at være sjovt også. Prøv da lige at søge om en ugentlig fridag på dit biblioteksarbejde. Det må da være muligt. Så er det nok også “mere muligt” at trække vejret.
  For det tredje – hold dig langt væk fra ugemadplaner.
  Enig med en tidligere svarer i, at dit søgeværktøj godt kunne være bedre. Sommetider skal man have et “forord” for at finde det rigtige. F.eks. “Dejlige kokosmakroner”, hvis man nu skulle ønske kokosmakroner med kondenseret mælk. Det er et tænkt eksempel. Skulle bare kunne søge på kokosmakroner.
  Jeg nyder din blog, både opskrifter og “skrifter”. Tak for det.
  Mange hilsner og god weekend
  Kirsten

  • Gitte Hansen 12. januar 2018 af 22:26- Svar

   Tusind tak for din søde hilsen Kirsten – jeg er rigtigt glad for at du tog dig tid til at skrive til mig 🙂
   Det var virkelig god feedback og meget omsorgsfuld også. Dejligt du tænker på mig.Jeg skal nok love at passe på mig selv 🙂
   Tak for din feedback om søgeværktøjet – det skal jeg nok se om jeg kan få kigget på – det er jo vigtigt, at det fungerer.
   Dejligt du følger bloggen så trofast og at du har lyst til at læse med på det hele, både opskrifter og hvad jeg nu ellers finder på at skrive om. 🙂
   Også rigtig god weekend til dig Kirsten
   Mange hilsner
   Gitte

 6. Mette 12. januar 2018 af 19:32- Svar

  Hej Gitte
  Jeg holder så meget af bloggen som den er 😊. Med hverdagstanker indimellem opskrifterne, så mærker man virkelig mennesket bag og jeg vil sætte stor pris på, den stadig er grounded, som du heldigvis også gerne vil.
  Fremadrettet? Hmm holder af du mikser spild af mad opskrifter med årstidsbestemte og nyder når du ved højtiderne lige hiver flæskestegen og de brunede frem, så man blir mindet om, hvordan de laves 😉. Madplaner har jeg ikke behov for, der tænker jeg søgearkiv med opsskriftsinddelinger er perfekt. Lige nu erindre jeg ikke, om du har faner med fx. retter med kylling, retter med hakket kød, kartoffelretter osv? Men ellers kunne det være et projekt?
  Reklamer i det omfang du har nu, har jeg det fint med. Og skulle det blive lidt mere, så du tjener en skilling mere på det, er det også fint for mig.
  Det vigtigste for mig er, at man stadig kan mærke Gitte og at jeg ved, du har det sjovt og nyder bloggen. Og ikke stresser dig selv. Og betyder det, lidt færre nye opskrifter pr uge, så gør du det 😊👍🏼. Du kan jo evt. lave et af ugens indlæg om til en “det bragte jeg for et år siden” eller den jer opskrift var i særligt vilde med i janaur 2017 ish.
  Mange kærlige hilsner Mette Ps og så elsker jeg din interaktion med os ❤️, jeg føler helt vi er venner ❤️

  • Gitte Hansen 12. januar 2018 af 22:39- Svar

   Hej Mette
   Hvor er du altså bare sød ved mig. Sikke da en fin feedback du giver mig – gode ord, jeg kan bruge på min videre blog-færd.
   Gode ideer du har til nye blog-kategorier – dem har jeg noteret men så dejligt at høre, du synes om “stilen” på bloggen og har lyst til at læse med på det hele.
   Dejligt også at du er så omsorgsfuld og tænker på, at jeg ikke skal stresse. Jeg skal nok love at passe på mig selv. Dejligt at have dig med i ryggen her Mette – du er så trofast og loyal – guld værd for mig at have dig her. Ja det er lige før, at jeg også næsten fornemmer vi er venner – skøn kontakt jeg har med jer bloglæsere. Det er guld værd for mig. Så føles det jo slet ikke ensomt, at skrive løs. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at man kunne knytte sådanne bånd i et virtuelt rum. Det har været en rigtig positiv oplevelse for mig <3
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig Mette. Det er jeg super glad for 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 7. Bente Naundrup Jensen 12. januar 2018 af 10:02- Svar

  Jeg følger dig og bruger rigtig mange af dine opskrifter. Jeg er bl.a blevet mega glad for simreretter i stegeso og alt i et fad. Synes det er dejligt du indimellem videreudvikler en allerede eksisterende opskrift, f.eks dine knækbrød. Lyder spændende med konsulent til at rådgive dig, men jeg synes du allerede gør det fantastisk. Dejligt med billeder, også af Kalle og natur mm. Jeg har ikke brig for video af fremgangsmåde, det kan man bruge youtube til. Jeg sætter pris på din sides søgefunktion, hvor jeg ofte blot skriver et ord, f.eks stegeso, gæstemad og så får forslag til retter. Alting kan gøres bedre, men det vigtigste er at du føler for det og ikke kører sur og træt i det. Jeg vil se frem til fortsat at følge dig og dine opskrifter. Gerne flere ‘alt i et fad’ også til gæster.

  • Gitte Hansen 12. januar 2018 af 22:56- Svar

   Hej Bente
   Tak for din søde hilsen. Sikke da nogle gode ord du skriver til mig. Dejligt du synes om opskrifterne 🙂 Det var da fornemt, at du skriver, at jeg gør det så godt, at jeg ikke har brug for konsulenter. Wow – da også 🙂
   Dejligt du er så omsorgsfuld også og tænker på mig. Det var sødt af dig 🙂
   Skønt at du læser med på det hele – du kan være sikker på, at opskrifterne vil fortsætte med at komme i en lind strøm – og jep der er allerede flere “alt-i-et-retter” på tegnebrættet. Du kan være helt rolig 🙂
   Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig – det var sødt af dig <3
   Mange hilsner
   Gitte

 8. Lillian 12. januar 2018 af 09:08- Svar

  Hej Gitte
  Rigtigt godt nytår til dig.
  Du stiller mange spørgsmål, og det er svært at huske dem alle 😀 Jeg er rigtig glad for din blog. Jeg følger dig på Facebook, og dribler så over på bloggen, når du lægger noget op, jeg lige skal kigge nærmere på. Den model fungerer rigtigt godt for mig.
  Jeg er som du selv ret nybagt sommerhus ejer, og en af de ting, jeg er allermest begejstret for, er dine opslag om dit LIV, som du lever på godt og ondt, ligesom alle vi andre. Der skal fældes træer, males og hygges i køkkenet. Nogle gange rammer stressen og modløsheden os, og der er du også den, der deler dine kvaler, ligesom vi af og til skal aflægge tandlægen et ikke helt planlagt (og Ønsket) besøg…
  Når du uploader dine opskrifter, er det ledsaget af billeder, vi kan genkende. Ikke noget med små dutter af lidt af hvert, strategisk placeret rundt omkring på tallerknen. Men serveret præcis, som vi andre gør! Det er derfor, jeg gang på gang vender tilbage til din side.
  Mht madplaner er jeg heller ikke fan af et færdigt oplæg (Dem kan man også finde mange andre steder ) Jeg er mere til en snak med familien om hvem der skal hvad hvornår, og så kan man jo selv søge inspiration til de enkelte dage.
  Reklamer er kommet for at blive – sådan er det – omend de jo “forstyrrer”.

  Din blog er den eneste, jeg følger. Her får jeg lidt af hvert; hverdagsliv, bog anbefalinger, gode opskrifter og skønne billeder.Du får fem stjerner af mig 🙂

  Mange hilsner Lillian ( der fik øllebrød til morgenmad )

  • Gitte Hansen 12. januar 2018 af 23:24- Svar

   Hej Lillian
   Ja pyha – sikke mange spørgsmål jeg stillede i indlægget, jeg bliver selv helt forpustet. Fornemt at du kan overskue at svare på så mange af dem 🙂
   Dejligt at høre, at du har lyst til at læse med på indlæggene hvor jeg viser “mit sande ansigt” og mine ups-and-downs. Jeg var meget i tvivl om, om hvordan de meget personlige indlæg ville blive opfattet, så jeg er super glad for at du tager godt imod dem 🙂
   Tusind tak for din feedback om min brug af billeder. Dejligt du synes om at jeg anretter enkelt og simpelt. Det kan du være sikker på, at jeg fortsætter med 🙂
   Hvor er du altså sød at skrive, at min blog er den eneste du følger og at du med fornøjelse læser med på det hele. Nu rødmer jeg jo helt.
   Tusind tak Lilian – det var sødt af dig at tage dig tid til at skrive til mig <3
   Mange hilsner
   Gitte

 9. Heidi 12. januar 2018 af 08:43- Svar

  Hej Gitte
  Bliv endelig ved i samme stil, jeg er vild med dine cookies opskrifter og vild med dine stegeso opskrifter (Håber ikke jeg bliver nød til at investere i en crockpot, nu hvor du fik sådan en i julegave 😉 ) Lige i dette lange indlæg havde jeg svært ved at fokusere, da jeg synes at “udenomsflimmeret” i siderne, var lige “livligt” nok (Håber du forstår hvad jeg mener). Reklamerne generer mig ellers ikke, og jeg må indrømme at selv om jeg nok ville læse dine madplaner hvis du skulle finde på det! Så skulle der godt nok meget til, før jeg ville bruge dem (tror jeg). Bliv endelig ved, også i samme billedstil.. Jeg bliver SÅ irriteret over at komme ind på de andres blog og se at det er jo det samme billede de poster 10 gange med en lille my’s forskel.. Du poster billeder som det du laver ser ud OG fra selve processen!! Og det er DET vi almindelige mennesker kan bruge til noget! Jeg synes ikke at du behøves at lave ændringer. TAK for dig og din blog 🙂

  • Gitte Hansen 12. januar 2018 af 23:12- Svar

   Hejsa Heidi
   Tusind tak for din søde hilsen. Dejligt du har lyst til at læse med og synes om bloggen og “blog-stilen”. 🙂
   Jeg er glad for din feedback om især billederne – rart at høre, at du sætter pris på “proces-billederne” – dem vil jeg da bestemt fortsætte med 🙂
   Du kan være sikker på, at jeg fortsætter i samme stil. Dejligt at have dig med i ryggen her.
   Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig 🙂
   Rigtig god weekend til dig 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 10. Hanne moeslund 12. januar 2018 af 07:33- Svar

  Jeg elsker din blog og følger den flittigt. Lægger ikke mærke til reklamerne ruller bare hen over dem. Dejligt du holder fast i minus madplan det er super inspirerende med input af alverdens opskrifter og ikke fastlagt skema. Tak for al den tid du bruger på din blog og kæmpe Held og lykke fremover. Jeg glæder mig til at følge med.

  • Gitte Hansen 12. januar 2018 af 07:45- Svar

   SKØNT Hanne – det er jeg rigtigt glad for du synes. Dejligt du synes om min prioriteringer og at reklamer ikke generer dig.
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig.
   Jeg håber du får den dejligste fredag 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 11. Lotte Kristiansen 12. januar 2018 af 06:11- Svar

  Hej Gitte
  Sikke mange spændende tanker du har om dit hjertebarn . Jeg er bare en følger der går stor inspiration og mod på at blande ting sammen uden at være så optaget af om det nu også er gastronomisk korrekt. Jeg er blevet meget bedre til ikke at smide madvarer ud, og nogen gange er det bare som om du har adgang til mine skabe og køleskab, for så dukker der lige noget op der passer til det jeg har til overs. Igår f.eks da øllebrøden tonede frem. Vups jeg skal da have øllebrød til morgenmad idag. Jeg er vild med at dine retter er så nemme at rette til , til egne rester og smagsløg. Jeg er også vild med hvis jeg får et glimt af dit udstyr. Eks gryder, tærteforme, fade osv. Jeg kan godt forstå dit behov for at blive klogere og for at optimere dit univers af madglæde og fortællelyst. Jeg er en glad læser der nyder det og håber du vil opretholde din uformelle fortællestil, supergode ideer, måske krydret med lidt flere billeder af dit grej. Nå det blev lidt langt, håber det giver mening. God dag til dig… hilsen Lotte 😄

  • Gitte Hansen 12. januar 2018 af 07:49- Svar

   Hej Lotte
   Juhuu – sikke da en dejlig melding at få fra dig.
   Jeg bliver da helt rørt, når jeg læser, at du får inspiration på bloggen til f.eks. at stoppe madspild. Tænk at jeg har kunnet inspirere dig i den retning <3 Dejligt du springer på opskrifterne og at du synes de er nemme at gå til.
   Skønt du læser med på mine historier og jep - jeg skal nok tippe om mere udstyr. Tak for den feedback. Jeg har været lidt forsigtig af frygt for at nogle vil tro, at man kun kan tilberede retterne med noget bestemt grej, for sådan er det jo ikke. Jeg skal nok være mere obs på at dele ud af mine yndlingskøkkenting 🙂
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig - det var super sødt af dig 🙂
   Jeg håber du får den dejligste fredag Lotte og TAK 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 12. Pia 12. januar 2018 af 00:29- Svar

  Hej Gitte.
  Jeg har været aktiv læser og bruger af din blog meget længe, og med stor glæde.
  Jeg blev først ret overrasket da jeg læste starten på dette indlæg om dine tanker om fornyelse af bloggen i 2018.
  Min første tanke var at det er ærgerligt at lave den helt professionel, åndede dog lettet op da der stod at du stadig ville være lige så grounded i fremtiden.
  Det har netop altid været en ting der har fået mig til at synes SÅ godt om dine opskrifter og historier om hverdagen.
  Det er så befriende at det ikke skal være så korrekt og at maden ikke skal præsenteres på kongeligt porcelæn med Violin musik i baggrunden.
  Endnu engang tak for en super hyggelig blog.

  • Gitte Hansen 12. januar 2018 af 07:44- Svar

   Fedt Pia! Dejligt du synes om min måde at skrive på og den måde opskrifterne serveres på, både på hjemmesiden og på fadene i køkkenet 🙂
   Dejligt du følger med så trofast – skønt at blogge med dig ved min side 🙂
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig. Jeg håber du får den skønneste fredag 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 13. June 12. januar 2018 af 00:03- Svar

  Hej Gitte.
  Tak for det velskrevne indlæg. Jeg er personligt glad for at du ikke laver ugeplaner, det passer slet ikke til mit temperament. Reklamerne generer mig overhovedet ikke, så længe jeg ikke skal ind og klikke dem væk for at de så bare popper op lidt senere og skal klikkes væk igen.
  Jeg er vild med din måde at stille opskrifterne op på, de bliver overskuelige og nemme at printe ud.
  Hvis jeg skal sige en enkelt ting jeg kunne ønske mig er det at du gerne må sætte lidt flere søgeord ind, det er nemlig ikke altid jeg lige kan huske hvad retten hedder og selvom jeg syntes jeg gør mig umage med at søge får jeg tit ikke det jeg søgte, selvom jeg ved det er der. Jeg syntes det er dejligt du ikke gør en masse ud af anretningen hverlen på mad eller bagværk, det kan give mig præstationsangst 😂 Jeg er ikke så kreativ men veltillavet og smagfuldt mad må kunne tale for sig selv.
  Den beste reklame får du af mig – jeg fortæller gud og hver mand at de bare skal gå ind på – noget i ovnen hos bagenørden – der er retter for enhver smag og alle kan finde ud af det hvis de følger opskriften.
  Tak fordi du gad læse mit indspark. Jeg er FAN 😍

  • Gitte Hansen 12. januar 2018 af 07:42- Svar

   Hej June
   Ej hvor er du sød! Jeg blev super glad for din hilsen og dine gode ideer. Tusind tak for dine tilbagemeldinger – jeg suger dem til mig 🙂
   Jeg er især meget glad for at du synes bloggens opskrifter er lette at gå til, så du – og alle – kan være med. Dejligt du ikke får præstationsangst, men til gengæld får lyst til selv at kaste dig ud i køkkeneksperimenterne. Det er bare så godt at høre 🙂
   Jeg vil se hvad jeg kan gøre i forhold til søgning – jeg er selv irriteret over at søgeværktøjet ikke fungerer optimalt (det er særligt skidt, på en bibliotekar-blog jo 😉
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig og fordi du er så god en ambassadør for bloggen og anbefaler den. Jeg er stolt, beæret og glad June – TAK 🙂
   Rigtig god fredag til dig
   Mange hilsner
   Gitte

Læg en kommentar