Bønnesalat med tomat, rødløg og sennepsdressing

DSC_1669

Hejsa

Bagenørden brænder jer af i dag. I var blevet lovet et lækkert Römertopfindlæg med karrykoteletter, men bliver spist af med en bønnesalat. I går blev I spist af med croutoner. Skidt udvikling. Ren slankekur 😉

Tiden løb fra mig i bloggens maskinrum. Jeg bøvlede med plugins og kommentarfelter og alt muligt andet sjovt, og pludselig er klokken blevet så meget, at tiden ikke er til et langt indlæg.

Du bliver spist af med bønnesalat, og fortvivl ej. Det er også meget sundere at nøjes med det 🙂

DSC_1653

Opskrift på bønnesalat:

En pose frosne bønner

4 hele tomater eller 15 cherrytomater

5 spsk olie

1 tsk dijonsennep

1 spsk hvidvinsedddike.

1 fintsnittet rødløg

Groft salt

Friskkværnet peber

Der kan også tilsættes fetaost og/eller forårsløg til salaten.

DSC_1660

Fremgangsmåde:

Bønnerne koges i lidt vand i 10 minutter (eller i mikrobølgeovnen 7-8 minutter) og afkøles herefter.

Tomater hakkes i tern og rødløg fintsnittes.

DSC_1654Dressingen røres sammen. DSC_1659DSC_1656Dressingen hældes over bønnesalaten, som vendes rundt.
DSC_1669 Bønnesalaten kan serveres til en lækker kartoffelret med kylling f.eks. Den kan spises som koldt tilbehør til en frokostret. Du kan iblande en risrest, så har du pludselig en lækker rissalat. DSC_1680 Bønnesalat er en sund og lækker og nærmest kaloriefri ret (lige fraset olien).

Spis dig gerne mæt i den! Bliver der ikke spist op, kan resten fint bruges i en frokostbox dagen efter.DSC_1684

Vi ses i morgen. Madbloggeren vil gå tidligt i seng. En ny arbejdsdag venter forude. Natmads-blogging kan ingen vist holde til i længden 😉

Promise! Du bliver ikke snydt for karrykoteletterne! Sikke mange teasere jeg har lagt ud. Spændingen stiger! 😉

Mere inspiration

Læg en kommentar