Bruschetta med parmaskinke og rød Løgismose pesto af brødrest

DSC_8030

Stop madspild – stop brødspild. Ja tak!

En portion halvtørre boller? Lækre bruschetta? Kan det virkelig lade sig gøre?

DSC_8034

DSC_8016

Ja det kan det!

På 5 minutter kan du faktisk trylle et fad lækre sprøde bruschetta med rød Løgismose pesto og parmaskinke. Det er så nemt og brødene bliver så lækre at din familie vil kæmpe om fadet.

Her kommer opskriften og ingredienslisten:

En portion tiloversblevne boller, hjemmebagte eller købte.

1 bøtte rød Løgismose pesto af soltørrede tomater (andet mærke kan bruges, men Løgismoses’ er bedst synes jeg!)

1 pakke parmaskinke.

DSC_8014

DSC_8013 Sådan gør du:

Halvér bollerne og smør pesto på brødene
DSC_8017 DSC_8018Læg en skive skinke på hvert brød. DSC_8023 DSC_8025Gratiner brødene i ovnen i ca. 10 minutter på 200 grader.

Så er der lækre bruschetta!

Kan nydes som snack, som forret, som mellemret, som TV-ret, som frokostret, som……
DSC_8033

Løgismose pesto er den BEDSTE! Und dig selv den fornøjelse at prøve. De små bøtter kan fås på køl i Nettos kølediske.

Du bliver populær i din familie hvis du laver disse lækre bruschetta. Fadet blev tømt her i huset på 5 minutter. De stryger hermed direkte ind i kategorien “Familiens favoritter”. Er sikker på at de også vil kunne blive en favorit i din familie.

Rigtig god fornøjelse! 🙂DSC_8019

Mere inspiration

6 Kommentarer

  1. Jens-Ole Simonsen 17. november 2016 af 17:59- Svar

    3 gang er lykkens gang, syntes dit skinke ser lidt tørt ud jeg bager altid kun skinken med de sidste minutter så er den dejlig og ser ikke tør ud. Fra en i Esbjerg, som er vild med mange af dine opskrifter.

    • Gitte Hansen 17. november 2016 af 20:59- Svar

      Hej Jens-Ole
      Tusind tak for din søde hilsen. Dejligt har lyst til at følge med her på bloggen og også sender gode fiduser retur.
      Jeg vil huske det med skinken. Du har ret, den vil da nok kun blive endnu bedre af kun at blive varmet med i få minutter.
      Tak for tippet og god fornøjelse i køkkenet fortsat 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  2. Karen 17. juli 2016 af 17:56- Svar

    Er ved at bage æggekage med feta,skinke og tomater, glæder mig til, at smage den

    • Gitte Hansen 17. juli 2016 af 23:51- Svar

      Hejsa Karen
      Ej hvor spændende. ER meget spændt på om du synes om æggekagen. Her i huset er den et hit og næste gang skal der bestemt også feta i. Håber også bruschettaene smagte dig?
      Dejligt at få en hilsen fra dig 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  3. Camilla Mousing 8. oktober 2013 af 17:11- Svar

    Lækkert Gitte. Og skulle man “tabe” en rest revet ost ovenpå bliver det heller ikke ringere af den grund…

    • Gitte Hansen 8. oktober 2013 af 17:59- Svar

      Hej Camilla
      Det har du vist sagt til mig før og jeg bliver jo ved med at glemme det. Tak for tippet igen. Næste gang husker jeg det 😉
      Håber alt vel ovre hos jer “på den anden side” 😉
      Mange hilsner
      Gitte

Læg en kommentar