En kurv med herligheder – lækre søde delikatesser fra Kasa-dk

Hvor heldig kan man være? At modtage sådan en pakke med en masse lækkerier?

DSC_5760

Jeg har fået en bloggave, og det efterfølgende indlæg kan og skal betragtes som et lille og sjældent reklameindslag her på bloggen.

Spring på og find inspiration eller hop forbi 😉

Jeg har fået lov til at testsmage lækkerier fra den skønne Kasa-dk webshop der forhandler gourmet og delikatesser og smukke ting til boligen.

Det var svært at sige nej tak til. Jeg fik lov til at vælge de ting på hjemmesiden jeg synes allerbedst om, og som jeg kunne tænke mig at bruge i mit køkken.  Uha – det var svært at vælge. ja tak til det hele kunne jeg jo sige?

jeg måtte begrænse mig. Det var svært! Jeg valgte og udvalgte de lækreste ting:

Jeg valgte den skønneste gule Mangomarmelade med vanille. Den allerbedste mangomarmelade jeg nogensinde har smagt! Frugtindholdet var på hele 70%, og man kunne ane vaniljeprikkerne i marmeladen. Så sjældent! Klart en gourmet-marmelade. Et lille glas koster 50-60 kr, dyre “dråber”, men marmelade af høj klasse.

DSC_5781

Oh la la, den mangomarmelade smager FANTASTISK på toppen af en ostemad! Det kunne jeg godt unde dig at prøve. Det er den farvestrålende gule marmelade du kan se på billedet her nedenfor.

DSC_5782

Jeg valgte også Praliné – en hasselnøddemasse, der vil smage perfekt i is eller råcreme tænker jeg? Mand og kone her i familien har nippet til den med en teske, og den smager fantastisk!DSC_5758

En ny lille flaske vaniljeekstrakt valgte jeg også, nu de sidste dråber i mit Heilala-vanillepasta-glas er opbrugt. Glæder mig til at afprøve vaniljeekstrakten i kage, forestiller mig at smagen er god og intens, måske a la den gode fra Heilala?`Det håber jeg! 🙂

DSC_5749

Jeg valgte også den lækreste chokoladepatè med appelsinsmag eller skulle vi kalde den gourmetnoutella? Det er den du ser på bollen herunder. Uhm! Den var kraftig i smagen, smagte jo slet ikke som den sukrede købe Nutella. Den var intens og der skulle et tyndt lag på for ikke at “overdrive” smagen. Man kunne smage at den var lavet af gode råvarer. Smør, chokolade og nødder. That’s it. Simpelt, let og lækkert. Gode råvarer giver gode produkter!

Hvad var der ellers af lækkerier i pakken? Lækre karamelliserede hasselnødder. Uh forestiller mig allerede de vil smage rigtigt godt som drys på ostekage f.eks. eller som gourmettopping på andre kager, muffins måske?

DSC_5758

Jeg er rigtigt glad for bloggaven og nyder indimellem en himmerigsmundfuld fra de lækre glas. De små glas er lidt dyre, men måske en ide at ønske sig gavekort hertil i fødseldagsgave? Hvis man har svært ved at finde på?

Er man en lille smule frankofil, kan man nemt gå i selvsving, når man får de lækre produkter i hænderne . Alene de små labels på de smukke glas, med den franske tekst. Eksotisk, spændende, lækkert! Frankrig, jeg vil til Frankrig!! 😉

Ulempen er bare, at man virkelig får smag for god marmelade, med højt frugtindhold, efter at have smagt på marmeladerne fra Kasa-dk – En almindelig marmelade er jo proppet med sukker og tilsætningsstoffer. I dag så jeg ét glas i supermarkedet med 70% sukker, og jo næsten intet frugt. Så hellere lave den selv? Dejligt at jeg har fundet ud af,  at det er så let at lave marmelade, for det er det jo. Prøv f.eks. min hindbærmarmelade hér? Den kan snildt trylles om til jordbærmarmelade  🙂

Prøv at lad din vej falde forbi Kasa-dk – skal du til fest og angler en værtindegave, var det jo et godt sted at købe tænker jeg? Måske også en julegave-gave-kortidé?

Jeg siger tak for smagsprøverne til Kasa-dk og lukker ned for mine positive salgstaler her.

Smag og bedøm selv, hvis du skulle have lyst 🙂

Mere inspiration

Læg en kommentar