Følg fy-fy-frikalet-frikadellens færd på stegepanden

Er du modstander af færdigblandinger, halvfabrikata og nemme løsninger i køkkenet, så stop her.

Advarsel  : I dette indlæg springes der over hvor gærdet er lavest. Der steges frikadeller lavet på en frikalet-færdigblanding. Gys! 😉

Sådan ser et fad fristende fy-fy-frikadeller ud

Ja man kan da spørge sig selv om hvor svært det egentlig er at lave frikadeller fra bunden selv? Ikke særligt svært. Men åbenbart svært nok for mig i disse dage hvor jeg hænger med næbbet, er nede med flaget, er syg og slatten, men alligevel gerne vil  stege frikadeller selv.

Kender du frikalet?

Pulver du rører i din fars og supplerer med mælk/vand (jeg brugte halv mælk/bouillon).

Der røres.

Frikadellefarsen skal sætte sig nogle minutter og så er der færdig frikadellefars. Indrømmet. Det er i knibesituationer jeg bruger frikalet, men det pudsige er, at mine børn kan bedre lide dem, end når jeg selv laver frikadeller fra bunden (nok fordi jeg tilsætter havregryn m.m.??)

Ta’ den! Hm, hm. De frikadeller mine børn elsker ALLERMEST er IKEAS små kötbullar 🙂

En lækker saftig hurtigt lavet frikalet-frikadelle.

Til frikadellerne fik vi frisk pasta med den vidunderlige Løgismose basilikumpesto og grønne ærter til. Et hurtigt måltid, med lidt grønt og med den lækre pesto som prikken over i’et.

Ja vi sprang over hvor gærdet var lavest, men dog endte det ud med et anstændigt måltid.

Bagenørden en off-day. Indrømmet. Her på matriklen er det ikke overdådigt superfantastisk mad lavet helt fra bunden vi får hver eneste dag.

Men mon ikke det er sådan i de allerfleste familier? Jeg tror det 😉

Nu vil jeg drikke resten af dagens 2. kande kamillete med ekstra honning og igen håber jeg at forkølelsesvirussen går væk i løbet af natten. Please!

Mere inspiration

Læg en kommentar