Frugtsalat med vanillecreme

DSC_4627

Hvad siger du til en hurtig frugtsalat?

Har du også 5 halvtriste bananer i køleskabet, 3 runkne æbler og 2 triste appelsiner? Og så lige en smule Carletti overtrækschokolade-knapper tilovers fra julen?

Tja tjo, så har du faktisk basisingredienserne til en lækker frugtsalat.

Stop frugtspild – stop madspild 🙂

DSC_4625

Altså på den hurtige måde. På købemåden.

Man kan jo altså købe det der lækre vanillecreme? Vi plejer at købe Mathilde vanillecreme, men nu har Skælskør Frugtplantage åbenbart udviklet en variant, som selvfølgelig også lige skulle prøves.
DSC_4623

Testsmagerne har bedømt! Skælskørs vanillecreme er den bedste! Ifølge børnenes udsagn her i familien er den endda bedre end mors hjemmelavede råcreme (suk!).

Dette er IKKE et sponsoreret indlæg, selvom man skulle tro det, men altså jeg slår lige et slag for Skælskørs Vaniljecreme. Den er GOD! og kan lige nu købes i flere supermarkeder til en tier (køb en stak kartoner, de kan holde sig læænge).

Det er så NEMT at lave frugtsalat på den måde. Snit frugt (endelig også få brugt de brune bananer). Få tømt frugtskålen og få tømt frugtlagrene. Du vil undre dig over hvor meget frugt en familie kan sætte til livs, når bare der bliver blandet vanillecreme i. Nærmest et kilo frugt, satte min familie på 4 til livs en aften. Vildt!

Lækker lækker frugtsalat hvor du kan bruge lige akkurat det frugt du har på lager og som du er allermest vild med. 
DSC_4626

Frugtsalaten er hurtigt at lave og du kan snildt lokke selv mindre børn med i køkkenet for at give en hånd med.

Halvfabrikata javist, købecreme javist, men en helt okay frugtsalat.

God fornøjelse med den 🙂
DSC_4627

Mere inspiration

Læg en kommentar