Pestobrød med ost og tomat. Her får du et god nem opskrift, hvis du har en rest brød i overskud.
Skulle du have en rest brød i overskud, så har jeg en virkelig og nem idé til dig her.
Smør brødet med pesto, fordel tomater på og drys revet ost over. Voila! Så nemt er det at lave disse lækre pestobrød.
Brødene har jeg lavet i ovnen, men hvis du kun skal lave få brød, så kan de sagtens laves i airfryer også.
Jeg har brugt en rest af disse koldhævede boller, til overs fra morgenmaden, men al slags brød kan bruges. Også franskbrød eller flutes, hjemmelavet eller købt.
Pestobrødene er lækre at spise som tilbehør til f.eks. tapas eller suppe. Vi spiser dem også nogle gange som nemme frokostbrød – så lækre.
De er super nemme at lave og du får opskriften lige her.
Pestobrød med ost og tomat – stop madspild – få en god opskrift her
Ingredienser
- 4-5 skiver brød/halverede boller/flutes
- 140 gram pesto alle slags f.eks. grøn eller rød kan bruges
- 250 gram cherrytomater eller 2-3 almindelige tomater i skiver
- 100-150 gram revet ost alle slags kan bruges også Mozzarella
Sådan gør du
- Skær bollerne over. Smør pesto på.
- Læg tomater på.
- Riv ost og drys over brødene.
- Gratiner brødene ved 200 grader varmluft i ca. 10 minutter (225 grader alm. ovn).
- Brødene er færdige, når de er sprøde og gyldne.
Noter
Få gode opskrifter på pesto her:
RasilikumpestoRamsløgspesto Kan også laves i airfryer Også lækre med mozzarella ost
Sprøde gratinerede ostebrød med pesto, tomat og ost – så nemme at lave. Brug gerne en rest brød
Skønt, når man kan trylle nyt liv i sine madrester. Her er det en rest trist tørt brød, jeg har brugt, men al slags brød kan bruges.
Brug gerne daggammelt brød, i stedet for at smide det ud. Stop madspild i allerfineste stil.
Du kan også bruge al slags pesto. Både grøn og rød pesto, købt eller hjemmelavet. Det kunne være denne pesto med basilikum eller denne med ramsløg?
Læg tomater på. Riv ost og drys over brødene. Gratinér i ovn eller airfryer. That’s it.
Du kan bruge al slags ost, f.eks. revet Danbo, mozzarella eller parmesan ost.
Voila. Så er der gratinerede pestobrød med ost og tomat.
Ostebrødene kan serveres til suppe eller spises som tilbehør til en hovedret, som snack, som forret, som appetizer?
God fornøjelse. Stop madspild – stop brødspild. 🙂
Få flere gode nemme opskrifter hvor du kan få brugt en rest brød her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.