Svinemørbrad i baconsvøb. Uhm en nem og lækker ret, der kan tilberedes både på grill og i ovn. Mørbrad med bacon er altid så lækkert og så nemt at tilberede.
Sommeren kom så og sejrede……Lige en enkelt dag i går. Det var helt som at have sommerferie.
Helt som at være sydpå. Straks meldte den dovne sommerferie-stemning sig i kroppen.
En afslappet slentren, dasen, læsen, solbadning. En dag hvor eneste spekulationer hørte til i den lette kategori : Hvad skal vi spise til aften?
Helt som en ganske almindelig helt igennem vidunderlig sommerdag.
Sådan en dejlig sommerdag inviterer jo til grill-grillerier og grillet svinemørbrad i baconsvøb er den nemmeste menu.
Forberedelserne tager kun få minutter og så passer svinemørbraden ellers sig selv på grillen. Har du ingen grill, så fortvivl ej, for svinemørbraden kan sagtens laves i ovn eller i airfryer også.
Tilbehøret denne skønne sommerdag var sesamkartofler, tomatsalat og ostescones. Lækker og nem menu.
Sådan laver du svinemørbrad i baconsvøb på grill – eller i ovn. Få opskriften her
Ingredienser
- 2 mørbrad
- 2 pakker bacon til svøb
- Salt/peber
- Olie
- Evt. pommes frites krydderi
Sådan gør du
- Mørbraden afpudses og befries for den hvide hinde. Pensl eller dryp olie og drys med krydderi f.eks. med Pommes Frites krydderi eller andet favoritkrydderi.
- Omvikl svinemørbraden med bacon. 1 pk pr. svinemørbrad
- Mørbraden grilles ved indirekte varme ca. 25 minutter. Vendes et par gange. Mørbraden kan også tilberedes i ovn. Hvis du bruger stegetermometer, så gå efter en kernetemperatur på max. 65-70 grader. I ovnen skal den steges ca. 35-40 minutter v. 175 grader varmluft.
- Lad svinemørbraden hvile nogle minutter før den udskæres.
Noter
Svinemørbraden kan laves på grill eller i ovn.
Kan også laves i airfryer - få en god nem opskrift her. Svinemørbraden kan også glaseres med en lækker marinade. Find en lækker opskrift her 1 svinemørbrad rækker til ca. 3-4 personer.Forberedelserne til mørbrad med bacon tager få minutter – saftig mørbrad.
Grillen – eller ovnen – klarer arbejdet. 🙂
Uhm. Så var der lækre møre mørbrad. Vores fik lige en tand for meget, så brug gerne stegetermometer.
Vores var fin men meget gennemstegt. En svinemørbrad bliver bedst og mest saftig hvis den er svagt rosa indeni (max. 65 grader).
Tomatsalaten fås ikke smukkere. De stærke klare farver stimulerer ihvertfald min appetit.
Jeg har langt mere lyst til at spise de sunde retter, hvis de ser smukke ud. Har du tænkt over, at det tit er de grønne retter der er de allersmukkeste?
Du kan finde opskriften på den lækre tomatsalat lige her
Dagen var ekstra skøn igår på mange måder. Sommervejret var fantastisk.
25 grader. Eksploderende blomsterflor i haven. Om morgenen var der spirende knopper i æbletræet, om aftenen var knopperne sprunget ud! Fantastisk!
Farverne, lyset, solen giver mig glæde og energi. Jeg har lyst til at råbe min glæde ud til hele verden og gør det glad og gerne f.eks. på Instagram, Twitter eller her på blogkanalen).
Maj er den allerbedste måned på året. Elsker det eksploderende blomsterflor.
En skøn dag og derudover havde vores datter også besøg af en af sine søde veninder.
Vi nyder at se de to have det rart sammen og “de gamle” nyder bare de to unges selskab.
Pigerne havde lavet en Grand-Prix-aftale, og vi andre fulgte trop. Det blev skisme da en spændende Grandprix dyst! Godt vi vandt. Stort tillykke til Emmelie 🙂
Det var en skøn skøn sommerdag og en helt vidunderligt mild, lun og god sommeraften.
Gid vi har mange flere af den slags til gode. Det tror vi på! At regnen så allerede har overtaget igen, tja tjo…Øv. Men vi bevarer optimismen. 😉
I dag har vi tilbragt en dejlig fridag i gode venners selskab. Skønt og ja helt ærligt. Når stemningen er god, glad, let og lys. Ja hvad betyder så en smule skyer udenfor. 😉
Vi ses igen imorgen til endnu en dejlig forårsferiedag. Skønt! 🙂