Hjemmelavet pizza. Få en god opskrift på nem deep pan pizza her. Dejen skal ikke æltes eller rulles ud. Den hurtigste pizza, du kan lave.

Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizzaForleden skrev jeg om en kæmpestor kæmpelækker deep- pan-pizza med rød pesto og bacon. 

Øj den blev lækker og den var så NEM at lave!

Dejen skal hverken æltes eller trilles, blot hældes på pladen. Hæve og pyntes med fyld. Voila. Så er der deep-pan-pizza.

I dag får du endnu en opskrift på denne type nemme pizza. Her med fyld af skinke, bacon og tomat.Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza

Denne pizzaopskrift er til to kæmpe store pizzaer. Nok til en familie på 4 i flere dage incl. madpakker.

Fyldet bestemmer du helt selv.

Se lige hvor gigantisk dagens skinkepizza blev. Bunden er TYK, så der er meget mad i pizzaerne. De smager både godt lune og kolde i madpakken.Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza

De er derfor perfekte at servere en dag du får mange gæster.

Til aftensmad, frokost buffet, børnefødselsdag ell. lign.  Mulighederne er mange, lige til fantasien slipper op 😉Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza

Opskriften er rigtig nem og du får den lige her:

Hjemmelavet pizza opskrift – få en god nem opskrift på deep pan pizza med skinke, bacon og tomat

Hjemmelavet pizza opskrift på deep pan pizza
Nemme pizzaer, der ikke skal æltes eller rulles ud
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 1 time 30 minutter
Samlet tid: 1 time 40 minutter
Ret: Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza
Kategori: nem aftensmad
Portioner: 8 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 12 dl lunkent vand
  • 50 gram gær
  • 1 kg tipo 00 / Manitoba mel eller almindeligt hvedemel
  • ½ kg durummel kan erstattes med alm. hvedemel eller mel af grovere type
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk honning
  • ½ spsk salt
  • 1 dåse flåede tomater
  • 200 gram bacontern
  • 200 gram skinke i tern eller strimler
  • 200 gram revet ost mozzarella kan også bruges
  • 1 løg i skiver
  • 1 peberfrugt i skiver
  • ½ dl olie raps- eller solsikkeolie f.eks.
  • 200 gram cherrytomater
  • 2 spsk. oregano tørret

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt honning og citronosaft. Rør nu melet i, sammen med saltet. Konsistensen bliver ca. som lind havregrød.
  • Beklæd 2 bageplader med bagepapir og fordel dejen herpå. Du kan lave pizzaerne på 3 bageplader, så bliver de tyndere og sprødere. Mine bageplader måler 35x45 cm
    Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza
  • Dryp olie på dejen  og/eller træk olien på, med en dejskraber. Lad dejen hæve et lunt sted, f.eks. i ovnen på 30 grader, eller 1 time ved stuetemperatur
    Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza
  • Mos de flåede tomater med en gaffel og fordel tomaterne på de 2 pizzabunde. Drys med oregano
    Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza
  • Drys revet ost på bunden og fordel nu fyldet ovenpå. Bacontern, skinkestrimler og tomater på toppen.
    Hjemmelavet pizza opskrift på deep pan pizza
  • Jeg lagde lidt løg og peberfrugt på 1/3 af pizzaen. Måske ikke alle i din familie, er så vilde med det?
    Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza
  • Bag pizzaerne v. 200 grader varm ovn (varmluft) eller 225 grader alm. ovn. Bag pizzaerne ca. 20 minutter.
  • Pizzaerne er færdige, når de er sprøde i både top og bund.
    Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza
  • Servér pizzaerne rygende varme, gerne med en grøn salat til. Klip eller skær dem ud.
    Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza

Noter

Fyldet kan varieres. De smager også skønt med pepperoni, hakket oksekød, tynde kartoffelskiver.
Noget af hvedemelet kan erstattes med grovere meltype
Du kan lave pizzaerne på 3 bageplader, så bliver de tyndere og sprødere
Pizzaerne er fryseegnede
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza

2 store deep pan pizzaer med lækkert fyld – prøv dem også med pepperoni, hakket oksekød eller tynde kartoffelskiver

Haps nogle dejlige pizzaer!

Hvis du ikke har prøvet disse pizzaer før, så vil du virkelig blive overrasket over hvor nemme de er at lave.

Pizzadejen skal slet ikke rulles ud eller æltes. Så nemme og hurtige at lave, i forhold til almindelig pizzadej.

Jeg brugte den gode Tipo 00 til pizzaerne. Melet har ekstra god bageevne. Du kan selvfølgelig også bruge almindeligt hvedemel til pizzaerne, eller Manitobamel også.

Du kan skifte noget af hvedemelet ud med en grovere meltype. Pizzaerne kan også laves på 3 bageplader, så bliver de tyndere og sprødere.Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza

Her ser du pizzabundene med revet ost og fyld på toppen. Bacon, skinke og tomater. Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza

Jeg lagde lidt løg og peberfrugt på 1/3 af pizzaen. Ikke alle i familien er så vilde med løg og peberfrugt, så det er en god idé, bare at fordele det på noget af pizzaen.

Du kan jo lade evt. kræsenpinde i din familie dekorere deres egen halvdel af pizzaen??
Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza

Nu er pizzaen klar til ovnen. Sæt pizzaen i en 200 grader varm ovn (varmluft) og bag den ca. 20 minutter.

Hvis du bruger varmluft, kan du bage begge pizzaerne på samme tid. Det er smart og energivenligt.

Pizzaen skal være sprød. Både i top og bund. Løft evt. lidt op i pizzaen for at tjekke om den er gennembagt i bunden. Bank lidt på bunden. Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizzaHer kan du vist godt fornemme pizzaens konsistens efter bagning?

Måske skal din pizza have lidt længere/kortere tid? Ovne er forskellige, så mine 20 minutter er kun vejledende.Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza
Lav gerne en lækker salat til. Måske en god tomatsalat til?
Tomatsalat med rødløg, feta og basilikum
Nem opskrift på tomatsalat med rødløg, feta og basilikum
Se opskriften her
Tomatsalat med rødløg, feta og basilikum

Rul pizza-stykker ud med pizzaskærer eller klip pizzaen i stykker.

Så er der serveret. Rigtig god fornøjelse med din/dine deep-pan-pizzaer. 🙂 Hjemmelavet pizza - opskrift på deep pan pizza

Fyldet kan varieres i det uendelige. Få mere inspiration til lækre pizzaer med forskelligt fyld her nedenfor.

1.

Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift
Nem og lækker bradepandepizza med bacon og mozzarella
Se opskriften her
Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

2.

Pizza med havregryn - nem grov pizzadej
Nem pizza - af dej der ikke skal æltes. Sprøde, lækre pizzaer
Se opskriften her
Nem pizza - af dej der ikke skal æltes. Sprøde, lækre pizzaer

3.

Pizza med rugmel - nem opskrift med bacon
Pizza - nem, sprød og lækker. Med rugmel, løg og bacon
Se opskriften her
Pizza - nem, sprød og lækker med rugmel, løg og bacon

4.

Pizza med havregryn - nem grov pizzadej
Nem pizza - af dej der ikke skal æltes. Sprøde, lækre pizzaer
Se opskriften her
Nem pizza - af dej der ikke skal æltes. Sprøde, lækre pizzaer

5.

Kartoffel pizza med havregryn - nem opskrift
Kartoffelpizza med havregryn og durummel - nem og lækker
Se opskriften her

6.

Pizza med oksekød, bacon & løg nem opskrift
Nemme hurtige pizzaer med oksekød, bacon og løg
Se opskriften her
Pizza med oksekød, bacon & løg nem opskrift

7.

Pizza med pesto, kylling, løg og bacon - nem
Grove pizzaer med chilipesto, flødeost, kyllingebryst, bacon, peberfrugt og løg
Se opskriften her
Lækker grov pizza med kyllingebryst, chilipesto og bacon

8.

Kartoffelpizza med mozzarella, løg & rosmarin
Sprød pizza med kartoffel, rosmarin, mozzarella og løg. De to andre pizzaer var med løg, bacon og peberfrugt.
Se opskriften her

9.

Pizza på grill - med durummel og tipo 00
Sprøde tynde pizzaer på grill med durum og tipo 00 mel
Se opskriften her

10.

Pizza med pepperoni af nem koldhævet dej
Pizza md pepperoni af koldhævet dej
Se opskriften her


author avatar
Gitte Hansen
Elsker at lave nem mad, bage lækre kager, udvikle nye opskrifter og formidle til bloggens næsten 80.000 følgere på sociale medier. Arbejder nu fuld tid med nogetiovnen.dk efter 30 år som bibliotekar. Med over 1 mio. månedlige visninger og over 3000 nemme opskrifter, er Nogetiovnen.dk én af Danmarks største madblogs.