Jordbær med chokoladetop

Need I say more. Disse billeder taler vist helt for sig selv. 😉En lille jordbærdessert slutter en god lang fredag af.

En dejlig dag der startede med kursus i Århus med gode kolleger og herefter en tidlig eftermiddag hjemme. Dejligt at være tidligt hjemme for en gangs skyld. Måske jeg skulle tage mig sammen og tage fri til tiden lidt oftere?

På hjemvejen handlede jeg og på min handletur vandt jeg i jordbærlotteriet. Som i, virkeligt vandt!1 bakke jordbær…..9 kroner….9 kroner! Max. 5 bakker pr. kunde. Hvor mange bakker tror I mon jeg købte?

5 bakker selvfølgelig 🙂

Og hvad stiller man så op med dem? Jordbærcrumble? Ej det er næsten synd at bage af helt friske bær? Friske jordbær med fløde? Ja bestemt et godt bud.

Men hvad med jordbær med chokolade?Ja da! Det skulle da være jordbær med chokolade! 🙂

Det var jo fredag og vi var alle lidt nogle slikmunde. Vi er dog flere i familien der prøver at tabe os (nogen har købt STRAMME bukser til konfirmationen næste fredag!), så desserten skulle helst være rimeligt kalorielet, og nem. Og hurtig, for vi var fredagstrætte.

Denne dessert er nem. Ultranem.

Rens en bakke jordbær.Smelt 150 gram chokolade i mikrobølgeovnen. Det gør du nemmest ved at brække chokoladen i små stykker og varm den 20 sekunder af gangen. Rør undervejs. Efterhånden vil chokoladen se sådan ud.

Varm til chokoladen er flydende og dyp jordbærrene heri. DSC_3916DSC_3919Lad chokoladen stivne lidt på jordbærrene inden du serverer. 
Resten af billederne lader jeg tale for sig selv…og nam nam familien flokkedes om jordbærfadene. Der var kamp. Jeg kunne sagtens have brugt 2 bakker jordbær til chokoladedesserten. 
DSC_3929Skønt! I morgen er der så nu 4 bakker jordbær til rest. Overvejer alligevel en smørcrumble med is eller creme fraiche. Suk. I mine drømme tryller jeg en light kalorielet jordbærkage.

Bliver drømmen mon indfriet i morgen? 😉

P.S.: Det er faktisk ikke kun p.g.a. de stramme bukser jeg vil tabe mig. Har set 5 kilo komme snigende på, henover julen og dem vil jeg altså gerne smide!

VIL bare ikke langsomt se mit 25 kilos vægttab smuldre væk og blive til pluskilo igen..

Den vægtkamp er tilsyneladende en kamp der skal føres resten af livet. Øv.
DSC_3931De lækre jordbær var dog ikke så syndige som de ser ud. Mørk chokolade og jordbær. Hvor galt kan det gå? Nej vel? DSC_3922Stay tuned og se hvad de 4 bakker jordbær vil føre til imorgen 😉

Mere inspiration

Læg en kommentar