Livstegn fra en glad bagenørd, der spiller på mange tangenter

Der er liv! Der er glade dage! Der er gang i den på alle fronter og fuld blus på alle kedler.

Familien har efterårsferie mens moren arbejder. Arbejdet røver min tid, mit vågne liv, men giver mig også en kolossal energi og glæde.

Jeg har fået kam til mit hår og kæmpestore udfordringer i mit nyt job, men jeg tror faktisk at det skal være sådan. Jo højere barren løftes for mig, jo mere er jeg på stikkerne.

Jeg begyndte på mit nye job for 3 uger siden og har allerede stået i ret vilde situationer hvor man vokser et par kilometer. Jeg er bibliotekar og elsker det! Elsker mangfoldigheden. Elsker at spurgt om alt muligt, svært, let, udfordrende, indlysende. Elsker brugernes forskellighed, den gode kontakt og det gode møde.

På tirsdag skal jeg holde oplæg for 300 HHX elever i informationssøgning og kildekritik. Jeg er beæret over at man allerede viser mig den tillid og tror på at jeg kan klare sådan en opgave som nystartet. Man kan lære meget (hurtigt) når man skal. Jeg har undervist i mange år men baserne og målgruppen er ny, så jeg øver mig og forbereder mig en masse!

Jeg fortsatte til sent på jobbet i dag for at få undervisningsoplægget færdigt og må snyde jer for et opskrift-indlæg i dag. Jeg blev nemlig hentet direkte på jobbet, og taget med i biografen. Vi så “Kvinden i buret”. Hele familien. Dejligt.

En anbefalelsesværdig film, bestemt. Alle i familien var enige, også de store teenagere. Jeg var på forhånd en hård kritiker, da jeg er stor fan af Jussi’s bøger, så mine forventninger var store. Jeg synes bestemt filmen levede op til mine forventninger. Har du været forbi biografen og se filmen? Hvis ikke, har du hér et godt tip. Hvis ikke du gider biffen, så tag i det mindste at læs bogen. Jeg synes “Kvinden i buret” er Jussis den bedste. Se nu taler den sande bibliotekar 😉

Jeg har lange dage, hvor jeg ikke engang når hjem før der er en aftale igen. Sådan en dag når jeg ikke at trylle særligt meget med aftensmaden .Vi klarer os på bedste beskub. Laver mad til flere dage og finder lækkerier i fryseren (gudskelov for den!)

Jeg kan dog snart ikke styre min iver længere. Er nødt til at bage igen. Især fordi jeg netop har modtaget denne lækre pakke fra Urtekram. Forpligter mig til et indlæg indenfor 14 dage, det skal jeg nok kunne klare med alle disse lækkerier: Ork jo da!

Gaven indeholder en masse basisingredienser, der alligevel ville bruges i mit køkken, og en masse lækkert nyt luksus øko-krymmel, så der kan også eksperimenteres i andre og helt nye baner.

Her kan du se hvad gaven indeholder

Frugtkrymmel i tre varianter med ananas, hyldebær og granatæble

Øko bagepulver

Kassiakanel

·Vaniljesukker

·Rålakridspulver

·Groft kokosmel

·Durumhvedemel

·Sigtet speltmel

·Rørsukker

Valnødder

Spændende pakke. Jeg glæder mig til at testbage! Denne weekend bliver det dog ikke. Jeg har weekend for første gang i mit nye job. Weekendvagt både lørdag og søndag. Ja den nupper jeg da! Tror det bliver spændende, hektisk og travlt at arbejde på biblioteket en weekend i uge 42. Så prøver jeg det. Der plejer at være en skøn stemning på et bibliotek når det er ferietid og lånerne har god tid.

Livstegn fra mig. I morgen er der et “rigtigt” mad/kage-blogindlæg på vej igen. Måske nogle af de lækre ingredienser fra Urtekram kommer i brug?

Jeg har fridag fredag og regner med at stoppe kyllingen i Römertopfen, tage på skovtur og hvem med, måske det også ender med en kage? 🙂

Vi ses! 🙂

By |oktober 18th, 2013|Bag facaden|0 Kommentarer

Læg en kommentar