Lynhurtige suppepitamadbrød med urtesalt

Idag var vi så heldige at der var en stor grydefuld lækker karrysuppe tilovers fra igår.

Der skulle bare lige laves nogle hurtige suppemadbrød. Der var også en smule pepperoni til overs fra pizzaerne forleden. Den pepperoni skulle da også lige bruges.

På under 10 minutter blev der lavet lynhurtige suppe-madbrød på en rest pitabrød der også var til overs. (Fuldkornspita er lækrest)

Stop madspild må dette vist være 😉

Lynhurtige pita-suppebrød

Fremgangsmåde :

Pitabrød skylles under vandhanden. Jep den er god nok. Brød bliver bare bedre efter en tur under vandhanen inden det skal i ovnen 😉

Skæres halvt op og en halv skive ost fyldes i.

Der pensles med god olienolie på overfladen og til sidst drysses der med en god urtesalt (min er fra Tiger blandet godt op med almindeligt groft flagesalt)

Bages 175 gr varmluft i max. 10 minutter. (Kan også grilles om sommeren – tak til svigermor – den gode inspirationskilde 🙂

Voila.

Nem aftensmad. Varme suppen og lave lynbrød på 10 minutter. Perfekt efter en lang arbejdsdag.

Der var en smule pepperoni til overs, så der kunne også lige blive til et par ekstra pepperonibrød. De forsvandt som dug for solen 🙂

Pita-pizzapepperoni-brød

Mere inspiration

2 Kommentarer

  1. Maja Jensen. 30. marts 2015 af 20:09- Svar

    Nemt og lækkert

    • Gitte Hansen 30. marts 2015 af 21:31- Svar

      Tusind tak – det glæder mig du synes det Maja. Tak for din hilsen 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

Læg en kommentar