Melonsalat med feta – simple cooking

Keep it simple.

Nogle gange er simple living at foretrække. Det gælder også simple cooking. Sommer er agurketid på madfronten. Idag blev det dog til melon. 😉

Bloggen her præsenterer et simpelt indlæg om en simpel sommersalat. Retten består af 2 ingredienser. Den burde vist have bestået af lidt flere, men det er sommerferie og simple cooking betyder også få simple ingredienser i køkkenskabene.

Du skal bruge :

1 hel grøn melon

1 bæger feta eller 1 fetablok.

(man kan drysse med ristede solsikkekerner, man kan også lade være hvis man ikke gider?)

(man kan putte mynte- eller basilikumblade på, man kan også lade være hvis man ikke har lige friske krydderurter og ikke gider handle?)

Skær melonen i grove tern.

Anret melonen i et fad og drys et bæger feta over.

Her er brugt feta med krydderi, men det kunne også være classic. Melonsalaten smager rigtigt godt med den fuldfede blok-feta. Men den er jo syndig og fed.

Feta light kan altså også bruges. Den smager også fin, og så er det vel nærmest en kalorie-let ret? (det er vel begrænset hvor mange kalorier der er i en melon eller? Lad mig gerne blive i troen om at den er fedtfattig)

2 ingredienser. Simpel melon-salat. Nogen vil måske sige at den grænser til det små-kedelige som den er her. Det ville måske have klædt den med lidt grønne blade og lidt ristede kerner, men pyt. Nogle gange foretrækker vi simle cooking. Og tro mig. Den er lækker som den er!.

Retten kan laves til buffet-borde, spises til tærter, skinke, lette retter. Kan spises som frokostret. Den er nem og hurtig at lave og så er den ovenikøbet smuk at se på.

Denne ret havner helt klart i fast-food-kategorien.  🙂

Velbekomme.

Mere inspiration

Læg en kommentar