Pizza med oksekød. Uhm nemme lækre pizzaer med hakket oksekød, bacon og løg.
I dag skal du høre om hjemmelavede pizzaer vi spiste forleden.
Den rigtigt gode opskrift, som vi bruger, når det skal gå stærkt i køkkenet.
De hurtige pizzaer er et hit på dage hvor vi ikke har energi til besværlige madlavning, men alligevel gerne vil spise hjemmelavet pizza.
Pizzaerne er lavet af den særligt nemme pizzadej der bare skal smøres på pladen, og hverken skal æltes eller udrulles.
Det er genialt og pizzaerne bliver SÅ lækre! Der er havregryn i dejen, så du vil også opleve, at disse pizzaer mætter godt.
Dagens pizzafyld blev oksekød og bacon, champignon, løg og majs og med rigeligt løg og hvidløg.
En af pizzaerne blev med pepperoni og løg. Hvis du foretrækker andet fyld, så brug du bare det.
Der bliver 3 pizzaer af denne portion, så der bliver mad nok til 2 dage, hvis I er en familie på 4.
Kast dig roligt ud i pizzaopskriften. Har du én gang prøvet at lave pizzaer på denne nemme måde, vil du ofte vende tilbage til den.
Tro mig. Pizzaerne er super lækre og så er de SÅ nemme at lave. Opskriften får du lige her:
Pizza med oksekød, bacon, løg og pepperoni – få en god nem, lækker opskrift her
Ingredienser
- 1,2 liter lunkent vand
- 50 gram gær
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 7 dl havregryn
- 11-12 dl hvedemel eller endnu bedre tipo 00 eller Manitoba mel med særlig god bageevne!
Pestotopping:
- 140-150 gram rød eller grøn pesto
- 200 gram flødeost (alle slags kan bruges)
- ½-1 dl. olie
Pizzafyld:
- 1 kg hakket oksekød
- 10 fed hvidløg kan reduceres, efter behag
- 300 gram bacon i tern
- 200 gram pepperoni
- 1 bakke friske champignon eller 2 glas champignon
- 400 gram majs 1 dåse
- 3 løg i skiver
- 3 rødløg i skiver
- 6 spsk tørret oregano
- 2 spsk hvidløgspeber
- 1 tsk salt
Sådan gør du
Pizzadej:
- Opløs gæren i det lunkne vand
- Rør sukker og salt i.
- Tilsæt havregryn og hvedemel
- Rør godt rundt med ske. Dejen får en konsistens som lind havregrød
- Beklæd 3 bradepander med bagepapir og fordel 1/3 af dejen på hver.
- Træk dejen på bagepladen med en dejskraber.
- Sæt bagepladerne i ovnen og lad dem hæve 20-30 minutter v. 50 grader varmluft
- Lav pestotopping og fyld imens.
Pestotopping:
- Rør pestoen med flødeost. Tilsæt olie, til blandingen bliver lind
- Smør toppingen på pizzaerne med en dejskraber
Oksekødsfyld:
- Svits bacon først og oksekødet med, til det har skiftet farve. Tilsæt friskpressede hvidløg. Krydr godt med salt, hvidløgspeber og oregano
- Skær løg i skiver
- Afdryp majs og champignon eller skær de friske champignon i skiver
- Skru ovnvarmen op på 225 grader varmluft
- Fordel oksekødsfyldet på 2 af pizzaerne.
- Pepperonifyldet putter du på den sidste pizza
- Fordel løgskiver på pizzaerne.
- Drys majs og champignon på pizzaerne.
- Drys med lidt ekstra salt/hvidløgspeber og oregano
- Bag pizzaerne i 25-30 minutter v. 225 grader varmluft. Hold øje dem dem de sidste 5-10 minutter.
- Pizzaerne er færdige når de er sprøde og gyldne
Noter
Nemme lækre pizzaer med oksekød, pepperoni, bacon og løg
Undrer du dig over hvor tomatfyldet er?
Ja jeg brugte den
Tja, kan du ikke spise dine pizzaer uden, så brug gerne tomatsauce istedet for pestotopping. Du kan finde en god opskrift på hjemmelavet tomatsauce lige her
Jeg er STORFAN af pestotopping eller alternativt pizzadyp (olie rørt op med hvidløg og oregano) Derfor bruger jeg tit dette som pizzatopping.
Du finder opskrift på hvidløgsdyp med oregano her:
- 1 dl. olie (raps eller solsikkeolie)
- 6 fed pressede hvidløg
- 1 spsk. tørret oregano
- 1 tsk. hvidløgspeber (eller ½ tsk. friskkværnet peber)
- 1 tsk. groft salt.
(bruger du oliedyp, skal du nok reducere i hvidløgsmængden i oksekødsfyldet. Jeg ville ikke gøre det, for jeg er vild med hvidløg, men du bestemmer).
Synes du arbejdsprocessen lyder lang og uoverskuelig, så kig med på billederne her. Måske de får det til at se nemmere ud? Det håber jeg. Spring du bare på de nemme pizzaer.
Sådan laver du de nemme pizzaer med oksekød, bacon og pepperoni – se billederne her:
Pizzaerne smager vildt lækkert, meget bedre end pizzamandens.
Måske du tænker: “Hvordan orker hun at bage pizzaer på en travl hverdag?”
Tjo, disse pizzaer er faktisk hurtige at lave, i hvert fald tager de kortere tid at lave end tur/retur til pizzamanden (incl. ventetid).
Vi elsker også, når der er mad nok til flere dage. Hjemmelavede pizzaer er desuden også meget billigere og sundere.
Disse hjemmelavede pizzaer smager også MEGET bedre end købte og du ved hvilke råvarer de er lavet af.
Et plus er også, at der er pizza nok til dagen efter også, og faktisk også til frokost-pizzapakker. Har du mindre børn, er det tæt på, der vil være pizzaer nok til 3 dage her.
Dagen derpå lunes pizzaerne v. 150 grader i ovnen i ca. 10 minutter. Ikke for lang tid og heller ikke for høj varme, så bliver pizzastykkerne tørre. Du kan sagtens fryse pizzaresterne, hvis i ikke får spist det hele.
Pizzaerne kan spises til hverdag og fest. Prøv dem også som fødselsdags skrub-af-mad. De vil også være nem mad at servere til klassefesten eller til et buffetbord, hvor der kommer mange børn (og voksne) 🙂
Måske du synes fremgangsmåden for disse pizzaer er lidt spøjs? Tro mig – det er SÅ nemt med en dej, der bare skal hældes på bagepladen
Ja du har helt ret. Det er en meget anderledes pizzatype end normalt.
Ih jeg er da helt glad for – og stolt over – at jeg har videreudviklet mig frem til den. JDet er dette hvidløgsbrød, jeg har videreudviklet på. Vupti blev hvidløgsbrødet med tiden til pizzabund.
Vi spiser næsten aldrig “udrullede” pizzaer længere (det skulle da lige være disse grillede pizzaer, de er alligevel nr. 1)
Rigtig god fornøjelse med pizzabageriet. Det er stensikkert du bliver populær derhjemme, hvis du springer på og serverer pizzaerne en dag.
Få flere gode opskrifter på nemme pizzaer her:
1,
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Det er nok verdens nemmeste og bedste Pizza dej! Jeg er fan. ?❤
Med fyldet tog jeg mig en kunstnerisk frihed, men med den bund, så kunne det kun lykkes.
1000 tak for dejlige opskrifter, der lige er til at gå til.
Har bagt denne dejlige pizza før. I aften prøver vi den med kartofler, mørbrad, bacon, porre og rød peber. Bliver spændende, det dufter ihvertfald dejligt fra ovnen ?