Ny blog og nyt design på vej – gys hvor spændende!

Jeg havde jo ellers lovet mig selv, at jeg ikke ville pippe før vi var helt klar…….men altså, jeg er jo dirrende af spænding og kan jo bare næsten slet ikke være indeni min egen krop.

Jeg er NØDT til at løfte sløret, bare lidt? Er du med på at lure lidt? 🙂

Lige om snart er vi klar til at gå i luften med et sprit-nyt-design på bloggen – det bliver vovet, det bliver vildt, det bliver anderledes, det bliver nyt og det bliver da bare SÅ spændende! 🙂

Vi er stadigvæk et stykke fra mål, men vi nærmer os. Vigtige detaljer er på plads og lige her kan du få et sneak-peak af forsiden.

Min gode tekniker knokler i kulissen for at rette til og han er en magiker der kan trylle, der hvor mine evner slipper op. Fedt med tekniker-nørdet-forstærkning i ryggen. Åh har jeg savnet og manglet sådan en fyr! 🙂

Bloggens bagarkiv er kæmpestort og alle bloggens billeder fik en server til at crashe. Billederne driller. Kategorier er der for mange af. Indlæg er der over 1000 af.

Igen er det gået op for mig, at bloggen er giga-kæmpestor. Den er en supertanker jeg amatørbagenørd har styret afsted, smilende, lalleglad, smånaivt kunne man sige, som om jeg havde helt styr på det.

Learning-by-doing og med stædighed kommer man langt, men blogsupertankeren har jeg konstrueret, imens jeg har opholdt mig i styrhuset, rørt i kødgryderne og hilst på alle jeg har krydset min vej. Ruten har jeg fundet undervejs, uden at kigge på søkortet. Jeg har styret igennem hajfyldt farvand helt uden duelighedsbevis. Vildt nok at jeg endnu ikke er stødt på grund sådan for alvor? 🙂

Blogsupertankeren har ført mig ud i nye afkroge og rundt i alle verdenshjørner. Jeg har mødt DIG derude – og hvor har det da bare været fedt. Jeg har stadigvæk fuld af krudt og der er brændstof nok på supertankeren til endnu flere jordomsejlinger. Bare hæng på 🙂

Man kunne sige, at jeg på bloggen har haft speederen i bund, mere optaget af fremdrift end vedligehold. Jeg har sjældent kigget mig tilbage og måske det er derfor min gode tekniker sveder lidt ekstra i maskinrummet lige nu. Nogle billederhar jeg uploadet i forskellig størrelse, nogle indlæg er jeg kommet lidt for hurtigt henover. Ups! Klamphugger-kaptajn 😉

Jeg selv knokler nu derfor alt det jeg kan på at rette alle indlæg til. Jeg arbejder på at lave fine opskriftvisninger i dem alle, med mulighed for at printe. Visningen har været synlig i opskrifter fra sommeren 2015 og frem, så det er “kun” opskrifter lavet fra 2012-2015 jeg skal igennem. Hm, hm.

Jeg mangler vel kun lige at løbe en 700 opskrifter igennem, piece of cake! Jeg kan nå 5 i timen og med fuldtidsjob, trækker det jo lige lidt ud. Jeg har store forventninger til vinterferien i uge 7. Mon ikke jeg kan nå 100 opskrifter om dagen så?? 🙂

Det er sådan den fine opskriftvisning kommer til at se ud. Wow  🙂

Det bliver bare SÅ fedt når vi snart kan gå i luften, men jeg har det jo nok ligesom en vordende mor på fødegangen. Jeg kan slet ikke vente på at få “barnet” at se, men alligevel frygter jeg “fødslen” mere end noget andet. Hvad nu hvis der bliver brug for “akut kejsersnit” – hvad nu hvis der sker noget? Uoprettelige skader? Hvad nu hvis og hvad nu hvis?

Kan slet ikke vente, men tør heller ikke. Husker tydeligt panik-flugt-tankerne på fødegangen. Åh kan jeg ikke bare få lov at slippe, stikke af? Og så alligevel ikke. Glæden, forventningen, alt det  nye, spændende, udfordrende der venter. Selvfølgelig skal det barn da fødes og det kan da ikke gå hurtigt nok! 🙂

Jeg glæder mig helt vildt til vi kan gå i luften og jeg er bare SÅ spændt på at høre om du vil synes om det nye design.

Der er blevet tænkt i farver, kategori-indgange med billeder, som har manglet på bloggen lige fra dag 1. Se her hvordan det kommer til at se ud. Hvor kan han trylle, min gode tekniker-mand.

Her har jeg klikket på kategorien “Billigt hverdagsmad”. Tror du ikke bare det bliver rigtigt godt? Åh det håber jeg!

Hvis der i disse dage ikke bliver produceret vildt mange nye indlæg, så ved du hvorfor. Jeg “nørder” med bagarkivet, så vi forhåbentligt snart er klar til at slå dørene op for en helt ny hjemmeside.

Jeg skal nok råbe højt ud til hele verden, når den er klar. Jeg får også brug for gode testere, der kan melde tilbage – hvad er godt og hvad er skidt. Hvad skal der hurtigt skal rettes op på. Hvad du elsker og hvad du hader – jeg kan tage det, tror jeg da!

Håber bare ikke jeg reagerer som en mor på fødegangen. Regel nr. 1 for barselsbesøgende: “Sig ALDRIG at barnet ikke er kønt, heller ikke selvom det er din første indskydelse” 😉

Tak fordi du er med hele vejen, her på bloggen. Håber du hænger på og er lidt tålmodig med bloggen de nærmeste uger, til alt er på plads. Jeg vil for alt i verden ikke miste dig.

Er noget dumt, så sig det til kaptajnen – nu er jeg jo så heldig at have fået en tekniker med ombord på skuden. Fedt! Ham kan vi vel kaste en redningskrans til eller to? Jeg er sikker på der vil være redningsbåde med ombord 🙂

Nervepirrende og hold spændingen lidt endnu. Bare rolig, jeg skal nok sige det til DIG som den første, når bloggen er klar til at gå i luften.

Stay tuned 🙂

Mange hilsner

Supertanker-amatør-kaptajnen Gitte

Mere inspiration
By |februar 7th, 2017|Bag facaden|22 Comments

22 Kommentarer

 1. Aase 17. februar 2017 af 05:42- Svar

  Det ser spændende ud.

  • Gitte Hansen 17. februar 2017 af 14:25- Svar

   Hej Aase
   Ja det bliver da bare superspændende. Håber snart vi kan løfte sløret 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 2. John Senius-Jørgensen 11. februar 2017 af 20:16- Svar

  Ohøj Captain Gitte
  Lyder som et spændende projekt, og som med mad, er præsentationen en stor del af oplevelsen!
  Tænkte på;
  Kunne du være med på en idé jeg har puslet med?
  Den går ud på, at man kan søge på:
  Arbejdstid, Sværhedsgrad og om det f.eks er egnet til forberedning af flere personer (kunne være børn – eller egnethed til en madklub)
  Kunne være værdi-baseret på antal stjerner, det er let at søge på, og let at gennemskue.
  Glæder mig til at møde dine nye designs og din supertanker!

  • Gitte Hansen 11. februar 2017 af 20:42- Svar

   Hej John
   Dejligt med en hilsen fra dig, det er længe siden 🙂
   Rigtigt gode ideer. Altid dejligt med super konstruktive påhit, om de er/bliver lette at realisere, kan jeg dog ikke lige gennemskue. Tager dem da lige med i tænkeboksen 🙂
   Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig John – rigtig god weekend til dig 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 3. Tina Lykke Sørensen 9. februar 2017 af 19:16- Svar

  Hej Gitte.

  Vi glæder os til at følge med på den nye side. Vi har haft meget glæde af den eksisterende. Vi venter i spænding.

  Mange hilsner
  Reza og Tina

  • Gitte Hansen 9. februar 2017 af 20:31- Svar

   Hej Tina
   Ej hvor hyggeligt at I har fundet mig og bloggen her. Skønne sommerhus-stunder vi allerede har haft og endnu flere der vil komme til. Det ser jeg/vi meget frem til alle mand 🙂 Håber alt vel hos jer og at vi snart mødes igen. Håber også snart jeg kan løfte sløret for den nye side, jeg glæder mig helt vildt, men er også rigtig nervøs og spændt.
   Dejligt hvis I kan bruge opskrifterne på bloggen – det glæder mig.
   Hyg jer til vi ses og giv da lige jeres skønne hunde et ekstra klap 🙂
   Mange hilsner
   fra Bo, Gitte, Amanda og Mikkel

 4. Nina Dueholm Jørgensen 8. februar 2017 af 23:18- Svar

  iihh hvor spændende Gitte. Det vil jeg glæde mig til. Når jeg mangler en inspirerende opskrift så er det altid den samme blog jeg surfer rundt i??? jeg venter i spænding. ????

  • Gitte Hansen 9. februar 2017 af 10:33- Svar

   Hej sødeste Nina
   Tusind tak for din søde hilsen og din opmuntring og altid trofaste opbakning. Så sjovt og hyggeligt at vi også mødes her, selvom IRL nu er det bedste 🙂
   Håber alt vel hos dig og dine <3
   Kærlig hilsen
   Gitte

 5. Vibeke 8. februar 2017 af 22:12- Svar

  Hvor ser det spændende ud Gitte, kan godt forstå du er spændt.
  Din blog er min favoritblog ?. Spændende og let at gå til.
  Tak fordi vi må kigge med.
  Kh Vibeke

  • Gitte Hansen 9. februar 2017 af 10:31- Svar

   Hej Vibeke
   Ej hvor lyder det bare godt Vibeke – nu bliver jeg da helt benovet. Sikke flotte ord fra dig. Dejligt du har lyst til at læse med – jeg håber sådan at du bliver glad for alt det nye 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 6. Mette 8. februar 2017 af 20:08- Svar

  Blir megaspændene Gitte ❤, glæder mig til at gå på opdagelse

  • Gitte Hansen 8. februar 2017 af 20:19- Svar

   Hej Mette
   Ja det bliver da godt nok rigtigt spændende. Glæder mig også helt vildt. Dejligt du har lyst til at følge med 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 7. Solvejg 8. februar 2017 af 16:20- Svar

  Hej Gitte.
  Det bliver spændende at se det færdige resultat – held og lykke med det.

  Solvejg

  • Gitte Hansen 8. februar 2017 af 20:30- Svar

   Hej Solvejg
   Ja hvor bliver det altså bare spændende – tusind tak for dine gode tanker 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 8. Susanne Schmidt 8. februar 2017 af 11:33- Svar

  Det blir SÅ fedt, Gitte! Don’t you worry! <3

  • Gitte Hansen 8. februar 2017 af 20:32- Svar

   Hej Susanne
   Åh det håber jeg! ER ret så nervøs, så glæder mig bare til vi er endeligt i luften. Tusind tak for din opbakning og dejligt du læser med her 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 9. Peder Lassen 8. februar 2017 af 10:48- Svar

  Hej Gitte.
  Vi andre hænger jo bare på, uden at man tænker over alt det store arbejde, der ligger bag.
  Tag det nu roligt, og pas på dig selv i alt det her.

  med venlig hilsen
  Peder

  • Gitte Hansen 8. februar 2017 af 20:34- Svar

   Hej Peder
   Tusind tak for dine gode tanker. Dejligt du læser med her og rart med din omsorg – det var sødt af dig. Heldigvis synes jeg det er super spændende, så jeg hænger på, men holder blogfri hver anden dag og det har jeg brug for. Håber den nye blog bliver god at bruge for dig 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 10. Ann Rugaard 8. februar 2017 af 08:42- Svar

  Jeg har gemt mange af dine opskrifter i min favorit linje. Vil de være tilgængelige i den oprindelige form? og vil de i det hele taget stadig være tilgængelige?
  Jeg er vild med dine opskrifter og får mange gode ideer fra din blog.
  Venlig hilsen Ann

  • Gitte Hansen 8. februar 2017 af 20:36- Svar

   Hej Ann

   Jeg forstår godt din bekymring, men du skal slet ikke være urolig. Der bliver ikke ændre i blognavnet eller noget og derfor vil adressen til opskrifterne heller ikke ændre sig. Du skal jo endelig bare skrive hvis der er noget der driller efter omlægningen – jeg håber og tror det ikke 🙂
   Det lyder bare skønt at du bruger løs af opskrifterne og er så flittig en bruger af bloggen. Det er skønt at have dig med her 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 11. Ulla kjær Kristensen 7. februar 2017 af 22:23- Svar

  Glæder mig sammen med dig. Og vi venter i spænding. ……. Det skal selvfølgelig nok blive super godt det I har gang i.

  • Gitte Hansen 8. februar 2017 af 20:37- Svar

   Hej Ulla
   Tusind tak for opmuntring og opbakning og dejligt du følger så trofast med her. Det glæder mig. <3 Håber bloggen bliver god at bruge for dig og alle andre der læser med her.
   Mange tak for din hilsen
   Mange hilsner
   Gitte

Læg en kommentar