Om Bagenørden

Hej!

Velkommen til min køkkenblog! 🙂

Jeg er Gitte og amatør bage- og madnørdGitte2

Jeg elsker at bage, slapper af med at bage så melet hvirvler. Elsker at røre i gryderne, finde på og eksperimentere med mad, brød, kager og søde sager. Her kan du følge mit virtuelle madunivers. Du vil kun ikke kunne finde søde sager, men også simreretter, mad til de travle, Römertopfretter, salater, desserter, marmelader og meget mere.

Du vil også kunne komme med om Bag Facaden, når jeg skriver om ferieoplevelser, restaurantbesøg, mit bibliotekarliv eller når jeg funderer over tankevækkende oplevelser og livet i almindelighed.

Gitte

Jeg synes rigtigt godt om når mad tager sig præsentabelt ud. Jeg elsker at bladre i kogebøger og surfe rundt på madblogs og bare kigge og fortabe mig i lækre madfotos og blive inspireret. Hold da op hvor er der mange lækre madblogs derude og kogebøger ikke mindst 🙂

Jeg sætter stor pris på når mine køkkenkreationer bliver foreviget på smukke fotos. Jeg ELSKER når billeder kan bidrage til at sanserne stimuleres. Når det lykkes at indfange lyset, farverne, stemningen, og æstetikken omkring alle køkkenherligheder, så alt bare ser lækkert ud og indbydende ud. Jeg er omhyggelig med at beskrive processen i køkken, så er du en nybegynder i et køkken, vil du med fordel kunne kigge med her. Alle trin beskrives og billeddokumenteres 🙂

Du vi finde ud af, at jeg forholder mig ret antiautoritært til opskrifter, bruger “på slump” rigtigt meget, ja faktisk sjældent følger en opskrift 100%. Men ok. Jeg skal nok PRØVE at være nøjagtig i mine målangivelser 😉

Du vil også finde ud af, at jeg ofte får ideer til mad og kager ved at kigge i mit køleskab, mine køkkenskabe og grøntsagsskuffer. Har jeg noget der, der trænger til at blive brugt, så finder jeg på noget ud fra det. Alle de gange der er blevet bagt banankage, fordi vi lige har haft 3 overmodne bananer (måske var det bedre for vægtkurven herhjemme, hvis de bananer var blevet smidt ud? 😉

Jeg smider faktisk meget sjældent mad ud. Det piner mig at gøre det. Jeg får derfor ofte at vide, at “Gitte, jamen hun har levet under krigen”. Gemmer sauce (det har min mor ALDRIG gjort), hvorfor skulle man ikke det, den er jo god nok dagen efter? Stop madspild. Det er lige mig!

pelle

Kunne du tænke dig at blive en del af mit virtuelle køkkenunivers? Jeg vil glæde mig til at dele mit køkken- og kagebageliv med dig der måtte have lyst til at være med.

Jeg er impulsiv og roder i mit køkken. Får rigtigt meget fra hånden, har 1000 jern i ilden og slår ofte større brød op end jeg kan bage. Vær glad for at du ikke skal rydde op efter mig, men kan nøjes med at kigge på 🙂 Der er også dage hvor det skal gå hurtigt og hvor energien er gået fløjten. Disse dage er der også indlæg fra, så alle kan følge med 😉

Bidrag og kommentér gerne. Jeg er altid frisk på en mad/kageudfordring, nye ideer og opskrifter, ris og ros.

2014-05-16 19.46.45

Der er kun mig bag kødgryderne og røreskål. Det er også mig der tager alle billederne og du finder mig også i bloggens maskinrum. Send derfor al feedback til gitte@mohrhansen.dk eller skriv en kommentar under hvert indlæg. Jeg bliver glad for hver eneste hilsen og svarer glad tilbage til hver eneste.

Hvis du bruger opskrifter fra min side, så link til min blog eller skriv hvor du har opskriften fra. Skulle du få lyst til at bruge et af mine billeder, skal jeg jo selvfølgelig spørges pænt først 😉

Journaliststuderende Christina Vejsgaard Koch har også arbejdet med temaet “Mere end bare overlevelse. Mad i en moderne verden” og har i den anledning interviewet mig. Hør og se mig tale om cookies i min have på et lille filmklip her 🙂

Bloggen har dog haft speederen i bund siden disse interview og har nu hver måned over 230.000 besøg. Over 700.000 sider bliver vist hver måned. Det er SÅ vildt!

Snart runder vi 13000 følgere på bloggens Facebook-fanside – kig gerne forbi

God fornøjelse med bloggen – glæder mig til at mødes med dig i mit blog-univers!

P.S.: Du kan læse mere om baggrunden for bloggen og hvad der driver mig her 

Mange hilsner Gitte

2014-05-16 20.04.17

48 tanker om "Om Bagenørden"

  1. Kære Gitte
    Lige et spørgsmål som ikke handler om mad.
    Du skrev for måske 1-1½ år siden jublende om en keramisk pande som var indkøbt og taget i brug i køkkenet. Jubler du stadig over den og kan du huske (derude i sommerhuset) hvilket mærke du købte. Jeg er på jagt efter en ny sliplet pande og synes det er svært at gennemskue testsiderne på nettet – og jeg har så heller ikke det fulde udvalg her i Nuuk.
    Ønsker dig en fortsat god sommer med lidt bedre vejr. Jeg følger dig dagligt – i tykt og tyndt 🙂
    MVH Hanne

    1. Hej Hanne
      Åh jeg kan simpelthen ikke huske det. Den er hvid og jeg købte den i Kiwi for under 200 kr. Så ærgerlig at jeg ikke kan hjælpe dig. Håber du finder den rette pande. Min er ikke så god længere, efter jeg én gang kom den i opvaskeren. God dammit, så lad endelig vær med det.
      God fornøjelse med pandejagten og dejligt du følger med her så trofast 🙂
      Rigtig god sommer til dig
      Mange hilsner
      Gitte

  2. Hej Gitte, er der sket noget med hjemmesiden der gør ar jeg ikke længere kan gemme favorit opskrifterne. Jeg har jo en mappe på PC en som hedde Gitte’s favoritter 😉 og så er det jo lidt ærgeligt at jeg ikke kan gemme nye favoritter
    Kh. John

    1. Hej John

      Intet er lavet om. Mystisk.

      Nu ved jeg jo ikke hvordan du har gemt før, men jeg kan se at hvis du går i udskriftfunktionen (det grønne printikon), så kommer der en mulighed op, hvor du kan gemme som pdf – og herefter gemme opskriften.
      Alternativt kan du jo også “Bogmærke” siden – og lave en mappe. Måske det er det du har gjort?
      Håber ovenstående hjælper dig ellers skriver du bare igen:-)
      Mange hilsner
      Gitte

  3. Hej Gitte, jeg bor i Spanien og har boet her i mange år. Med tiden savner jeg mere og mere ting som en gammeldags oksesteg etc. Jeg elsker at kokkerere, jeg har sågar haft to restauranter her i Altea, men nu er det for min egen fornøjelse og til stor fryd for.min familie og venner (det siger de ihvertfald ;-)). Jeg har det som dig, jeg elsker at bladre i kogebøger og surfe rundt i alle de forskellige madblogs jeg kan finde på nettet og du er en stor inspiration. Jeg tænker tit på at skrive en blog, både om mad og om de sjove og anderledes ting en “frederiksberger ” som mig har oplevet og oplever her i Spanien. Tusinde tak for dine fantastiske opskrifter med billeder og for dine andre historier om dit og dat. Jeg er ked af at høre at dit helbred ikke er det bedste, håber det ikke er alvorligt. Kærlig hilsen fra Spanien.

    1. Hej Anne

      Tusind tak for din søde hilsen. Dejligt med en hilsen fra dig. Ej du skal da lave en blog skal du, du vil ihvertfald få mig som læser og jeg vil glæde mig.
      Det glæder mig meget at du kan finde inspiration i bloggen og det er rart at vide, at du er med her på sidelinien.
      Tak for dine tanker om mit helbred – det går rigtigt fint. Jeg kæmper lidt med et for stort engagement – og øver mig i ikke at have for meget fart på i mit liv. Det er svært, når man brænder for mange ting – men det kender du jo sikkert alt til.
      Mange gode hilsner til dig i det spanske – håber du har lyst til at blive hængende her på bloggen – du skal være så velkommen 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  4. Hej Gitte

    Jeg læste før at du har problemer med helbredet, håber at det går bedre med det?
    Ønsker dig alt godt…

    Jeg er vild med din side, og sikke en energi at have 🙂
    Og at du også gør det for at glæde en masse mennesker, det kalder jeg overskud…
    Jeg kan netop godt li’ at du ikke er så regelret, og at det jo kun er fantasien der sætter grænser.
    Dine opskrifter er nemme at forstå, og bare enormt lækre 😀

    Jeg finder tit enorm god inspiration på din side, både til mad og bagværk… jeg elsker at bage, og glæde familien med det…
    Maden er kun i perioder, og det er jo der hvor jeg så bruger “dig” som inspiration 😀 Når man bare er blank for ideer til aftensmaden, er der altid gode forslag at hente. også for ikke at køre i de samme 5 retter hele tiden…

    Så tusind tak til dig, for at gøre det mere lækkert for mig i min hverdag, ja og weekenderne når der skal lidt ekstra lækkert på bordet 😀

    Rigtig god bedring til dig, jeg håber du kommer 100% ovenpå.
    Sender dig varme tanker…

    De bedste hilsner fra

    Liselotte

    1. Hej Liselotte

      Tusind tak for din søde hilsen Sikke da en fornem hilsen fra dig – ren lykke og glæde du sendte mig, jeg kom jo helt højt op at flyve 🙂
      Jeg er så taknemmelig for de ting du skriver, at du synes opskrifterne er lettilgængelige og inspirerende og at de giver dig lyst til at gå i køkkenet. Det glæder mig meget. Tusind tak.
      Mht. helbredet så er jeg glad for din omsorg og imponeret over du husker på mine udfordringer. Jo jeg skal stadig – som alle – pas på med at lytte til kroppen og ikke fare for hårdt frem. Det har jeg svært ved og det bliver ikke nemmere som årene går. Jeg burde være blevet mere livsklog, men er også blevet ældre, og kan desværre ikke holde til helt så meget som før. Øv 🙂
      Tusind tak for din søde hilsen og for dine tanker. Sådan én som dig er guld værd for mig <3
      Mange hilsner
      Gitte

  5. Hej Gitte.
    Så faldt der endelig så meget ro på, at jeg lige når at sende dig, de bedste hilsener og gode ønsker om et godt nytår.
    Jeg har med S T O R interesse og glæde fulgt dine skriverier og opskrifter, så tak for hygge, konkrete opskrifter m.m. 😉
    Håber at helbredet igen er 100%, og at 2016 bliver med et godt helbred.
    De bedste hilsener “Senius”

    1. Hej John
      Sikke dog en skøn nytårshilsen at få fra dig. Det glæder mig virkelig at du har lyst til at følge med på bloggen og følger med så trofast, i medgang og modgang.
      Jeg håber virkelig også, at 2016 bliver et bedre år rent helbredsmæssigt. Det kunne da være dejligt, at I ikke skulle høre helt så meget på alle mine piberier på bloggen i det nye år. 😉
      Jeg håber du er frisk og fit for fight – og at du er glad og trives.
      Jeg vil ønske dig alt det bedste i det nye år – og fremover 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  6. Hej Gitte
    Tusind tak for du har oprette den dejlige blog , jeg synes at det er noget spændende mad du laver , og jeg skal ihvertifald prøve nogle af dine opskrifter bla din lagsagne med gulerødder 🙂

    mvh Anita Friis

    1. Hej Anita
      Tusind tak for din søde besked. Det glæder mig at du har lyst til at følge bloggen og kaster dig ud i opskrifterne. Lasagnen bliver rigtig lækker – rigtig god fornøjelse med den 🙂
      God fornøjelse i køkkenet fortsat
      Mange hilsner
      Gitte

  7. Hej Gitte jeg synes det nogen super opskrift du ligger ud. Har lavet din langtidsstegt flæskesteg flere gange og den bliver altid mør og lækker 3 timer på 100 almindelige ovn.hilsen anja

    1. Hej Anja
      Tusind tak – det glæder mig. Ja nemt at lave langtidsstegt flæskesteg – dejligt med sikre successer.
      Tak fordi du tog dig tid til at skrive – god fornøjelse i dit køkken fortsat
      Mange hilsner
      Gitte

  8. Hej Gitte, jeg snublede lige over din madblog og synes lige du skal have en hilsen 🙂 Jeg er i gang med at lave en af dine kyllingeretter med citron og honning – jeg glæder mig! Det er en fantastisk hyggelig blog du har! Keep it up! 😀

    1. Hej Linh
      Lyder supergodt – velkommen til! Dejligt du har fundet vejen forbi bloggen – håber du har lyst til at blive hængende. 🙂
      God fornøjelse med kyllingen og med dine øvrige køkkentjanser 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  9. Jeg tænkte om man kunne bruge madagascar peber i stedet for og koge det op med vand og fløde i stedet for, da jeg godt kan lide det lidt stærk og så komme den blanding i gryderetterne i stedet for.

    Har prøvet en del af dine opskrifter og de er virkelige gode. De er også bedre formuleret end diverse kogebøger, så forsæt endelig med det gode arbejde.

    1. Hej Peter
      Tusind tak skal du have. Det glæder mig da virkelig at du synes om bloggen og det er da godt nok flotte og fine ord, at du synes opskrifterne er bedre formuleret end kogebøger. Wow. Tusind tak.
      Jo prøv da endelig med lidt madagascarpeber. Det lyder rigtigt spændende! Jeg ville nok røre det i creme fraiche og så tilsætte blandingen? Du kunne jo også prøve at eksperimentere med chilipebre eller chilisauce?
      Det er da rigtigt ærgerligt at Heinz er stoppet med at udgive deres lækre pebersauce. Måske vi gå sammen og formulere et venligt ønske og nødråb til dem? Tænk hvis vi kunne få saucen tilbage på hylderne 😉
      Mange hilsner
      Gitte

  10. Hejsa

    Du har skrevet en del opskrifter, hvor at du har haft lavet en pebersovs. Hvor at du har brugt Heinz three pebber sauce. da varen er udgået, har du så et andet forslag til at lave en sammenkogt ret med pebersovs.

    Men ellers en rigtig god hjemmeside du har lavet

    1. Hej Peter
      Tak for din hilsen og din positive feedback.
      Øv da også at pebersaucen er udgået? Det eneste jeg lige kan få fantasi til er at røre en creme fraiche med rigeligt friskkværnet peber og så tilsætte det til saucen i stedet?
      Prøv det til de opskrifter hvor pebersaucen er nævnt.
      Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det og god fornøjelse med bloggen fortsat 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  11. Tusind tak for en masse lækker inspiration Gitte 🙂

    Stødte ved et uheld på din hjemmeside idag, hvilket jeg ikke har fortrudt. Håber du fortsætter med at blogge løs på siden :):)

    Alt godt!

    1. Hej Martin

      Tusind tak for ordene Martin – jeg blev rigtig glad for din hilsen og er glad for at du har fundet din vej forbi bloggen. Håber du bliver hængende. Jeg fortsætter mine skriblerier 🙂
      God fornøjelse med bloggen
      Mange hilsner
      Gitte

  12. Hej Gitte

    Finder nogle gange inspiration fra dine sider – så tak for dem.

    Jeg vil forsøge med en culotte i stegeso. Den vejer 1,4 (frossen), og jeg vil gerne have den medium rød indeni.

    Min stegeso er af støbejern, og jeg ved ikke, om der er forskel mht. stegetiden i forhold til dem af ler?

    Men hvor lang tid vil du tro, den skal have ved 200 grader? Jeg lægger kun stegen ned – ikke grøntsager. Jeg har set andre opskrifter på nettet kun med kød i stegesoen, men der er graderne sat på 250 grader, og det synes jeg lyder helt vildt…

    Håber du kan hjælpe 🙂 Endnu engang tak for en super hjemmeside.

    Hilsen Winnie

    1. Hej Winnie
      Tusind tak for din hilsen og for dine søde ord. Jeg er glad for at du spørger mig til råds og jeg håber jeg kan svare dig.

      Jeg ville nok give stegen 1½-2 timer ved 175 grader varmluft. Efter 1½ time vil jeg prøve med et stegetermometer, hvis kernetemperaturen nærmer sig 60 grader er den færdig og er klar til hvile.
      En Römertopf er lang tid om at varme op, jeg vil tro at det går hurtigere med en støbejernsgryde? Kig til den efter 1½ time.
      Jeg plejer nogle gange at forstege mine culottestege på en pande, det giver en god sprødstegt overflade. Læg gerne stegen på 3-4 hele løg, for at få hævet stegen op og for at undgå at den “svupper” i stegeskyen. Løgene smager iøvrigt helt fantastisk bagefter, de er jo tryllet til bagte løg og kan spises som tilbehør.
      Rigtig god fornøjelse med din culotte. Kig evt. dette indlæg for flere anvisinger http://nogetiovnen.dk/sondagsculotte-i-romertopf-med-gulerodder-og-bagte-kartofler/#.UwpTMPl5O4I
      Dejligt du kigger forbi.
      Mange hilsner
      Gitte

  13. Hej Bagenørd 😉
    Vil du sende mig opskriften på nem bradepandekage med kanel… Hvid dej m. Kanel remonce… Istedet for kanelsnegle kage ?
    Håber du ved hvad jeg snakker 😉
    På mail p.krarup@mail.dk
    OB: Får snart ny mail
    Mvh Pia Krarup

  14. Hej Gitte. Det er da utroligt så heldig du er i Netto.
    Hvor ligger din Netto, for det er jo ikke sikkert de har de samme tilbud der hvor jeg bor.
    Men jeg kunne ellers godt tænke mig nogle af disse tilbud.
    Og ellers er jeg meget glad for din blog. Jeg er tit forbi når jeg skal have nye ideer.
    stor hilsen. Jesper.

    1. Hej Jesper
      Det glæder mig, at din vej tit falder forbi bloggen. Dejligt 🙂
      Ja måske jeg bare er heldig, og jeg tror såmænd ikke min Netto har flere eller oftere tilbud end din. Jeg er en tilbudsjæger i køledisken, med næse for gode tilbud, men det er du vel også?
      Nogle gange er jeg også heldig i Rema1000 eller Kiwi, eller Fakta eller Superbest. Heldige mig 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  15. Hej Gitte.

    Det var en helt almindelig flæskesteg, hvor jeg fulgte dit råd med at lægge stegen på en bund af kartofler, gulerødder og pastinak. Stegen blev virkelig lækker og saucen fantastisk. Som tilbehør var små ovnstegte kartofler med skræl og en salat med bl.a. en rest rødkål, gulerødder og tomat.
    Gæsterne spiste med god appetit og alligevel er der rester til biks i morgen 🙂

    Nogle halvkedelige æbler blev tryllet om til æblemos, der til dessert blev serveret med honningristet havregryn / mandler og flødeskum. UHM elsker elsker det.

    Hilsen Tina

    1. Hej Tina

      Så dejligt at høre at du og dine gæster synes om flæskestegen. Sikke da et fornemt måltid du fik tryllet frem der…
      Jeg spørger nysgerrigt: Hvordan fik du lavet saucen? Siede du den fra undervejs?
      Uhm god idé at bruge pastinak også.
      Og din æbledessert lyder da bare så lækker. God ide med honningristede mandler/havregryn. Lyder jo lækkert og rimeligt sundt også? Bruger du akaciehonning og hvor meget? Rister du på pande?
      Superdejligt med feedback og dejligt vi kan udveksle gode ideer.
      God fornøjelse i køkkenet fortsat 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  16. Hej Gitte.
    Faldt ved et tilfælde over din blog for et års tid siden, da jeg ledte efter inspiration til simremad.
    Hold nu op hvor er det mange lækkerier du tryller frem. Det er lige så tænderne løber i vand.

    I dag står den på steg i soen og forhåbentlig er der til rester i morgen…..

    Venlig hilsen Tina

    1. Hej Tina

      Tusind tak for din søde besked. Den gjorde mig så glad. Dejligt at du har hængt på så længe og skønt at du har lyst til at hænge på endnu 🙂

      Spændende projekt med din steg i stegesoen, håber den blev lækker og god? Det går sjældent galt i en Römertopf. Hvilken steg var på menuen?

      God fornøjelse i køkkenet fortsat

      Mange hilsner
      Gitte

  17. Hejsa du!

    Mange tak for en SUPER side 🙂

    Jeg er ikke så vant til at lave mad, men din side giver virkelig god inspiration, og du beskriver rigtig fint, hvordan jeg skal gøre. Det sætter jeg stor pris på!

    I aften skal jeg prøve din kylling i Römertopf med øl og grøntsager. Jeg har en frygtelig masse kyllingebryst, så dem bruger jeg i stedet for en hel kylling 🙂

    Jeg glæder mig allerede!

    TAK!

    Mvh
    Mads

    1. Hej Mads

      Tusind tak for din besked. Den blev jeg rigtigt glad for. Det er så dejligt for mig at vide at du synes min side er til inspiration og at du synes opskrifterne er lette at gå til. 🙂
      Jeg er sikker på at kyllingen i Römertopfen bliver en succes, og du kan sagtens bruge kyllingebryster.
      Er spændt på at høre om projektet lykkes.
      God fornøjelse i køkkenet fortsat 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  18. Kære og gode Gitte –

    allerførst godt nytår.

    UJeg er faldet for dine “koldthævede solskinsgule godmorgen boller med durum – fortæl mig venligst – hvilke “frø” har du brugt på overfladen?? Peter

    1. Hej Peter
      Ej hvor hyggeligt! Også godt nytår til dig. Det er såmænd græskarkerner jeg har drysset på toppen 🙂
      Rigtig god fornøjelse med durumbollerne og ha’ det bra! 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  19. Hej igen Gitte.
    Jeg har lige lyst til at fortælle, at siden jeg et par dage før nytår, hvor jeg fandt din blog, har brugt 4 af dine opskrifter. Og du har gjort det nemt at lave madplan her hjemme hos os nu. Tusind tak for den gode og nemme måde at få nye ide`r til køkkenet på.
    Glæder mig hver dag til at se hvad du nu har fundet på.
    Godt nytår til dig og din familie.

    VH.
    Ulla

    1. Ej hvor godt og hvor vildt! Du gør mig stolt, benovet og glad. Skønt at du og familien kan bruge mine påhit 🙂
      Dejligt din vej faldt forbi og jeg håber du bliver hængende 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  20. Hej Gitte 🙂

    Skøn side – men hvad er det for nogle lækre kager du har på billedet her øverst på siden?

  21. Hej Gitte,
    Tusinde tak for en spændende side for “almindelige” mennesker – der gerne vil undgå madspild!
    Jeg er totalt CHEESECAKE elsker, og tænkte, om du mon har en god (fedtfattig) opskrift?
    Mvh og på forhånd tak
    Jannie

    1. Hej Jannie

      Tak for din hilsen og dine søde ord. Jeg er glad for du synes om bloggen.
      Desværre har jeg ikke en opskrift på cheesecake. Underligt nok, for jeg er også selv helt vild med den ostekage. Den må på listen over kommende projekter. 🙂
      Får du støvet en god opskrift op hører jeg gerne om det.
      Rigtig god fornøjelse i køkkenet 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  22. Hej Gitte
    Har kigget en del på din blogg ,siden igår .
    Den er rigtig god og giver god inspiration.
    Prøvede dine sesambagte gulerødder her til aften ,og de var rigtig gode ,og anderledes end dem vi normalt får
    Grinede en del af mandens hjerter i flødesovs,tror at mange mænd er ens lige på trangen til sovs og kartofler ,og de tænker vist heller ikke liiiige på at der går en masse tid med den slags mad
    Skal prøve de små frække baconkartofler ,og den du ved nok kage inden længe
    Tak for en god og hyggelig side ,som giver lyst til at vende tilbage snart

    Mange hilsner Grethe

    1. Hej Grethe
      …og velkommen til. Dejligt du har kunnet finde inspiration her på siden. Hyggeligt du har lyst til at følge med her. Jeg er glad for hver eneste hilsen jeg får og jeg blev rigtig glad for din. 🙂 Tak for dine søde ord. Jeg er sikker på at vi skrives ved igen.
      Held og lykke med de frække kartofler. De er supergode 🙂
      God weekend til dig fortsat 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  23. Hej Gitte. Dejlig side du har! Stor ros!!! Jeg syntes bare ikke man kan se alle opskrifter i katogorierne? Jeg vil helt klart igang med at kigge alle opskrifter igennem og afprøve en masse af dem 🙂

    Hilsen
    Lisbeth

    1. Hej Lisbeth

      Tusind tak for din søde hilsen.

      Det var da mystisk at du ikke kan se alle opskrifterne? Jeg er meget omhyggelig med at angive kategori, når jeg skriver et indlæg så jeg forstår det ikke helt.
      Kan man kun få begrænset antal sider at se når man bladrer i kategorierne eller?
      Jeg prøver at lave nogle test-søgninger.
      Tusind tak for for din gode feed-back, jeg er glad for og afhængig af at få disse tilbagemeldinger 🙂
      Glæder mig til at høre fra dig fremover, når du får kigget på opskrifterne 🙂
      God fornøjelse og TAK
      Mange hilsner 🙂
      Gitte

    1. Hej Lone

      …og tak for din søde hilsen.

      Tja tjo….Mange talenter ved jeg nu ikke 😉

      Det glæder mig du har lyst til at kigge med i mit køkkenunivers 🙂

      Med venlig hilsen
      Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– et liv med mad, brød og kager