Om Bagenørden – mød Gitte bag bloggen

Gitte Noget i ovnen hos Bagenørden
Hej – jeg hedder Gitte, og det er mig, der rører i kødgryderne, ælter bolledejen og skriver ord på stribe til dig.

Jeg er 55 år, bor i Randers og gift med Bo på snart 28. år. Sammen har vi verdens bedste børn: Amanda og Mikkel, der er flyttet hjemmefra nu.

Bloggen har jeg drevet ved siden af mit arbejde som bibliotekar, hvor jeg sidst har arbejdet ved Randers Bibliotek. Pr. 1.8.2022 er jeg gået fuldtid med nogetiovnen.dk.

Jeg har elsket både arbejdet med bloggen og at møde bibliotekets brugere og har været så taknemmelig for begge mine hjertebørn.

Der er dog kommet så meget fart på bloggen, at jeg i 2022 traf beslutningen om at blive selvstændig fuldtidsblogger og det er så fedt!

GitteJeg elsker at bage, lave mad, bage brød og at kreere nye retter. Jeg elsker også at skrive og formidle mine opskrifter, men nyder også arbejdet bagved f.eks. med søgemaskineoptimering.

Alle elementer ved blog arbejdet er super spændende, og jeg nyder hvert eneste sekund jeg bruger på nogetiovnen.dk

Gitte blog

Noget i ovnen hos Bagenørden – en velbesøgt blog med 1 mio. månedlige besøg

Jeg startede nogetiovnen.dk i 2012 og siden har bloggen vokset sig kæmpe stor. Du finder nu næsten 3000 opskrifter og der er i gennemsnit 1 mio. månedlige besøg på bloggen (jan. 2023)

På nogetiovnen.dk kan du følge mit virtuelle madunivers.

Du finder opskrifter på nemme kager og desserter, gode brød, nem aftensmad til de travle, retter til stegeso og slow cooker, mormormad, simremad, salater, slik, marmelader og meget mere.

God dansk familiemad og nemme lækre kager. Alle kan være med og alle ingredienserne kan købes i dit supermarked.

Opskrifterne er trinvist forklaret med billeder, så de er nemme at følge. Gitte - Bagenørden

Kom også med om bag facaden på Noget i ovnen hos Bagenørden:

På nogetiovnen.dk inviterer jeg dig også med på ferie, på restaurantbesøg og du kommer med i vores skønne sommerhus.

Du kan også læse om min kærlighed til vores højtelskede Kallehund. Jeg skriver også mere personlige reflekterende indlæg om tankevækkende oplevelser livet giver mig.

Du kan læse mig fortælle om mine sandheder og hemmeligheder her

og i dette indlæg afslører jeg 10 ting du ikke vidste om mig i indlægget : Bag om Bagenørden

På bloggen kommer du med mig i både medgang og modgang.

Hyggen er en trofast følgesvend i mit køkken og min køkkenglæde og positivitet, vil du kunne mærke i mine indlæg.

Her kan du høre mig fortælle om cookies og på denne måde, kan du også lige møde mig “live”.  Interviewet er lavet af journaliststuderende Christina Vejsgaard Koch.

Bloggen besøges flittigt af alle aldersgrupper.

Hver måned er der næsten 1 mio. besøg på nogetiovnen.dk! Her ser du besøgstallene for 2022 – rimeligt vildt og jeg er så stolt og glad 🙂
Besøgstal for 2022

Google analytics 2022

Besøgtal for 2023

Besøgstal 2023

 

Kilde: Google Universal og Monsterinsights

Stop-madspilds-Gitte:

Jeg elsker at kreere opskrifter ud fra “det forhåndenværende søms princip”, og bruger løs af dét jeg lige har på lager.

Jeg går meget ind for stop madspild, da det er godt for både klima og pengepung. Genbrug er godt. 🙂

Kig gerne forbi bloggens særlige Stop Madspilds-kategori

Flere skriver til mig at de hver måned sparer mange penge på kostbudgettet, efter at de er blevet inspireret af mine “brug hvad du har-opskrifter” og fordi retterne er billige at lave.

I opskrifterne skriver jeg tit alternativer til de ingredienser jeg forslår, så du kan kreere retter ud fra hvad du selv lige har på lager. Det er mange af mine læsere også vilde med.

Billede af Bagenørden Gitte
Har du lyst til at få glimt fra mit køkken – og se hvor jeg arbejder, bager kagerne, rører i gryderne og udvikler alle opskrifterne.Kig med i indlægget her, hvor jeg inviterer dig med indenfor i mit køkken 🙂

Du kan læse mere om baggrunden for bloggen og hvad der driver mig her 

Bidrag og kommentér gerne opskrifterne på nogetiovnen.dk.

Jeg er altid frisk på en mad/kageudfordring, nye ideer og opskrifter, ris og ros og jeg svarer hver enkelt personligt. Altid.Gitte2

Følg Noget i ovnen hos Bagenørden på Facebook:

Kig også gerne forbi bloggens Facebook-side. Her poster jeg tit hverdagshilsner og opskrifter og har mulighed for at gå i dialog med jer, på en mere uformel måde. Et skønt sted! Vi runder snart 53.000 på Facebook siden men der er også plads til dig 🙂

Du kan også følge @bagenoerden på Instagram – 5.000+ følger lige nu med hér. Du er også velkommen 🙂

Hver uge kan du også finde en af mine opskrifter i Randers Onsdag, den lokale husstandsomdelte avis med et oplag på 55.000. Kig med, hvis du vil se Randers Onsdag digitalt her

Der er kun mig bag kødgryderne og røreskål. Det er også mig der tager alle billederne og du finder mig også i bloggens maskinrum.

Hvis du bruger opskrifter fra min side, så link til min blog med tydelig kildeangivelse.

Mine billeder har jeg jo selvfølgelig selv ophavsretten til – og du må derfor ikke bruge dem privat eller kommercielt, uden at have lavet aftale med mig først. Firmaet Copyright Agent varetager sager om ophavsret for nogetiovnen.dk

Artikler og interviews med Gitte – der står bag Noget i ovnen hos Bagenørden:

Artikler i avis, magasiner og dagspresse:

Stig Ulrichsen har interviewet mig til TV kanalen TV Kronjylland og det er der kommet en udsendelse på ½ time ud af. Her kan du møde mig live. Kig med her

 

Er du interesseret i tal og fakta om bloggen, så kig med her

Kontakt og samarbejde:

Er du en potentiel samarbejdspartner, så skriv til: gitte@mohrhansen.dk

Ønsker du at annoncere på min blog, så kontakt Concept – det annonceringsbureau jeg samarbejder med. Skriv til info@concept.dkGitte - Bagenørden

God fornøjelse med bloggen – glæder mig til at mødes med dig i mit blog-univers!  🙂 Mange hilsner Gitte

Læserne er begejstrede for Noget i ovnen hos Bagenørden:

“Dine opskrifter er så nemme at følge og kagerne bliver altid en succes”

“Jeg er vild med opskrifterne på Nogetiovnen.dk og anbefaler altid siden til alle jeg kender. Tit kender de siden og bruger den i forvejen”

“Med dine opskrifter har jeg opdaget, at jeg kan finde ud af at bage og at jeg er faktisk blevet vild med det”

“Efter jeg er blevet alene, var jeg nødt til selv at lære at lave mad. Dine opskrifter er så nemme, og de har givet mig blod på tanden. Nu laver jeg mad hver dag og har også stået for maden til vejfesten”.

“Jeg laver KUN mad fra din blog og vi har mange af dine opskrifter på menuplanen hver uge”.

“Min datter på 14 år elsker dine billedanvisninger i trin – som gør det nemt for hende at følge opskrifterne. Mange retter laver hun helt selv”.

“De sidste 8 år har vi spist din andesteg til jul og den er altid en succes”

“Når jeg ikke lige ved hvad vi skal finde på til aften, så går jeg altid ind på nogetiovnen.dk Her finder jeg altid noget lækkert og retterne er altid en succes”

Efter jeg blev ramt af en hjerneblødning, har jeg haft svært ved at følge en almindelig opskrift. Dine opskrifter er så nemme, og grundigt forklaret med billeder, at jeg nu kan finde ud af at lave mad fra bunden igen. Jeg er dig så taknemmelig”.

“Tak for nogle fantastiske opskrifter som jeg bruger flittigt Tak for dig
“Dine opskrifter er supergode, og nemme at forstå – min datter på 23 år, finder tit en spændende opskrift på din side, som hun så laver“.