Tøm køleskabet pizza på pitabrød

Pålægspizzaer!

Det kan du lave når du har travlt og det skal gå stærkt.

Det eneste det kræver er en pakke pitabrød og en masse rester fra dit køleskab.

Tøm køleskabet pizza på pitabrød

Lidt olie, pålæg, måske lidt bacon og tomat, lidt løg og peberfrugt. Vupti har du hurtige restepizzaer. Hurtigere end du kan nå og ringe til pizzamanden.

Kun fantasien sætter grænser.

Her kan du se hvad jeg brugte.

Tøm køleskabet pizza på pitabrød

Dyp pitabrødene i vand og pensl dem med olie. Gerne olie med peber som vist her, for at give pitabrødene smag.

Tøm køleskabet pizza på pitabrød

Har du en pakke pålæg, der trænger til at blive brugt, kan den fint bruges her. Til den opmærksomme læser vil jeg sige at det er nogle dage siden jeg tog disse billeder. Kan godt se at skinken har overskredet sidste holdbarhedsdato her;-)Tøm køleskabet pizza på pitabrød

Jeg brugte også lidt bacon. En pakke bacon skåret i halve skiver. Nederst dryssede jeg lidt Karoline chili-ost. Det giver rigtig god smag på de hurtige pizzaer. 
Tøm køleskabet pizza på pitabrød Tøm køleskabet pizza på pitabrød Tøm køleskabet pizza på pitabrød På toppen lagde jeg løgringe og halve cherrytomater  Tøm køleskabet pizza på pitabrød og et drys oregano og lidt mere chiliost på toppen.  Tøm køleskabet pizza på pitabrød Pizzaerne blev bagt ca 10 minutter ved 225 grader varmluft. De skal ikke have for lang tid (så bliver de hårde), eller for kort tid (så bliver de for bløde). Mærk evt efter undervejs.

Sådan ser de færdige pizzaer ud. Tøm køleskabet pizza på pitabrød

Pizzaerne smagte fortrinligt! Og det er et fantastisk stop-madspild-projekt.En anledning til at får tømt ud på køleskabshylderne. Tøm køleskabet pizza på pitabrød Pizzaerne er hurtige og lækre og jeg tænker at de vil være et hit i de allerfleste familier, hvor det skal gå lidt hurtigt. (eller hvor man bare ikke gider vente på pizzamanden). Fyldet kan varieres i det uendelige og det enkelte familiemedlem kan jo få stor indflydelse på hvad der skal være på yndlingespizzaen (pizzaerne behøver jo slet ikke være ens? Vi lavede nogen med/uden løg etc.). Det kunne være med/uden peberfrugt osv. osv.

Bemærk at jeg ikke putter al osten på toppen. Jeg synes den bliver brændt hård og desuden kommer fyldet ikke til sin ret. Jeg gør bare ligesom pizzamanden. De kommer også osten allernederst. Hvorfor skulle vi dog vælge at gøre noget andet?;-)

Jeg takker af for nu. Det bliver et kort indlæg. Jeg har været til personaleseminar, et FANTASTISK arrangement med fagligt engagerede kolleger, grin, musik, mad, dans osv. Er helt “høj” ovenpå den oplevelse. Dejligt at komme ud og mødes med ligesindede, men pyh hvor kan det være hårdt dagen derpå 😉

Imorgen bliver der stille her, og lørdag også. Jeg skal til dimissionsfest på den udannelse jeg arbejder på, og til familiefødselsdag….

Jeg savner min blog når jeg ikke kan lave dagens indlæg, derfor fik I alligevel et indlæg i dag, dundrende søvnmangel til trods. 😉

Håber du ar det godt derude! 🙂
Tøm køleskabet pizza på pitabrød