Paprikagryde med mørbrad, bacon, pølser og fløde.

Vinteren er simremad, langsommeligt mad, og sammenkogte retter. Sådan en ret skal du også høre om i dag. Perfekt til weekenden med god tid til kødgryderne.

For år tilbage, da vi havde familie i Viborg, spiste vi indimellem på en restaurant der serverede den lækreste paprika-mørbradgryde, med rigeligt flødesauce, knasende sprødt bacon og cocktailpølser. Jeg har flere gange prøvet at genskabe/kopiere retten, uden held, men i dag synes jeg, at jeg kom rimeligt tæt på.

Mør mørbrad, flødesauce og lækker røget smagsstrejf fra bacon og pølser. Paprika, og rigeligt af den, gør sig fortrinligt i denne ret.DSC_9032Ingredienslisten virker lidt lang, men jeg vil vædde med at det er ingredienser der kan støves op i langt de fleste køkkenskabe/skuffer/køleskabe. Hvis ikke, kan der nemt købes ind til retten i alle butikker. Ingen sjældne ingredienser på listen her.

Det bedste er, der er mad nok til to dage. Selvom der syndes med fløde, pølser og bacon, så er der også masse af grøntsagsfibre i, så spis også retten med god samvittighed! 🙂DSC_9035

Paprikagryde med mørbrad, bacon, pølser og fløde.
 
Forberedelse
Tilberedelse
Tidsforbrug
 
Paprikagryde med mørbrad, bacon, pølser og fløde.
Forfatter:
: Familiens favoritter
: Dagens ret
Portioner: 8 pers.
Det skal du bruge:
  • 2 afpudsede svinemørbrad.
  • 1 pakke bacon
  • 1 pakke pølser
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 dåser flåede tomater
  • 2 glas champignon (incl. væde), eller 1 bakke friske
  • 4 løg i tern.
  • 6 gulerødder i tern.
  • 3 spsk paprika
  • Salt/peber.
  • 4 dl. mælk
  • ¼ fløde.
  • 1 bakke flødeost neutral (kan udelades)
  • Jævning
Sådan gør du:
  1. Sådan laver du paprikagryde med mørbrad:
  2. Klip bacon i tern og svits sammen med løg, paprika og gulerodstern i en gryde eller sautérpande.
  3. Tilsæt flåede tomater, mælk, champignon (incl. væde) til løg/baconbladingen.
  4. Afpuds imens mørbraden og skær den i mørbradbøffer. Steg bøfferne for sig på en pande. Krydr godt på begge sider. Læg mørbraden ned i gryden efter stegningen.
  5. Svits pølser og peberfrugt på panden og tilsæt pølseblandingen til paprikagryden. Kog panden af bagefter med mælken. Tilsæt nu også mælkeblandingen til gryden.
  6. Tilsæt fløde og evt. flødeost.Jeg tilsatte én, fordi jeg lige havde en der skulle bruges.Flødeost, både naturel og med krydderi, er rigtig fine at bruge som smagsafrunder, så smid endelig ikke en rest ud, hvis det kniber med at få den brugt. Flødeost kan bruges i alskens simreretter eller som topping på pizza/ fyld i pizzasnegle
  7. Retten jævnes og smages til med salt og peber og simrer færdig 15-20 minutter. Imens kan du koge en portion ris, som egner sig glimrende til retten, eller måske en portion pasta? Ovnkartofler smager faktisk også godt til. Hjemmelavede pommes frites f.eks.?

 DSC_9017

DSC_9023
DSC_9029

Jeg lavede en lynhurtig simpel grøn salat til og så er der serveret. Paprikagryde med mørbrad, pølser, fløde og peberfrugt.

Måske en anelse omstændig at fremstille, men tænk på, at portionen bliver stor og på dag 2 er hviledagen sød 😉

Velbekomme. Paprikamørbradgryde kan anbefales 🙂DSC_9034

Mere inspiration

66 Kommentarer

  1. Iben 2. september 2017 af 11:02- Svar

    Hej Gitte
    Vi elsker også mørbradgryde herhjemme, og jeg skal faktisk til at lave det i aften 🙂 Jeg bruger nogenlunde samme ingredienser, men bruger altid friske champignons i stedet for 🙂 Måske har den restaurant, du nævner også brugt friske? Dette giver en skøn smag.
    Tak for tip med flødeost og masser af paprika – det vil jeg prøve.
    Mange hilsener fra Iben

    • Gitte Hansen 2. september 2017 af 20:35- Svar

      Hej Iben
      Du har helt ret. Friske champignon er helt klart de bedste at bruge – og smagen er bedre, uden diskussion. Har man dem på lager, så er man en heldig kartoffel, men champignon på glas kan være fine som nødløsning.
      Rigtig god fornøjelse med paprikagryden 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  2. Yvonne i 24. august 2017 af 17:16- Svar

    Kan vist kun være vores Westend og mørbradgryde a’la Chong . Den var saftsuseme gó. Jeg kommer gerne lidt piri-piri i og lidt tomatpúre i . Og masser af sprødt bacon på toppen. Syntes det er gudespise 👍

    • Gitte Hansen 26. august 2017 af 22:59- Svar

      Uhm – lyder lækkert! Ja var det ikke noget med, at retten blev lavet på Hotel Westend i Viborg af en kok der hed Chong?
      Den var fantastisk god og jeg drømmer stadigvæk om at smagen lige præcis den version igen. Ved du om Chong huserer som et nyt sted måske?
      Mange hilsner
      Gitte

      • Yvonne i 28. august 2017 af 22:24- Svar

        Hej Gitte .
        Du kan tro vi her i Viborg stadig drømmer om den gryderet.😉
        Chong og hans hustru gik vist på pension for en del år siden . Så tror ikke de arbejder mere ..desværre

        • Gitte Hansen 28. august 2017 af 22:30- Svar

          Hej Yvonne
          Åh vi skulle jo have spist der meget oftere, når nu der var en udløbsdato. Gid vi kunne lave en hjemmelavet der smager lige så godt. Har du lavet en der kommer tæt på? Hører meget gerne om opskriften i så fald 🙂
          P.S.: Tak for info og historien – dejligt at dele westend-end-oplevelsen med dig 🙂
          Mange hilsner
          Gitte

  3. John Senius-Jørgensen 22. marts 2017 af 15:33- Svar

    Paprikagryde med mørbrad, bacon, pølser og fløde.

    Hej Gitte.
    Også jeg har nu forsøgt mig med din Jægergryde.
    Jeg valgte at undlade gulerødder, da jeg mener at sødmen sagtens kan dækkes af røde peber (jeg brugte 2).
    Og ganske som jeg kan lide det – herlig gryderet især god med MASSER af paprika 😉
    PS Tak for opskrift / ide

    • Gitte Hansen 23. marts 2017 af 20:05- Svar

      Uhm – så godt at høre John – det glæder mig meget du synes om retten. Tusind tak for din tilbagemelding 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  4. Linda Andersen 2. januar 2017 af 18:36- Svar

    Du skriver at mælken skal i først, sammen med tomater og champignon og længere nede skal panden koges af med mælken?? Jeg er forvirret, men den smagte stadig formidabelt ?

    • Gitte Hansen 3. januar 2017 af 20:18- Svar

      Hej Linda
      Dejligt maden smagte dig. Ja måske det var lidt uklart? Jeg tilsatte mælken og skyllede panden af med lidt ekstra mælk mener jeg. Mængden kommer sig ikke helt så nøje 🙂
      Håber du har fundet dig en ny livret
      Mange hilsner
      Gitte

  5. Hans-Henrik 12. oktober 2016 af 10:11- Svar

    Prøv at grille mørbraden hel skære i skever og putte i retten . Det bliver den bestemt ikke ringer af ☺

    • Gitte Hansen 12. oktober 2016 af 20:06- Svar

      Ej hvor lyder det lækkert altså 🙂
      Tusind tak for tippet
      Mange hilsner
      Gitte

  6. Hanne Thomsen 1. oktober 2016 af 09:46- Svar

    Hej Gitte
    Jeg lavede det med kartoffelmos til. Det passer både til årstiden og simmer mad?

    Hilsen hanne

    • Gitte Hansen 2. oktober 2016 af 11:12- Svar

      Hej Hanne
      Åh så lækkert. Ja jeg kan godt forestille mig at kartoffelmos vil smage lækkert til. Tak for tippet 🙂
      Mange hilser
      Gitte

  7. Ib Jensen 12. juli 2016 af 11:54- Svar

    Nu får jeg jo nok på puklen , men den originale opskrift på Paprikagryde kommer fra Svostrup Kro og den blev lavet til de mænd som trak Pramme op ad Gudenåen i gamle dage og hedder derfor Pramdragergryde og den smager bare rigtig godt. Så hvis I nogensinde kommer forbi Kroen, så sku I kigge indenfor,det er et skønt sted med masser af atmosfære
    Mvh. Ib Jensen

    • Gitte Hansen 13. juli 2016 af 10:56- Svar

      Du får skam slet ikke på puklen Ib – til gengæld vil jeg takke dig for historien om Pramdragergryde. Den kro må jeg da absolut forbi engang og prøvesmage. Tusind tak Ib og håber også du synes om Paprikagryden. Ja kært barn har mange navne 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  8. Majken 11. juli 2016 af 16:51- Svar

    Hej Gitte.

    Jeg er netop i gang med opskriften, og er en smule forvirret, da jeg lige har hældt mælken i sammen med fl. tomater og champignon. Når jeg læser videre, kan jeg se, at jeg skal koge panden af med mælk, efter at have stegt mørbrad, pølser og rød peber der. Hvad har jeg misforstået? 🙂

    • Gitte Hansen 11. juli 2016 af 21:44- Svar

      Hej Majken
      Håber du fandt ud af det? Jeg plejer at koge panden af, for at få mest mulig smag med, men mælken kan også bare tilsættes, som du har gjort. Beklager hvis opskriften var forvirrende? Håber retten smagte dig/jer 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  9. Palle Lund 29. april 2016 af 12:51- Svar

    Hej Gitte.
    Her er da vist en der har “lånt” din opskrift.
    https://www.knorr.dk/opskrifter/paprikagryde-med-moerbrad-bacon-poelser-floede

    • Gitte Hansen 29. april 2016 af 13:07- Svar

      Øv ja, det mindste man kunne var da i det mindste at linke til rette ophav. :-/
      Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det.
      Med venlig hilsen
      Gitte Hansen

  10. Anja 28. februar 2016 af 15:47- Svar

    Super lækker mad!! vil bestemt anbefale din opskrift! Jeg har aldrig fået sådan en god Paprikagryde!!

    Tak for dét!

    • Gitte Hansen 28. februar 2016 af 20:10- Svar

      Hej Anja
      Ej hvor lyder det godt! Tusind tak for din tilbagemelding – det glæder mig usigeligt 🙂
      Dejligt maden smagte jer <3
      Mange hilsner
      Gitte

  11. Susanne Mølbæk Andersen 24. januar 2016 af 19:04- Svar

    Du skriver i opskriften som om mørbraden steget hel – er det rigtig forstået. På billedet ser det ud, som om den er skåret i tern…..

    • Gitte Hansen 24. januar 2016 af 20:07- Svar

      Hej Susanne

      Ja det var forvirrende og mangelfuldt beskrevet i opskriften. Mørbraden skal skæres i bøffer og steges for sig på en pande. Helt rigtigt forstået – beklager forvirringen. Håber paprikagryden smagte/smager dig 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  12. Camilla andersen 29. oktober 2015 af 14:28- Svar

    Hej 🙂 det ser rigtig lækkert ud ! jeg vil vild gerne lave den idag.. men jeg spiser ikke svinekød. så tror du jeg kan putte kyllinge pølser i isyedet for bacon og kylling filet/bryst i i stedet for mørbrad?? 🙂 mvh camilla

    • Gitte Hansen 29. oktober 2015 af 19:06- Svar

      Ork ja det kan dusagtens! Det bliver da bare superlækkert. Rigtig god fornøjelse ☺ Mange hilsner Gitte

  13. Allan Pedersen 1. oktober 2015 af 12:57- Svar

    Hej igen, Gitte…

    Ja, jeg skulle lige ind og ha’ opskriften hér igen, da jeg simpelthen synes denne paprikagryde er SÅ fabelagtig! Og så ser jeg, at jeg ikke engang er vendt tilbage med feedback på mit eget opslag d. 4. dec. 2014, samt din kommentar d. 7. dec. 2014. Men hér er den så… feedback’en altså… 😉

    Denne paprikagryde er SÅ fantastisk; den smager simpelthen himmelsk! Den HAR – for længe siden – fået sin faste plads i min egen opskriftsmappe… en meget fremtrædende plads, da det er blevet én af mine yndlings-simre-retter! *MUMS!*

    Jeg har netop nu lige købt ind til den igen, og jeg glæder mig allerede til i aften… ja, og i morgen aften for dén sags skyld, da der jo er rigeligt til to dage…! – Dejlig, dejlig mad… *savle*

    Hilsen Allan + familie (kone, datter, søn, søn) 🙂

    • Gitte Hansen 1. oktober 2015 af 14:11- Svar

      Fantastisk glad melding at få fra dig Allan. Skøn hilsen og det glæder mig så meget at du og familien har fundet en livret der. Så sødt af dig at skrive, din hilsen blev jeg rigtig glad for :mrgreen:
      Din gode anbefaling af retten er hermed givet videre :mrgreen:
      Mange hilsner
      Gitte

  14. Annika 19. september 2015 af 20:12- Svar

    Har lavet denne ret i dag og den blev et hit ?
    Super nem at lave.
    Tusind tak, det er en opskrift der skal bruges flittigt ?

    • Gitte Hansen 19. september 2015 af 20:33- Svar

      Hej Annika
      Jamen det lyder da bare rigtigt godt. Det glæder mig. Dejligt retten smagte jer 🙂
      Tak for din tilbagemelding og fortsat god weekend 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  15. Helle 31. august 2015 af 15:18- Svar

    Jeg har prøvet at lave den bare en lille smule anderledes, jeg har smidt friske små tomater i og sikke en duft der er. Glæder mig til at smage det

    • Gitte Hansen 31. august 2015 af 21:31- Svar

      Hej Helle

      Supergod ide – lyder rigtigt lækkert. Oplagt lige nu hvor tomater kan fås så billigt eller hvor haverne bugner 🙂
      Tusind tak for tippet og håber retten smagte dig/jer
      Mange hilsner
      Gitte

  16. Anne 16. februar 2015 af 14:01- Svar

    Hejsa.
    Jeg er ikke så god til svinekød.
    Vil du tro jeg kan bruge kylling?
    Hilsen Anne

    • Gitte Hansen 16. februar 2015 af 21:13- Svar

      Hej Anne
      Ja kylling vil være rigtigt fint. Kyllingefiletter vil være godt tænker jeg?
      Rigtig god fornøjelse
      Mange hilsner
      Gitte

  17. Helle 9. januar 2015 af 14:13- Svar

    ja det spise sted kan vi alle godt huske 😉 nej det var go´ nu prøver jeg din til aften spændt på om den er i nærheden 🙂
    mums
    Hilsen Helle

    • Gitte Hansen 9. januar 2015 af 23:27- Svar

      Hej Helle
      Ja det var en rigtig god restaurant! Håber du/I var tilfredse med paprikagryden?
      Rigtig god weekend og tak for din hilsen
      Mange hilsner
      Gitte

  18. Allan Pedersen 6. december 2014 af 12:28- Svar

    Hej Gitte…

    Jeg googlede “paprikagryde”, fordi jeg havde lyst til lige netop dét… og så faldt jeg over denne toplækre simreret! Jeg har derfor skrevet en indkøbsliste, og handler ind til den næste uge… MANNER, hvor jeg glæder mig; den ser VIRKELIG go’ ud! Og virkelig flotte/lækre/indbydende billeder… mmmmmm!

    • Gitte Hansen 7. december 2014 af 20:17- Svar

      Hej Allan

      Sikke da en skøn glad melding fra dig. Dejligt du har lyst til at kaste dig ud i paprikagryden, det er også en superlækker simreret med en lækker lækker smag.
      Rigtig god fornøjelse med paprikagryden og god fornøjelse i dit køkken fortsat 🙂
      Hyggeligt du har lyst til at kigge forbi bloggen
      Mange hilsner
      Gitte

  19. Ole Møller 29. november 2014 af 12:20- Svar

    Hej Gitte
    det bliver næste ret jeg vil lave, jeg har en mørbrad i fryseren, den ser lækker ud
    Hilsen Ole Møller

    • Gitte Hansen 29. november 2014 af 21:29- Svar

      Hej Ole

      Dette er en rigtig lækker ret og den er virkelig nem at lave også. Rigtig god fornøjelse med retten. Spiser du ikke hele portionen på én gang, kan den fint fryses 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  20. Gitte G 25. november 2014 af 22:44- Svar

    Tullamore Dew ville virke ok tror jeg. Ang hvor meget Whiskey der skal i, kan man jo evt starte med lidt, og smage sig frem til hvor meget man kan lide. Det giver virkelig retten et pift!
    Se evt dette link, som jeg tilføjede til Alletides Kogebog for flere aar siden:
    http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=33347&sognavn=viking%20gryde

    • Gitte Hansen 27. november 2014 af 20:43- Svar

      Hej Gitte
      Fantastisk idé. Hvorfor har jeg dog aldrig tænkt på det? Vil til at bruge whisky i saucer og stegeretter. Selvfølgelig da. Tusind tak for tippet 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  21. Gitte G 22. november 2014 af 22:53- Svar

    Tricket med at faa det til at smage som fra en restaurant, er at der ofte tilføjes Whiskey og faktisk ogsaa karry sammen med paprikaen.
    Whiskyen tilføjes til sidst og smages til. Ca 1 dl.
    Skål.

    • Gitte Hansen 23. november 2014 af 20:27- Svar

      Hej Gitte.
      Whiskey og karry? Det havde jeg aldrig luret. 1 dl. whisky er det ikke meget til sådan en ret? Lyder interessant. Jeg har en flaske Tullamore Dew stående, som der ikke er afsæt i, vil den også kunne bruges tænker du?
      Dejligt med god og ny inspiration. Tusind tak for din hilsen 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  22. Katja L 18. november 2014 af 23:06- Svar

    Den var helt perfekt! Og der er sørme også mad til i morgen 😀 Tak for en lækker opskrift, den er i hvert fald godkendt herfra!

    • Gitte Hansen 19. november 2014 af 21:32- Svar

      Hej Katja
      Så skønt at høre og lækkert at I havde nem mad i dag. Dejligt og ekstra dejligt på denne årstid hvor køkkenenergien ikke altid er overstrømmende 😉
      Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive 🙂
      Mange hilsner
      Gitt

  23. Katja L 18. november 2014 af 17:12- Svar

    Tak for svar Gitte! Der er hermed handlet ind og der bliver lavet paprika gryde i aften 🙂

    • Gitte Hansen 18. november 2014 af 21:25- Svar

      Lækkert! Jeg er så spændt på at høre om paprikagryden var en succes. Det håber jeg. Det er en lækker ret. Håber du og din familie synes om den 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  24. Katja L 17. november 2014 af 17:17- Svar

    Hej!

    Måske et dumt spørgsmål, men er der brugt svine- eller oksemørbrad? 🙂

    • Gitte Hansen 17. november 2014 af 20:54- Svar

      Hej Katja

      Det er bestemt ikke et dumt spørgsmål. Jeg har brugt svinemørbrad og det er en LÆKKER ret. Jeg skynder mig at rette indlægget til, for andre kan jo også være i tvivl.
      Tusind tak for din besked og dit spørgsmål. Dejligt du har fundet vejen forbi bloggen 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  25. Alberte 3. oktober 2014 af 15:02- Svar

    Troede faktisk det var nødvendigt, men efter 2,5 time, var de sprøde, så holdt dem bare varme i ovnen mens der blevet lavet skysovs 😀

    • Gitte Hansen 4. oktober 2014 af 19:48- Svar

      Hej Alberte
      Hvor er du god og hvor lyder det bare lækkert! Du er da en knag til at bruge den Römertopf 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  26. Alberte 2. oktober 2014 af 11:43- Svar

    Hej igen 😀
    ja det du nok ret i, eeeeelsker bare rømeren, det det gode ved at gå efterår/vinter i møde.. lavede for første gang andelår i den i går.. succes, jubii 🙂
    god dag til dig

    • Gitte Hansen 2. oktober 2014 af 21:15- Svar

      Hej Alberte
      Den er også en fantastisk efterårs-opmuntrer sådan en Römertopf. Dejlig simrermad og maddufte i huset når det regner og rusker udenfor. Rigtig god fornøjelse med din Römertopf – god idé at lave andelår i den. Løftede du låget af til sidst for at få lårene sprøde?
      Tusind tak for din besked på bloggen – dejligt at høre fra dig 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  27. Alberte 1. oktober 2014 af 12:22- Svar

    Hej igen Gitte,
    nyder stadig din side.. uhh så mange opskrifter 🙂
    ville egentlig bare lige høre om denne kunne proppes i rømeren, og hvis ja, hvordan?
    Rigtig god regnvejrsdag og 1. oktober 🙂
    Hilsner fra Alberte

    • Gitte Hansen 1. oktober 2014 af 20:06- Svar

      Hej Alberte
      Tak for din hilsen – og rigtigt dejligt du synes om bloggen. Det glæder mig meget 🙂
      Du vil sagtens kunne lave paprikagryden i Römertopfen, udfordringen er bare, at der helst ikke må komme varme ting i Römertopfen, så vil den nemlig knække. Hvis du kan blande ingredienserne og så bare lægge låg på, så kan du fint tilberede den i Römeren. Jeg er dog ikke sikker på at det giver nogle fordele at tilberede den i Römertopfen, men prøv endelig og skriv gerne dine erfaringer. Jeg er altid nysgerrig på nye fif of fiduser 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  28. Kyllinge-Karen :-) 13. september 2014 af 19:23- Svar

    Uh denne ret er god! Jeg lavede den i dag, og selvom der skal “snittes a little bit”, så tog det ikke lang tid. Og med tre unger på 9, 11 og 13 (hvor den ældste lige nu er mest til youghurt pga. nyanlagt bøjle), så er der både til en portion til fryseren og til en gang aftensmad i den nye uge. Det er saftsuseme ok! Og som sagt – nøij, det er en god opskrift!

    God søndag til dig, Gitte, og også til alle jer andre 🙂

    • Gitte Hansen 13. september 2014 af 22:41- Svar

      Hej Kyllinge-Karen 🙂
      Dejligt I syntes om paprikagryden, ja det er en rigtig klassiker der er et hit for både store og små. Dejligt du skriver din positive feedback, det glæder mig. Tusind tak.
      Jeg må snart prøve din kyllingeopskrift. Glæder mig.
      Fortsat god weekend ti dig og din familie
      Mange hilsner
      Gitte

  29. Christine 7. september 2014 af 15:04- Svar

    Jeg er netop på jagt efter retter som kan spises over to gange! Ser virkelig lækkert ud, har kæbt ind idag, så i morgen skal jeg kage retten, hvor lang tid tager det ca at lave det? En times tid?

    • Gitte Hansen 7. september 2014 af 20:43- Svar

      Hej Christine
      Ja det vil jeg skyde på. En halv times forberedelser altså, og så gerne en halv times “simren”. God fornøjelse med paprikagryden 🙂
      SÅ dejligt når der er mad nok til to dage, det nyder jeg også 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  30. Sofie 3. september 2014 af 00:05- Svar

    Så er den opskrift prøvet til aften den smager virkelig godt flotte billeder og en virkelig god hjemmeside TAK

    • Gitte Hansen 3. september 2014 af 20:42- Svar

      Hej Sofie

      Det lyder da bare rigtigt godt og tusind tak for rosen. Den luner og varmer rigtigt dejligt. Håber du har fået lyst til at blive hængende på bloggen.
      God fornøjelse i køkkenet fortsat 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  31. Majken H 14. januar 2014 af 21:33- Svar

    Hej Gitte.
    Hvor mange mennesker vil du skyde på denne opskrift er til??
    /Majken

    • Gitte Hansen 14. januar 2014 af 22:40- Svar

      Hej Majken

      Jeg vil skyde på at der er til ca. 8-10 personer? Plejer man ikke at sige at 1 mørbrad er til 4 personer? Er det voksne mennesker, der er meget sultne, kan det være der kun er til 6 personer?
      Rigtig god fornøjelse med paprikagryden. Det er en superlækker ret 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  32. Mikkel S 18. november 2013 af 21:17- Svar

    Det vil jeg prøve at lave, ser super lækkert ud 🙂

    • Gitte Hansen 19. november 2013 af 06:57- Svar

      Hej Mikkel

      Det er en superlækker ret og nem at lave. Rigtig god fornøjelse 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

Læg en kommentar