Pizza på pitabrød – med bacon, paprika, mozzarella og tomat

Hurtigpizzaer med mozzarella, paprika, bacon og tomat

Dagen bød på en rest rissalat. Moren glædede sig men børnene spurgte : “Hvad skal vi spise TIL?” Her i huset er det det samme som : “Øv, rissalat kan jeg ikke så godt lide. Bliver der mon serveret noget andet TIL som jeg kan spise mig mæt i?” 😉

Rissalaten smagte ellers fortrinligt. Jeg forstår ikke de børn 😉

Rissalat

Køleskabet bugnede af diverse rester. Jeg gav efter for børnenes ønsker og supplerede rissalaten med hurtigpizzaer proppet med ikke alt godt fra havet men alt godt fra køleskabet 😉

Jeg havde en pakke grove pitabrød (det er jo DERFOR jeg kalder dem hurtigpizzaer!), snackpebre/paprika (hvad hedder de mon), en pakke bacon og en pakke mozzarellaost, der skulle bruges inden…..i dag!

Havde også købt denne i supermarkedet forleden og tænkte at der måtte kunne være basis for en pizzatomatsauce her?

Dette var ingredienserne, eller næsten alle :

Tomat, mozzarella, bacon, paprika. Voila.

Dagens pizza-ingredienser

Pitabrødene blev gennemvædet med vand (hvis ikke, tørrer de ud), dernæst blev dåsen med de “knuste tomater” åbnet og fordelt fordelt på bundene. Mozzarellaen og et par skiver af familieosten kom på, herefter et godt drys pizzakrydderi (købes hos Tiger for en ti’er).

Pitabrøds pizzaer med mozzarella

Paprikaen blev skåret i skiver. Fantastisk smuk grøntsag, velsmagende og ikke så stærk i smagen, som en peberfrugt.

Snack-peber/paprika

Fyldet blev fordelt på pizzaerne, som kom til at se sådan ud:

Hurtigpizzaer med mozzarella, paprika, bacon og tomat

Ost nederst, paprika, bacon og små tomater øverst. Et ekstra drys pizzakrydderi på, på toppen. Baconen skal ligge øverst, ellers bliver den blødstegt og ikke sprødstegt, og det går ikke! 😉

Det stegte bacon smeltede syndigt ned i pizzaen og gav en rigtig god smag. Og bevares. Til hver pizza brugte jeg vel max 1 skive bacon, og ikke andet fedtstof. Er den mon ikke fedtfattig så??? Gud glemte jo lige osten! Tæller vist ikke lige kalorier på denne 😉

Close-up foto :

Hurtigpizzaer med mozzarella, paprika, bacon og tomat

Pizzaerne blev sat i en 175 grader varm ovn (varmluft) i 15 minutter (ca). Kig til dem. De er færdige når baconen er stegt.

Sådan så de baconstegte pizzaer ud. Det er ikke sidste gang jeg laver syndige pizzaer med bacon og mozzarella! De små haps-tomater på toppen bliver søde og bagte og giver en fantastisk smag. Der er meget mere tomat-smag i de små end i store vandige tomater.

Hurtigpizzaer med mozzarella, paprika, bacon og tomat

Herligt. Der er varmepizzaer til imorgen. Måske moren skulle spise resterne af sin rissalat så. Ups, kom næsten til at glemme at spise den. De syndige bacon-pizzaer var for stor en fristelse 😉

Hurtigpizzaer med mozzarella, paprika, bacon og tomat

Syndige pizzaer med bacon, mozzarella, paprika og tomat

Mere inspiration

Læg en kommentar