Pita pizza. Uhm her får du opskriften på nemme, hurtige pizzaer lavet på pitabrød. Jep det er nemlig så smart at bruge pitabrødet som pizzabund.
Når du bruger pitabrød som pizzabunde, kan du lave lynhurtige pizzaer. Bunden er jo lavet i forvejen. Smart! Så skal du bare toppe med dejligt fyld.
På dagens pizzaer kom vi tun, peberfrugt og løg og så lave vi jo selvfølgelig også pizza klassikeren med skinke.
Fyldet kan du sagtens udskifte. Vælg lige det pizzarfyld du synes allerbedst om eller som du lige har på lager i dit køleskab.
Du kan lade familiemedlemmerne pynte sin egen pizza? Det vil dine børn med garanti synes er rigtig sjovt 🙂
Opskriften er nem, både at tilberede og købe ind til. Genial ret og nem aftensmad, hvis det skal gå stærkt.
Prøv de nemme pizzaer på pitabrød og lav endelig rigeligt, for de er helt geniale at bruge i madpakken dagen efter også.
Opskriften er rigtig nem og du får den lige her:
Pita pizza med skinke & tun – på pitabrød. Få en god nem opskrift her
Ingredienser
- 12 pitabrød gerne fuldkorns
Skinkepizza:
- 250 gram skinkestrimler eller skinketern kan erstattes med f.eks. pe
Tunpizza:
- 1-2 dåser tun i vand eller olie
Fælles fyld til begge pizzaer:
- 4-500 ml. tomatsauce med krydderier flåede eller hakkede tomater kan også bruges
- 1 peberfrugt i skiver kan erstattes med f.eks. tomat eller majs
- 1 løg i skiver
- ½ rødløg i skiver
- 200 gram revet ost
- 2 spsk tørret oregano, hvidløgspeber, salt
Sådan gør du
- Skyl pitabrødene under vandhanen. Det giver lækre pizzaer, der ikke udtørrer.
- Fordel 1½ spsk. tomatsauce på hvert pitabrød
- Drys revet ost og krydderier på toppen.
- Kom tunfisk på pizzaerne -1 dåse rækker til 4 pitabrødspizzaer
- Læg skinkestrimler på resten af pizzaerne.
- Fordel peberfrugt og løg på toppen af alle pizzaerne.
- Drys med lidt mere krydderi på toppen afslutningsvis
- Bag pizzaerne i 20 minutter v. 175 grader varmluft
- Pizzaerne er færdige når de er gyldne og sprøde
Noter
Prøv gerne med pepperoni, cocktailpølser eller andet favoritfyld
Pita pizzaerne er fryseegnede Kan også laves i airfryer. Få en nem opskrift på pita pizza i airfryer herPita pizzaer er de nemmeste hurtigste pizzaer du kan lave – prøv en pitabrøds pizza
Fyldet kan varieres i det uendelige. Brug gerne pepperoni, bacon, cocktailpølser, hakket oksekød eller andet favorit-pizzafyld?
Perfekt. Jeg fandt et lækkert glas tomatsauce med krydderier i butikken for 5 kr. Brug gerne alm. hakkede tomater gerne rørt op med lidt ekstra krydderier
Her kan du se pizza-processen i billeder fra start til slut.
Hvor er det bare NEMT at lave pizzaer på den måde. Bruger du fuldkornspitabunde, så er både smagen bedre og der vil være mere “bid” og pizzaerne mætter bedre.
Sådan laver du pita pizzaer med skinke, tunfisk, peberfrugt og løg – se billederne her:
Det er selvfølgelig klart bedst at lave pizzabundene selv fra bunden, men altså jeg prioriterede altså gågadeshopping i solskin i stedet i dag.
Nogen gange må man bare prioritere, og når solen er så sjælden en gæst, så krævede det ikke stor betænkningstid. 😉
Vi lavede ikke salat til, men heldigvis var der lidt grøntsager på toppen af pizzaerne.
Pizzaerne kan også laves lynhurtigt i airfryer. Få en nem opskrift på pita pizza i airfryer her.
Rigtig god fornøjelse med pita pizzaerne til dig.
Jeg er sikker på at de bliver et hit hjemme hos dig. Dine børn/børnebørn vil elske dem. Tro mig! Et hit som nem aftensmad, når det skal gå tjept med maden derhjemme.
Prøv også disse nemme pizzasnegle med skinke af færdigdej eller en nem tortilla pizza måske?
Få flere lækre opskrifter på pita pizzaer her:
1.
2.
3.
4.
Det lød da næsten for nemt til at være godt – men nu har jeg prøvet flere af dine opskrifter uden at blive skuffet. Så jeg kløede på med pitabrød af den grove slags, færdiglavet tomatsauce, ost, tun i vand og riiiiigeligt med kapers ? – og ja, jeg husker, at kapers ikke lige er på din nydelsesliste – men resultatet blev fantastisk!
Tak for endnu en skøn, nem opskrift ??
Du er naturligvis velkommen til at slå et smut forbi. Der gives i hvert fald mit sølle bud på funktionen af en del forskellige udgaver af stenen. 🙂 Fortsat god dag.
Ligner absolut ikke noget jeg ville gå omkring flere gange 🙂