Rabarbercrumble med mandler, marcipan og flødeskum

DSC_4692

Heldige mig! Jeg var på familievisit i Kr. Himmelfartsferien og scorede to poser lækre nyhøstede rabarber.

Jeg har selv rabarber i haven, men de er kun nogle sølle små gevækster endnu. Jeg har store forventninger til dem og store planer om alskens lækkerier der skal trylles. 
DSC_4644

Foreløbigt muntrede jeg mig med svigermors rabarber. Lækkert! og heldigt sådan uventet at vinde i rabarberlotteriet 😉

Der kunne blive både kompot og crumble tænkte jeg, af de ca 1-1½ kg rabarberstængler jeg fik med mig hjem.

Jeg vaskede rabarberne, snittede dem i små stykker og delte portionerne i to. Den ene til kompot og den anden til crumble. Gætter på at der har været ca 5-700 gram rabarber pr. portion?DSC_4648Rabarberkompotten var simpel. Der dryssede jeg bare rabarberne med rigeligt sukker. Rigeligt og rørte sukkeret godt ind i stænglerne.

Nu er rabarberne klar til en tur i ovnen. Bag kompotten til væden er fordampet (afhængig af hvor meget kontur du synes rabarberne skal have??

Kan du godt lide at de har lidt bid, skal kompotten måske kun have 20-30 minutter (men så er den ret flydende og skal sies).

DSC_4653

 Et lille sneak-peak får du her af de færdige kompot. Jeg kan ikke lide at den er for flydende, så jeg lod min få en time.

 Uhm!DSC_4694

Nu til rabarbercrumblen, i dagens anledning i luksusudgave, med mandler og marcipan.

DSC_4688

Her kommer opskriften:

Rabarbercrumble med mandler, marcipan og flødeskum

Forberedelse: 

Tilberedelse: 

Tidsforbrug ialt: 

Portioner: 1 crumble

Rabarbercrumble med mandler, marcipan og flødeskum
Det skal du bruge:
  • 5-700 gram rabarber (mængden kommer sig ikke så nøje, bare der er crumble nok!)
  • 125 gram smør
  • 2,5 dl mel
  • 2 dl. havregryn
  • 2½ dl. rørsukker (rørsukker søder bedre, men alm. sukker kan også bruges)
  • 3 tsk vanillesukker (eller 1 vanillestang)
  • Evt. : 100 gram mandler
  • Evt.: 100 gram marcipan
  • Tilbehør: vanilleis, cremefraiche eller flødeskum.
Sådan gør du:
  1. Smør et stort tærtefad, et rundt eller firkantet.Min form var ca. 25x30 cm.
  2. Vask rabarberne og skær dem i 2-3 cm. stykker
  3. Fordel rabarberne i tærtefadet. Rabarberne skal bare ligge i et enkelt lag.
  4. Bland alle tørre ingredienser og smuldr smørret heri. Dejen kaldes også "smuldre-dej" - måske du her nedenfor kan se hvorfor?
  5. Dejen bliver meget tør, porøs og smuldrende. Det er helt ok. Det skal den. Dejen smuldres bedst med fingrene.
  6. Skær marcipanen i grove tern og fordel stykkerne på rabarberne.
  7. Crumbledejen drysses henover bærrene. Der er rigeligt med crumbledej, men det er altså meningen. Jo mere knas, jo bedre, hvis man spørger mig 😉
  8. Rabarbercrumblen bages v. 150 grader varmluft i 30-40 minutter.
  9. Kig til den efter en halv times tid. Jeg gav min crumble lang bagetid, da jeg godt kan lide når crumblen er særligt sprød og godt bagt. Foretrækker du crumblen lysere, så kan du fint nøjes med ½ time.
  10. Mærk på crumblen og når overfladen føles sprød, og crumblen er gylden, er den ved at være fin.
  11. Obs.: Crumblen kan bages i to mindre tærteforme. Jo mindre form(e), jo længere bagetid

 DSC_4691Altså min prioritering er helt klart at der skal være crumble nok, så min dejmængde er noget stor i forhold til andre opskrifter. Det er meningen og bestemt ikke en fejl!

Jeg ELSKER bare når der er rigeligt af det knasende søde smørbagte fyld. Derfor. 😉
DSC_4660
DSC_4661
DSC_4663 Det gør ikke noget at der enkelte steder stikker små rabarberstykker, marcipan eller mandler op. Det gør kun crumblen endnu lækrere, at der pludselig er en ristet mandel eller en klump sprød bagt marcipan. Uhm! 
DSC_4689

 Skynd dig at pisk en portion flødeskum og servér din rabarbercrumble imens den stadig er lun. Så smager den allerbedst.

Lun crumble, marcipan, syrlig/sød rabarbersmag, knaende sprød smørbagt crumble. Det går bare op i en højere enhed med det iskolde flødeskum. Uhm. DSC_4690Når du har spist din lækre rabarbercrumble er kompotten ved at være færdig i ovnen. Den er sej, sød og tja…. kompotagtig 😉

Du kan bruge den som syltetøj, i rabarberkage eller den kan spises som tilbehør til kød (det har jeg nu aldrig været så vild med). Man kan vel også putte kompot i kage, i is, i lagkager? Tja jo kun fantasien sætter grænserne.

Hov forresten. Hvad med at stoppe kompotten indeni en rabarberroulade? DET ville smage godt! Med iskoldt flødeskum til…. Suk. Der fik vi vist lige sneget en kagefristelse ind på ugens bageprogram 😉

Er din kompot blevet for syrlig, kan du sagtens nå at smage til med lidt ekstra sukker.

SA Nu er der kompot til morgenbollen i morgen.

Rabarberkompot på nybagt brød er en himmelsk spise og sidegevinsten er, at det smager af sol og sommer! Og det lover vejrguderne i denne uge. Skønt! 🙂

 Du får her det sidste glimt af crumblen, som blev virkelig god. Helt perfekt.DSC_4695Jeg anbefaler rabarbercrumblen både som familiedessert og  som gæstedessert. Vildt lækker i forhold til hvor få anstrengelser den koster dig at lave. Jeg er endnu ikke stødt på nogen der ikke kan lide rabarbercrumble. Jeg tror roligt du kan kaste dig ud i projektet.

Eksperimentér med om du synes crumblen smager bedst med is eller flødeskum. Jeg foretrækker flødeskum, helt klart, men prøv dig frem.

En rabarbercrumble ligner en million og smager som én 😉

Har du rabarber i haven, har du vundet i rabarberlotteriet. De står bare derude lige nu og venter på at du kommer og plyndrer dem og får gang i kagebagerierne 😉

Rigtig god rabarberfornøjelse 😉DSC_4693

Mere inspiration

58 tanker om "Rabarbercrumble med mandler, marcipan og flødeskum"

  1. Hej Gitte.
    Øv øv øv. Min rabarber blev ikke lækker flydende og min crumble forblev som smulder. Det hele fik endda 1 time i ovnen. Rabarberne er godt nok blevet møre, men hvad skal jeg gøre for at smuldredejen bliver lækker sprød? Skal jeg prøve at skrue op på 180 gr. ved varmluft?
    Mvh. Louise

    1. Øv da, det lyder da mystisk? Ja prøv endelig med mere varme. Håber kagen smagte dig alligevel og godt rabarbersæsonen er lang endnu, så der kan bages mange rabarberkager. Skal vi ikke bare sige at dette var generalprøven? 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  2. Hej!

    Vil gerne servere den for gæster imorgen. Kan den laves aftenen før? Skal bruge ovnen til Boller imorgen nemlig. :/

  3. Hej, Gitte.

    Hvilken form og HVOR STOR en form bruger du til den portion rabarbercrumble, du har i opskriften? Jeg spørger, fordi jeg ved, at det ikke er lige meget, hvor stor formen er i forhold til det sprøde resultat. Kan en tærteform på 27 cm bruges?
    Venligst Lea

    1. Hejsa Lea
      Det vil være rigtigt finit med en tærteform på 27 cm – helt perfekt faktisk. Jep du har helt ret – jo større fad, jo sprødere crumble 🙂
      Rigtig god fornøjelse med kagebageriet 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  4. Nu har jeg prøvet din opskrift to gange og hver gang bliver crumblen ved med at være som en tør melblanding også efter bagning. Har læst de andres kommentarer og kan se at dem der har bagt kagen, alle er begejstret, så de kan jo ikke have haft problemet. Jeg kommer både marcipan og mandler i. Jeg smuldrer dog smørret helt fint i blandingen, kan det være der problemet ligger?

    1. Hej Jane
      Ej det lyder da mærkeligt og rigtigt mystisk? Hm, hm. det forstår jeg ikke? Kan du mon bage crumblen lidt for længe? Jeg ved ikke om det kan være fordi smørret bliver smuldret for godt ind i melet? Det burde jo ikke gøre nogen forskel? Jeg forstår det ikke, jo måske tænker jeg om din ovn varmer lidt kraftigere end min og derfor tørrer crumblen mere ud?
      Prøv at nøjes med kortere bagetid næste gang, alternativt tilsæt 25 gram smør ekstra? Bare en ide
      Du er da heldig, hvis du stadigvæk har rabarber i fryseren? Jeg glæder mig som et lille barn til de pibler op af jorden igen 🙂
      Rigtig god fornøjelse med bageriet fortsat – jeg håber ikke helt du har mistet modet 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  5. Jeg har ingen rabarber, men brombær, blåbær og ribs i fryseren. Ville de, evt sammen med æbler i tern, kunne bruges i stedet for, eller bliver det noget rod rent smagsmæssigt?

    1. Hej Malene
      Heldige dig med alle de bær i fryseren. Jeg ville lave crumblerne hver for sig, altså brombærcrumble, blåbærcrumble und so weiter. Det tror jeg giver bedst resultat 🙂
      Rigtig god fornøjelse
      Mange hilsner
      Gitte

  6. Hej 😀
    Jeg har fået til opgave at bage denne fantastiske rabarbercrumble til en studenter gilde – de bliver 45 mennesker og skal have hjemmelavet is til. Hvor mange gange tror du jeg skal doble ?

  7. 17 voksne 4 små børn og 2 lidt større børn. Jeg tænkte også på 3 dobling eller måske 4 dobling, der skal jo ikke være for lidt. Jeg tror jeg skærer rabarberne ud og ser hvor meget de fylder og så vurderer det derfra. Ja tror også at det bliver rigtig lækkert med is til.

    1. Hej Maria
      Jeg tænker at en 3 dobling vil være nok. Vi havde til 2 dage og vi er 4 i familien, men hvis du hellere vil være på den sikre side, så lav en 4-dobling. God ide at skære rabarberne ud først. Har du to dybe bradepander? Lækkert med is til – heldige gæster! Rigtig god fornøjelse 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  8. Hej Gitte.
    Din opskrift ser bare mega god ud. Jeg skal lave den til dessert på lørdag til familiefest. Vi bliver 23 mennesker. Hvor mange gange tror du jeg skal gange opskriften op? Hvor mange personer kunne din portion række til?
    Min kæreste laver hjemmelavet vaniljeis til, så jeg tror ikke man skal have lige så meget kage, som hvis man skulle have flødeskum til. Hvad tænker du?
    Hilsen Maria

    1. Hej Maria
      Det er en også en vildt lækker kage, men uha hvor er det svært at råde dig til mængden. Jeg vil tro at 2½ gang vil række, men nok en 3. dobling for en sikkerheds skyld (rester vil også smage godt dagen efter). Er det fuldvoksne gæster eller mange mindre børn også? Det betyder også en del jo? Jeg tænker at en 3. dobling vil svare til to fulde bradepander og det er måske for meget? Uha jeg har lidt svært ved at bedømme det. Jeg ville lave rigeligt og så kan gæsterne jo evt. få en “goodie-bag” med hjem. Rester kan også fryses og bliver som nybagt efter en ny tur i i ovnen.
      Lyder fantastisk lækkert med hjemmelavet is til – sikke da en fornem dessert I får lavet.
      Rigtig god fornøjelse 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  9. Hej
    Kan man mon lave den færdig om eftermiddagen og lune den på grill inden den skal spise om aften

    1. Ja det var da en rigtig god ide, ved dog ikke hvordan crumblen bliver varm nok øverst? Måske du bruger grill med låg. Lyder som en rigtig god ide – uhm! og med masser af flødeskum på. Lækkert! 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  10. Tak søde Gitte!
    Jeg serverede denne crumble i går til min fødselsdagsfest og sendte alle gæster en tur i madhimlen!
    knus Signe

    1. Hej Signe
      Hvor lyder det bare godt og rigtigt godt at høre livstegn fra dig igen. Håber alt vel hos dig og dine :-)¨
      Dejligt gæsterne blev glade for crumblen og STORT tillykke med din fødselsdag 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

    1. Hej Louise
      Jeg tror faktisk at det vil være bedre at fryse den ubagt, måske? Jeg har ikke helt erfaringer med den og håber ikke at rabarberne vil afgive for meget væde? Måske kan du også fryse den færdiglavet? Som sagt har jeg ingen erfaringer, men prøv da lykken, og se hvad der sker 🙂
      Rigtig god fornøjelse 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

      1. Jeg har en lille husholdning, så fordeler portionen i mindre alubakker og fryser den ubagt. Sætter den i ovnen direkte fra fryseren i ca 40-45 min og det er en sikker vinder. Også dejlig at have i fryseren til uventede gæster. Er dog ikke vild med at bage ved varmluft generelt, synes det tørrer rigeligt på mit bagværk.

        1. Ej hvor genialt Lillian. God ide og rigtigt godt tip. Skønt at kunne tage en rabarbercrumble op om efteråret også. Jeg foretrækker varmluft fordi det fordeler varmen bedre synes jeg og så fordi ovnen bliver hurtigere varm. Det passer mit temperament bedst til 🙂
          Mange hilsner
          Gitte

  11. Hej Gitte,
    Står og skal lave denne rarbarber crumble til mine kollegaer i morgen. Det ser så lækkert ud og jeg glæder mig til det!
    Et hurtigt teknisk spørgsmål – putter du rabarberne i ovnen inden smuldredejen kommer på? Eller er det bare direkte på de friske og så i ovn?
    Tak for opskriften!

    1. Hej Regitze
      Jeg putter crumblen på rabarberne direkte ovenpå. Crumblen kan laves klar i forvejen og opbevares på køl indtil den skal i ovnen. Rigtig god fornøjelse med crumblen – uhm den bliver så lækker! 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  12. Hej.

    Måske jeg bare har overset det, men står der hvor stort et fad du har brugt?.
    Jeg har nemlig lige fået et par kilo rabarber af en kollega og så må jeg jo heller diske op med en lille kage…..

    Med venlig hilsen

    Pia

    1. Hej Pia

      Du kan se et billede af fadene i opskriften. Uha målene har jeg ikke lige? Jeg tænker at denne portion vil passe til en lille/mellemstor bradepande. To kilo rabarber tænker jeg næsten rækker til en stor bradepande? men det er vigtigt der er crumbledej nok. Prøv at snit rabarberne og se hvor meget de fylder. Fylder de en hel bradepande kan det være du du skal gange crumbledejen op (kan ikke lige nu fornemme hvor meget 2 kilo rabarber fylder?)
      Rigtig god fornøjelse med din crumble 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  13. Hej Gitte
    jeg skal prøve din opskrift snarest – vi har rabarber i haven. Ikke så meget, men tog 4 kg første gang i år (i sidste uge). Nu venter jeg på de næste . Og imens plejer jeg at få lov til at tage naboens mod de får en skål rabarbergrød 🙂
    Ved du godt, at du ikke må plukke dem, men at du skal hive dem op af deres “hylster” – så kommer de flittigt igen`??
    vh
    britt

    1. Hej Britt
      Heldige dig – alle de rabarber du har. Du må være rabarberlykkelig – wow 🙂
      Ja jeg ved godt at jeg skal “trække” rabarberne op, men det vidste jeg ikke de første par år jeg havde rabarber. Måske nogen på siden læser med her, det er jo et ganske godt rabarbertip 🙂
      God rabarbersæson til dig
      Mange hilsner
      Gitte

  14. Giv dine rabarber fred et år mere, hvor de får et godt lag , helst, høsegødning (tror du kan købe det i pilleform hvis du ikke har høns) og så meget vand, at de aldrig tørrer ud. Husk også at brække blomsten af, den tærer på kræfterne.
    Deler din rabarberglæde. Hvis du kan blokke svigermor for nogen er de super gode i fryseren, helst sammen med lidt sukker, så bliver de bedst.
    Hilsen Kirsten

    1. Hej Kirsten
      Sikke nogle gode staldtips – dem vil jeg prøve at huske. Alle. Ønsker vores rabarberplanter lykke og held – gid de må forblive frodige sommeren over. Hønsemøg i pilleform lyder besnærende og noget nemmere at håndtere.
      Jeg starter med at sprede dækbark rundt omkring planterne så de ikke tørrer ud. Håber det også vil hjælpe 🙂
      Rigtig god rabarberhøst til dig og tak for din hilsen. Det var sødt af dig 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  15. Fin opskrift, som jeg gerne vil prøve – men seriøst – jeres “printvenlige” version er på 14 (FJORTEN !!!!) sider. Det er da absurd. Ud over at jeg ikke gider at stå i køkkenet og fægte med 14 stykker papir, er det da det værste spild af regnskov og toner, jeg har mødt på nettet i nyere tid !!

    1. Hej Lotte

      Det er nemt at fjerne billederne i udskriften. Når du trykker på printikonet vælger du “fjern billeder” oppe i tippen hvilket reducerer ganske betragteligt.
      Rigtig god fornøjelse med crumblen 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  16. Pingback: Rabarber Crumble med marcipan
  17. Hej Gitte

    Jeg skal prøve din opskrift i morgen og det glæder jeg mig til, uhm :-). Men jeg har ingen friske rabarber, kun en pose frosne i fryseren. Kan den ikke bruges? I så fald, skal de tøes op inden eller bager jeg den frosne?

    Hilsen Jeanette

    1. Hej Jeanette
      Spændende! Dejligt du har lyst til at prøve opskriften af Du skal være opmærksom på at frosne rabarber afgiver temmeligt meget fugt og væde.Jeg ville tage dem op af fryseren nogle timer før og vende dem i en blanding af 4-5 sukker tilsat et par spsk maizena. Stivelsen vil opsuge væden og de vil ikke gøre crumblen alt for “vandet”.
      Håber du får lavet en lækker crumble, det er jeg sikker på du gør. Uhm. Tror du det er for sent at bruge rabarber i haven nu, er de mon for trevlede? Jeg har mine små usle stængler, som jeg gerne ville høste. Er de mon ok nu?
      God fornøjelse i køkkenet i morgen 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  18. Hej Gitte
    Hvor stort et fad bruger du til den portion?
    Jeg vil lave den til 14 personer, hvor meget skal jeg mon fordoble med?
    På forhånd tak.
    Sommerhilsner fra Caroline i Helsingør

    1. Hej Caroline
      Uha, den var svær. Jeg ville nok lave en tredobbelt portion fordelt i to fade?
      Rigtig god fornøjelse. Det er en SUPERlækker crumble og tror du gør dine gæster glade. Håber du/I bliver tilfreds med crumblerne 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  19. Hej Gitte.
    HELT FANTASTISK CRUMBLE…. Bliver ikke sidste gang jeg bruger den.. Næste gang med marcipan. 🙂
    Hilsen Dorthe Schlander. 🙂

    1. Hej Dorthe
      Tusind tak for din hilsen, det glæder mig du synes om crumblen, ja jeg er også helt vild med den og er SÅ skuffet over min rabarberhøst dette år, jeg har ikke engang kunnet lave en rabarbercrumble endnu. Øv også. Nå jeg går ud i haven og hepper på mine sølle rabarberstængler og glæder mig over at du synes om crumblen. Den kan da KUN blive bedre med marcipan, ALT bliver bedre med marcipan jo 😀
      God fornøjelse i køkkenet fortsat og tak for din hilsen
      Mange hilsner
      Gitte

  20. Hej Gitte.
    Eller andre som har prøvet at bage denne lækre sag, sker der noget ved at smække den sammen på forhånd mon??? Den kommer til at stå ca. 4 timer inden den kan komme i ovnen..
    Venlige hilsner Dorthe,
    Syntes i øvrigt at der er mange dejlige ting på din side. 🙂

    1. Hej Dorthe
      Tak for din søde hilsen og dejligt du synes bloggen.
      Du kan fint lave din crumble klar nogle timer i forvejen, stille den på køl og så tilberede den nogle timer bagefter. Uhm jeg bliver helt lækkersulten – du er et heldigt asen hvis du har rabarber i haven. Uhm! 🙂
      God fornøjelse – håber du bliver tilfreds med din crumble 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  21. Ja så fik jeg også høstet sommerens første rabarber. Fik 1,3 kg og nu er der både kage og kompot i oven.
    Tænkte at vi skulle have lidt rabarber kompot til ribbenstegen i aften som skal laves på grillen. Ved ikke om det høre sig til, med nu når det er sommer og grill vejr, så skal maden også smage af sommer.
    Håber at det går bedre med din mor, og tillykke med maden den anden dag.

    VH
    Ulla

    1. Hej Ulla
      Tusind tak for din søde hilsen og dine tanker til min mor. Det går bedre med min mor tak, hun er kommet hjem og smerterne er aftagende. Hun er stadig meget plejekrævende, men det går fremad. Det er sødt af dig at spørge og tak for din hilsen til min mand også. Jeg er så taknemmelig for en omsorgsfuld læser som dig. <3
      Du er heldig at kunne høste så mange rabarber, jeg har kun ialt 10 stængler. Jeg håber virkelig at der hurtigt snart skyder nogle nye stængler, har jo mange rabarberkager i tankerne 🙂
      Håber du har haft en rigtig god weekend - og håber rabarberkompotten blev god.
      Mange hilsner
      Gitte

  22. Kære Gitte
    Lavede din lækre rabarber-crumble i går og der var stor jubel omkring bordet – opskriften ryger i mit hjemmelavede guldklumpe-opskrifts-arkiv.
    Tak for at du deler dine madkunstner.
    En herlig dag til dig
    Knus
    Maibritt

    1. Hej Maibritt

      Tusind tak for din søde hilsen og din gode feedback. Det glæder mig, stort! Godt du og dine gæster synes om rabarbercrumblen. Du fik mig straks til at tage et tjek i mit eget rabarberbed, jeg synes mine rabarberstængler er alt for små, der skulle jo gerne snart en lækker rabarbercrumble på kagemenuen. Godt du gav mig den ide og supergodt at høre at opskriften var en succes.
      God fornøjelse i køkkenet fortsat og godt at have dig med her på bloggen 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  23. Hej,
    Det ser super lækkert ud, jeg er meget ny både med bagning og rabarber 🙂 men vil prøve denne på lørdag som dessert tl min fødselsdag. Kan jeg lave den i forvejen og varme den op igen eller skal jeg bare gøre den klar sætte den i ovnen mens vi spiser hovedret??

    på forhånd tak
    Trine

    1. Hej Trine
      Superlækker dessert og den er nem, så en god dessert at øve sig på og med 🙂
      Jeg ville gøre desserten klar på forhånd og så bage den imens i spiser hovedret Så bliver den lun og superlækker, man skal jo bare lige rende lidt og holde øje, men det ville jeg gøre.
      Rigtig god fødselsdag og god fornøjelse med bageriet 🙂
      Mange hilsner
      Gitte

  24. Ser altså lækkert ud og må prøves….:0)
    Gør du ikke noget ved rabarberne før du ligger dej, marcipan mm. Oven på dem….??? Feks. Drysser med sukker eller andet….??? ;0)

    1. Hej Maria
      Tak for din søde hilsen. Det var også en super lækker crumble, den skal du prøve 🙂

      Jeg dryssede rabarberne med sukker. Man kan også vende dem med lidt majsmel, så afgiver de ikke helt så meget væde.
      Hører gerne om dine erfaringer.
      P.S.: Har du raberber i haven endnu? Mine er bare nogle små tynde stængler. Øv. Tænk jeg skal vente et helt ÅR igen. Suk. Men nu kommer der heldigvis snart æbler man kan bage med 😉
      Mange hilsner
      Gitte

  25. Mange tak for en helt fantastisk god opskrift på rabarber-crumble, den vil gå over i min køkkenhistorie, og er allerede en Evergreen her i huset!

    Venligst Karen

    1. Hvor er du sød at skrive sådan en hilsen. Det glæder mig rigtigt meget. 🙂 Jeg elsker den også. Faktisk er jeg vild med rabarberkager i alle afskygninger. I dag har jeg haft to nye i ovnen, og opskrifter kommer på en af de nærmeste dage. Er spændt på om du tør vove dig ud i dem også eller om du er trofast i forhold til denne 😉
      Skønt at det nu er rabarbersæson. ALLE de kager vi kan lave 🙂
      Fortsat god weekend til dig
      Mange hilsner
      Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *