Smuk tomatsalat med forårsløg

Dagen har været god men travl.

Jeg har fået gode kulturelle oplevelser, kage- bage og madlavningsoplevelser og en hel del gode krammere. Hvad kan man ønske sig mere? 🙂

En god og begivenhedsrig men måske nok også en lidt hektisk lørdag hvor tiden pludselig skrider og alle planer ikke kan nåes. Vi skal tidligt op imorgen så jeg når ikke at lave et langt madindlæg om  aftenens fantastisk flotte madtærter. Ja det er sjældent man siger det selv, men de var de altså!

Se selv her

Bacon/Løgtærte og Kylling/peberfrugttærte

Vi skal til barnedåb på Fyn og vi glæder os! Vi skal rigtigt tidligt op, så natbloggeren må snart i seng 😉 Madindlægget følger senere

Her får du dog et lille hurtigt tip til hvordan du kan lave en fantastisk let og lækker tomatsalat man kan få til sådanne lækre madtærter.

Tomatsalat med forårsløg og hvidvinsoliemarinade. Smager fantastisk og så er det fantastisk smukt ikke?

Tomatsalat med forårsløg

Sådan laver du tomatsalaten :

Skær tomater i skiver og læg i et fad. Skær forårsløg eller rødløg i skiver og læg henover. Lav en marinade af olienolie, vand, hvidvinseddike, urtesalt og peber og vend marinaden i salaten. Salat på under 10 minutter.

Elsker mad der smager friskt og godt, har smukke farver så det er en fryd for øjet. Denne tomatsalat opfylder alt dette. Fantastisk smukke farver synes du ikke?

Tomatsalat med forårsløg

 

Sund mad er bare flottere synes jeg  🙂

Læg en kommentar