Sprøde hamburgerkoteletter

DSC_3582

Her et lille Kr. Himmelfartsfif helt i stop-madspild-ånden.

Har du en rest hamburgerryg/skinke til rest fra helligdags-middagsbordet, så kan du lave hurtige, lækre, sprøde, hamburgerkoteletter. Måske du har lavet sennepsglaseret skinke og har en halvdel tilbage du ikke helt ved hvad du skal stille op med?

DSC_3508 DSC_3513

Skær skinken/hamburgerryggen i skiver og dyp i æg/mælk og rasp og steg på pande.

DSC_3567 DSC_3569 DSC_3570 Vupti. Det var det. Steg på pande, krydderi er ikke nødvendigt.

De smager helt fantastisk disse sprøde hamburgerkoteletter!DSC_3571 Steg i rigeligt smør.

DSC_3580Spis evt. hamburgerkoteletterne til frokost, med gulerødder og pesto f.eks., eller spis dem til hovedret om aftenen, til en slags kartoffel af en art? Tror flødekartofler ville egne sig?

DSC_3583 DSC_3584

Velbekomme 🙂

DSC_3582

Læg en kommentar