DSC_1076

By |januar 13th, 2018|3 Comments

3 Kommentarer

  1. Dorte Simonsen 23. januar 2018 af 01:56 - Svar

    Ps. Smagen er forresten bare top. Det syrlige med det søde…..vi tog lidt kvark til☺

  2. Dorte Simonsen 23. januar 2018 af 01:53 - Svar

    Hej Gitte, har lige bagt din kokoskage her i eftermiddags. Hvis der puttes kokos i, skal der så mere væske i end der står? Der står heller ikke nogen forskel hvis du IKKE putter kokos i?
    Dejen var ret “tør” og blev ikke nogen hård skorpe, som du skriver!?
    Hilsen Dorte

    • Gitte Hansen 25. januar 2018 af 20:49 - Svar

      Hej Dorte
      Dejligt kagen smagte dig. Ærgerligt kagen blev tør, måske den blev bagt lidt for længe? Mystisk at skorpen ikke blev sprød. Det kan jeg ikke helt forstå.
      Hvis du ikke tilsætter kokosmel, vil jeg tro, at du skal tilsætte den samme mængde ekstra mel.
      Jeg kan ikke se hvad det er for en kage du refererer til, så derfor er det lidt svært at råde dig mere præcist
      Mange hilsner
      Gitte

Læg en kommentar