Syltede rødløg. Uhm. I dag får du opskriften på lækre rødløg i eddikelage. Nemt og lækkert tilbehør i burgere, til hotdogs, på smørrebrød eller til tapas.

Syltede rødløg - opskrift på nemt tilbehør

Hu hej for en weekend. Musik, liv og glade dage, god tid med familien, lækkert mad og 1000 søndagsaktiviteter i køkkenet.

Jeg kan ikke nå at fortælle om dem alle i dag, men jeg har lovet dig opskriften på syltede rødløg og den skal du få i dag. Et godt sted at starte.

Der har været festuge i byen den sidste uges tid og igår fortalte jeg dig om vores tur i musiktelte, øltelte og om den lækreste festugeburger vi spiste i byen.

Den lækre burger spiste vi hos Restaurant Mad og vin og den bestod af de lækreste råvarer bl.a. syltede rødløg, som jeg i den grad fik smag for.2014-08-16 14.48.22

Og ved I hvad? Jeg har fundet ud af at det er det nemmeste i verden at lave sine egne syltede rødløg. SÅ nemt!

Jeg har glædet mig meget til at dele opskriften med dig og den kommer skam lige her:Syltede rødløg - opskrift på nemt tilbehør

 Syltede rødløg – få en god nem opskrift på lækkert tilbehør hér

Syltede rødløg
Syltede rødløg smager skønt og det er nemt at lave
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Ret: Syltede rødløg med peberkorn og laurbær
Portioner: 8 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 5 rødløg
  • 5 laurbærblade
  • 2 tsk. peberkorn
  • 4 dl. eddike.
  • 1 dl. sukker
  • 1 knivspids salt

Sådan gør du

  • Snit rødløgene fint og put dem i en gryde.
    Rødløg
  • Hæld eddike, salt og sukker over rødløgene. Tilsæt peberkorn og laurbærblade og kog rødløgene et kvarters tid ved middel varme.
    Syltede rødløg
  • Skold et glas og hæld rødløgene heri.
    Syltede rødløg med peberkorn og laurbær
  • Opbevares mørkt og køligt (i køleskab)

Noter

Du kan også bare koge laden og hælde over frisksnittede løg direkte på glas.
De syltede rødløg kan holde sig 1-2 uger i køleskab. Hvis de skal holde sig længere tid, så tilsæt lidt Atamon.
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Rødløg i eddikelage med peberkorn og og laurbær – det nemmeste lækreste tilbehør

Sådan laver du syltede rødløg – se processen i billeder fra start til slut.Syltede rødløg - opskrift på nemt tilbehør

Syltede rødløg - opskrift på nemt tilbehør

Syltede rødløg - opskrift på nemt tilbehør Syltede rødløg er SÅ nemt at lave og de smager SÅ lækkert.

Prøv dem i burgers, på en rullepølsemad vel også og orv ja, også i en hotdog? Måske også som grilltilbehør?

Nu har jeg ihvertfald et glas lækre syltede rødløg stående. Helt fantastisk! Et glas kunne jo snildt laves imens der blev lavet aftensmad, næsten uden anstrengelser. Nemt og lækkert tilbehør!

Syltede rødløg - opskrift på nemt tilbehør

Syltede rødløg i burgers, i hotdogs, på smørrebrød og til tapas?

Vi må da vist snart have lavet en omgang hjemmelavede burgere, så vi kan få prøvesmagt de rødløg.

De er SÅ nemme at lave og jeg er sikker på at du bliver totalt fan af opskriften 🙂

Skriv gerne hvis du har gode ideer til hvad vi ellers vil kunne bruge syltede rødløg til.

Dejligt hvis du kunne inspirere – jeg ELSKER  at få feedback, tips og tricks fra jer søde læsere  🙂

Syltede rødløg - opskrift på nemt tilbehør

En ny uge starter i morgen og jeg har en hoben opskrifter på vej til dig i ugens løb.

Jeg håber du har hygget dig i weekenden og at du har fået lyst til at at prøve de lækre rødløg. Det er faktisk nemt at sylte selv. Prøv f.eks. også disse syltede agurker? De er også så lækre og meget nemme at lave.

Prøv også disse råsyltede rabarber eller disse syltede pærer.Syltede rødløg - opskrift på nemt tilbehør