Tal og fakta om bloggen Noget i ovnen hos Bagenørden

I April 2017 har bloggen 5 års fødselsdag og siden opstarten, har der været over 7,6 mio. besøg. Besøgende fra Danmark, Skandinavien men også USA, Storbrittannien og Australien kigger med. Over 20 mio. sider er blevet vist siden opstarten og hver måned er der ca. en kvart mio. besøg og ca. 700.000 sidevisninger.

Hvem kigger med?

Bloggen besøges af alle typer brugere: unge der lige er flyttet hjemmefra eller ældre der er blevet enlige og som skal gøre sig nye køkkenerfaringer. Den lækkersultne, der er på jagt efter den hurtige kageopskrift eller langtidssimretyper, der har god tid til søndagsstegen.

På bloggen serveres også hverdagsmad og retter i den billigere kategori – så mange travle børnefamilier kigger også med her. På bloggen finder du også mormor-mad, god dansk familiemad og mange køkkenklassikere 🙂

På bloggen samles vi: en stor flok mad-bagenørder, der lige som jeg selv har stor køkkenpassion og -lidenskab og som har en fælles mission: nemt og lækkert mad på bordet hver dag og en fristende kage i ny og næ 🙂

Du kan møde mig i dette interview  hvor jeg fortæller om hvad der driver mig og bloggen. Du kan også læse mere i dette indlæg

Samarbejde og sponsorerede indlæg:

Kunne du tænke dig at samarbejde med mig, så skriv til mig på gitte@mohrhansen.dk

Jeg laver enkelte sponsorerede indlæg og omtaler kun produkter jeg kan stå inde for og som det giver mening at formidle på en mad-bageblog . Har du en ide, så kontakt mig gerne .:-)

Snart runder vi 20000 følgere på bloggens Facebook-fanside – kig også gerne forbi her. Det er den skønneste lille klub vi har os der 🙂