Flad fastfood på fem minutter. Det kan vi li’ på en travl dag! 🙂

Fast food behøver ikke være pappizza eller vakuumlasagne. Det behøver ikke være en knorr-blanding. Det behøver heller ikke være halvkolde pizzaer fra pizzamanden som man har ventet på i en time. Eller en kedelig hotdog hvor sult plager igen efter et kvarter.

Det kan simpelthen også bare være pitabrødsbunde dyppet i vand og penslet med olie, drysset med revet chiliost eller almindelig ost og så lige lidt tomat på toppen. Oregano og vupti. 225 grader i ovnen i 8-10 minutter. Hurtigere end du kan nå at vælge en izza på pizzamandens menukort. 😉

Du kan jo drysse med skinke, pepperoni eller alt muligt andet. Hvad du nu lige har. Jeg var så heldig at der var store røde stilk-tomater i mit køleskab idag, så det blev til tomat-pizzaer.

Flotte store røde tomater. Stilk-tomater er bare de bedste og de allermest smagfulde. Køb dem hvis du kan.

Til dagens pitabrødspizzaer er brugt :

6 fuldkornspitabrød, 2 store tomater, 1 pakke tex-mex chiliost, lidt olie, krydderier. Nemt ikke?

Altså jeg har jo forelsket mig i den gode chili tex-mex ost fra Arla. Mozzarella og rød cheddar.

Osten smager lækkert krydret på “ferske” ingredienser som tomat f.eks.

Jeg var heldig en dag i supermarkedet. Man kunne købe de lækre osteposer for 10 kr (næsten halv pris). De kan holde sig i månedsvis. Kom  til at købe lidt pinligt mange så har nu mit helt eget pizzaost-forråds-spisekammer. 🙂 Hold øje med gode oste-tilbud i dine nærbutikker

Der var rigeligt med ost i pakken til 6 pizza. Fråsede lidt i dagens anledning og kom lidt ost på toppen også. Dryssede med oregano og hvidløgspeber til slut.

Pizzaerne kom i den brandvarme ovn i ca. 10 minutter.

De må ikke få for længe så bliver de stenhårde. Osten skal kun lige smelte og blive gylden. Som vist her. Pitabrødsbundene skal stadig være bøjelige så er de allerbedst synes jeg,

Flade fastfood-pizzaer på ingen tid. Og det bedste er, at der nu er pizzaer til madpakken imorgen også.

Pitabrødspizzaer kan anbefales! 🙂

Har du også tomater i dit køleskab?

Jeg har vænnet mig til altid at have vakuum-pitabrød i køkkenskabet. Så er der altid til hurtigpizzaer en dag hvor madplanen går i vasken 😉

Velbekomme! 🙂