Vindruesalat med mozzarella og syrlig-sød marinade

DSC_3594

Der er liv i mig! Følger du bloggen fast, vil du måske næsten blive en anelse bekymret efter mit indlæg i går .

Mavevirus tog pippet fra mig. Jeg er på vej ovenvande men er endnu ikke helt på toppen. Manden har lige budt mig en p-tærte og jeg har lige takket nej. Der må være noget galt! Måske det er NU min krop prøver at fortælle mig at det på tide at få smidt de 5 kagekilo jeg har siddende inden konfirmationen næste uge?

Jeg har nemlig købt smarte bukser i størrelse mini slim fit (dog heldigvis stretch stof, men alligevel). Det vil være GANSKE FINT at smide 5 kilo inden, men det er da også absolut den eneste sidegevinst jeg kan få øje på ved den mavevirus.  😉

NÅ men for at blive i slanke-mode så skal dagens indlæg handle om en lækker salat jeg lavede for et par uger siden.

En smuk salat med babysalat, vindrue, mozzarella, og en syrlig/sød marinade lavet af appelsinjuice og honning
DSC_3586 Her kommer opskriften:

DSC_35851 pakke babysalat eller ruccola

1 kugle mozzarella (gerne light)

½ pakke røde vindruer

Græskar- og solsikkekerner.

Marinade:

½ dl. appelsinjuice

1 spsk. honning

1/4 tsk ingefær.

½ tsk hvidløgssalt

Et par drys cayennepeber

DSC_3589

Salat og vindruer skylles. Vindruerne skæres i halve.

Marinaden røres sammen. Smages evt. til med salt.
DSC_3591 Vindruerne fordeles ovenpå salaten.Marinaden hældes over.

DSC_3594

Mozzarella og græskar/solsikkekerner lægges på toppen.
DSC_3597 Denne salat er da bare den enkleste at lave! Hvis man altså køber salaten fra sådan en boks. Hm, hm. Men alligevel. Sølle tre ingredienser, og en nem marinade.

En ultra-let, lækker salat og meget kaloriefattig salat. Lutter plusord 🙂DSC_3598 Jeg var TOTALT vild med salaten. Vi spiste den som tilbehør til en fredagskylling, og det eneste jeg faktisk spiste den aften var faktisk SALATEN! Mums!

Min mand synes der var for meget cayennepeber i, men jeg synes til gengæld det var SÅ lækkert med en salatmarinade med “kant” og skarphed. Smag gerne dressingen til undervejs, så den kommer til at passe til dine smagsløg 😉

Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver denne salat!

Hermed fem salat-stjerner herfra.:-)DSC_3603God fornøjelse med din salat! 🙂

Mere inspiration

Læg en kommentar