Bruschetta med Løgismose pesto og skinke. Nemme, lækre brød, du kan lave af en brødrest.Stop madspild – stop brødspild. Ja tak!En portion halvtørre boller? Lækre bruschetta? Kan det virkelig lade sig gøre?
Ja det kan det!
På 5 minutter kan du faktisk trylle et fad lækre sprøde bruschetta med rød Løgismose pesto og parmaskinke.
Det er så nemt og brødene bliver så lækre at din familie vil kæmpe om fadet.
Bruschetta med Løgismose pesto og skinke af en rest brød – nem og lækker opskrift
Ingredienser
- 4 boller/eller flutes hjemmelavet eller købt. Gerne groft brød
- 150 gram Løgismose pesto rød eller grøn - al slags kan bruges, også hjemmelavet
- 8 skiver parmaskinke/ serranoskinke ca. Du kan også bruge skinkestrimler
- Olie til pensling
- Evt. parmesanost
Sådan gør du
- Flæk bollerne. Pensl dem med lidt med olie. Smør et tyndt lag pesto på hver halvdel.
- Smør et tyndt lag pesto på hver halvdel.
- Læg 1-2 skiver parmaskinke på hvert brød og drys evt. med friskrevet parmesanost
- Læg brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Gratinér brødene ca.8-10 minutter v. 175 grader varmluft.
- Brødene er færdige, når skinken er let sprød på toppen.
- Servéres straks. Brødene er gode til tapas, til suppe, som appetizers skåret ud i bidder?
Noter
Drys evt. lidt revet parmesanost på toppen Al slags skinke kan bruges, også skinkestrimler
Lækre smagfulde madbrød, med rød pesto og serranoskinke
En portion tiloversblevne boller, hjemmebagte eller købte.1 bæger rød Løgismose pesto af soltørrede tomater (andet mærke kan bruges, men Løgismoses’ er bedst synes jeg). Både rød og grøn pesto kan bruges.
Du kan selvfølgelig også bruge anden pesto – også hjemmelavet.
1 pakke parmaskinke.
Det er super nemt at lave bruschetta med Løgismose pesto og serranoskinke – al slags pesto kan bruges
- Halvér bollerne og smør pesto på brødene
- Læg en skive skinke på hvert brød.
- Gratiner brødene i ovnen
- Så er der lækre bruschetta!
De lækre brød kan nydes som snack, som forret, som mellemret, som TV-ret, som frokostret, som……
Løgismoses pesto er den BEDSTE! Und dig selv den fornøjelse at prøve. De små bøtter kan fås på køl i Nettos kølediske.
Du bliver populær i din familie hvis du laver disse lækre bruschetta.
Fadet blev tømt her i huset på 5 minutter. De stryger hermed direkte ind i kategorien “Familiens favoritter”.
Er sikker på at de også vil kunne blive en favorit i din familie. Rigtig god fornøjelse! 🙂
3 gang er lykkens gang, syntes dit skinke ser lidt tørt ud jeg bager altid kun skinken med de sidste minutter så er den dejlig og ser ikke tør ud. Fra en i Esbjerg, som er vild med mange af dine opskrifter.
Er ved at bage æggekage med feta,skinke og tomater, glæder mig til, at smage den
Lækkert Gitte. Og skulle man “tabe” en rest revet ost ovenpå bliver det heller ikke ringere af den grund…