Bruschetta med Løgismose pesto og skinke. Nemme, lækre brød, du kan lave af en brødrest.Bruschetta med Løgismose pesto og skinkeStop madspild – stop brødspild. Ja tak!Bruschetta med Løgismose pesto og skinkeEn portion halvtørre boller? Lækre bruschetta? Kan det virkelig lade sig gøre?Bruschetta med Løgismose pesto og skinke

Ja det kan det!

På 5 minutter kan du faktisk trylle et fad lækre sprøde bruschetta med rød Løgismose pesto og parmaskinke.

Bruschetta med Løgismose pesto og skinke

Det er så nemt og brødene bliver så lækre at din familie vil kæmpe om fadet.

Bruschetta med Løgismose pesto og skinke af en rest brød – nem og lækker opskrift

Bruschetta med parma skinke og rød pesto
Lækre madbrød med Løgismose pesto og parmaskinke
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Ret: Bruschetta med Løgismose pesto og skinke
Kategori: Stop madspild
Portioner: 8 stk
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 4 boller/eller flutes hjemmelavet eller købt. Gerne groft brød
  • 150 gram Løgismose pesto rød eller grøn - al slags kan bruges, også hjemmelavet
  • 8 skiver parmaskinke/ serranoskinke ca. Du kan også bruge skinkestrimler
  • Olie til pensling
  • Evt. parmesanost

Sådan gør du

  • Flæk bollerne. Pensl dem med lidt med olie. Smør et tyndt lag pesto på hver halvdel.
    Bruschetta med Løgismose pesto og skinke
  • Smør et tyndt lag pesto på hver halvdel.
    Bruschetta med Løgismose pesto og skinke
  • Læg 1-2 skiver parmaskinke på hvert brød og drys evt. med friskrevet parmesanost
    Bruschetta med Løgismose pesto og skinke
  • Læg brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Gratinér brødene ca.8-10 minutter v. 175 grader varmluft.
    Bruschetta med Løgismose pesto og skinke
  • Brødene er færdige, når skinken er let sprød på toppen.
    Bruschetta med Løgismose pesto og skinke
  • Servéres straks. Brødene er gode til tapas, til suppe, som appetizers skåret ud i bidder?

Noter

Du kan bruge al slags brød til disse bruschetta - både købt og hjemmelavet. Også flutes.
Drys evt. lidt revet parmesanost på toppen
Al slags skinke kan bruges, også skinkestrimler
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Lækre smagfulde madbrød, med rød pesto og serranoskinke

Bruschetta med Løgismose pesto og skinke

En portion tiloversblevne boller, hjemmebagte eller købte.Bruschetta med Løgismose pesto og skinke1 bæger rød Løgismose pesto af soltørrede tomater (andet mærke kan bruges, men Løgismoses’ er bedst synes jeg). Både rød og grøn pesto kan bruges.

Du kan selvfølgelig også bruge anden pesto – også hjemmelavet.

1 pakke parmaskinke.Bruschetta med Løgismose pesto og skinke

Det er super nemt at lave bruschetta med Løgismose pesto og serranoskinke – al slags pesto kan bruges

  • Halvér bollerne og smør pesto på brødene
  • Læg en skive skinke på hvert brød.
  • Gratiner brødene i ovnen
  • Så er der lækre bruschetta!

Bruschetta med Løgismose pesto og skinke

De lækre brød kan nydes som snack, som forret, som mellemret, som TV-ret, som frokostret, som……
Bruschetta med Løgismose pesto og skinke

Løgismoses pesto er den BEDSTE! Und dig selv den fornøjelse at prøve. De små bøtter kan fås på køl i Nettos kølediske.

Du bliver populær i din familie hvis du laver disse lækre bruschetta.

Fadet blev tømt her i huset på 5 minutter. De stryger hermed direkte ind i kategorien “Familiens favoritter”.

Er sikker på at de også vil kunne blive en favorit i din familie. Rigtig god fornøjelse! 🙂

Du kan også bruge hjemmelavet pesto til brødene. Få nogle gode opskrifter her:
Pesto med basilikum & mandler basilikumpesto
Lækker basilikumpesto med mandler
Se opskriften her
Pesto med basilikum og mandler
Pesto med solsikkekerner & citronmelisse billig
Pesto af citronmelisse - frisk og fyldt med vitaminer
Se opskriften her
Pesto af citronmelisse - frisk og fyldt med vitaminer