Fyldt kalkunbryst. I dag får du en rigtig god opskrift på fyldt kalkun med flødeost.
Her et tip til dig om nemt og lækkert aftensmad, der kan laves med få minutters forberedelser.
Vi spiste det lækreste kalkunbryst fyldt med krydderurte- flødeost og med bacon viklet om.
Et kalkunbryst er rimeligt fedtfattigt i sig selv, og hvis du bruger light flødeost og vikler kalkunbacon omkring, vil denne ret faktisk kunne laves som en rimelig fedtfattig ret.
Det er det nemmeste i verden at lave et fyldt kalkunbryst og er du heldig, så rækker portionen til 2 dage.
Du kan fint droppe flødeosten i kalkunbrystet, men den er rigtig god at fylde kalkunbrystet med. Den tilfører nemlig både smag og saftighed til kalkunbrystet.
Du kan bruge en pikant flødeost eller al anden flødeost, f.eks. en flødeost med krydderurter ligesom jeg.
Fyldt kalkunbryst med flødebryst er en lækkerbisken og du får opskriften lige her 🙂
Fyldt kalkunbryst med bacon og flødeost – nem kalkun opskrift
Ingredienser
- 1 helt kalkunbryst gerne på 1 kg Du kan også bruge f.eks. svinemørbrad
- 200 gram flødeost med krydderi - gerne light Krydderurteost, hvidløgsost, Pikantost eller lign. kan bruges
- 125 gram bacon i skiver Du kan bruge mere
- Tilbehør: Pastasalat
Sådan gør du
- Krydr kalkunbrystet godt med groft salt og hvidløgspeber på begge sider
- Skær en lomme midt i eller på siden af kalkunbrystet.
- Fyld flødeosten i lommen - det gøres nemmest med en smørekniv
- Saml kalkunbrystest lidt sammen og vikl bacon omkring
- Steg kalkunbrystet 45-50 minutter nederst i ovnen v. 175 grader varmluft eller til en kernetemperatur på 75 grader. Kalkunbrystet bliver også lækkert på grill.
Noter
Du kan stege kartoffelbåde med i fadet sammen med kalkunbrystet.
Det fyldte kalkunbryst kan også tilberedes på grill eller i airfryer.Du kan bruge al slags flødeost
Retten er fryseegnetKalkun bryst fyldt med flødeost og med bacon – saftigt og lækkert
Vi spiste en lækker pastasalat til kalkunbrystet og det passede bare perfekt til. Du kan finde opskriften på en nem og lækker pastasalat lige her:
Grillet kalkunbryst smager godt, men det ovnstegte er også et hit, det bliver saftigt og lækkert.
Det er en nem og overskuelig hverdagsmenu. Selv indkøbssedlen bliver også overskuelig kort 🙂
Pastasalaten kan du lave af en rest pasta, men du kan også koge en frisk portion, hælde det kogende vand fra og så erstatte med koldt vand, det afkøler pastaen hurtigt.
På den måde vil du nem og hurtigt kunne trylle en portion pastasalat.En nem og ganske fin onsdagsservering og tippet er nu hermed givet videre til dig.
Måske der også snart skal fyldt kalkunbryst på menuen hjemme hos dig en dag? 🙂
Få flere opskrifter med kalkunbryst her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.