Madplan uge 2. Her får du nye opskrifter på nem mad til en ny uge.
En ugeplan med lidt sundere retter.
I denne uge skal vi spise både pasta, kylling, grøntsagssuppe, græske frikadeller, madtærte, kalkunbryst i ovn og cuvettesteg sørme også. 
Madplanen er gratis at bruge. Den er til dig, der godt kunne bruge lidt nye ideer til hvad du kan servere som nem aftensmad.
Du får også ugens bonusopskrifter på brød, kage, dessert, grønt og ugens airfryer.
Man kan spare penge ved at følge en madplan, når man slipper for at blive impuls fristet i supermarkedet.
Pluk gerne i madplanen og snup en restedag indimellem, hvis I har for mange rester.
Få inspiration i madplanerne fra andre uger ved at klikke her.
Allerførst så får du madplanen i kort oversigtsform. Nedenfor får du opskrifter med billeder og tips til hvad du kan servere til retterne.
Du kan abonnere på madplanerne ved at tilmelde dig nogetiovnen’s nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/
Madplan uge 2 – i kort oversigtsform:
Mandag: Frisk pasta med pesto og marinerede kyllingelår
Tirsdag: Grøntsagssuppe med ugens brød
Onsdag: Græske frikadeller med feta med pastasalat med creme fraiche og ærter
Torsdag: Løgtærte med bacon med ugens grønt
Fredag: Pastaret med kylling, sesam, soya og chili
Lørdag: Kalkunbryst i ovn med grøntsager
Søndag: Cuvette på pande med hjemmelavede pommes frites og bearnaisesovs
Bonusopskrifter for madplanen uge 2:
Denne uges dessert: Appelsinfromage
Ugens kage: Kalorielette æblemuffins med kanel
Ugens brød: Müsliboller
Denne uges grønt: Hasselback rødbeder
Airfryer opskrift: Dadler med bacon i airfryer
Ugens madspildstip : Knuste kartofler – smashed potatoes
Madplan uge 2 – få opskrifter her
Mandag: Frisk pasta med pesto og marinerede kyllingelår
Nem aftensmad, der er hurtig at lave.


Tirsdag: Grøntsagssuppe med ugens brød
Prøv en nem cremet grøntsagssuppe og server gerne ugens brød til – de lækre müsliboller.

Onsdag: Græske frikadeller med feta med pastasalat med creme fraiche og ærter
En sommerlig menu. Lav gerne rigeligt, for resten kan I nemlig tage med i madpakken dagen efter.


Torsdag: Løgtærte med bacon med ugens grønt
Prøv en lækker madtærte med løg og bacon. Den smager skønt! Server gerne hasselback rødbeder til. Resten af tærten kan I snuppe med i madpakken fredag.

Fredag: Pastaret med kylling, sesam, soya og chili
En nem pastaret til en træt fredag. Denne pasta har smæk på smagen. Den må du prøve.

Lørdag: Kalkunbryst i ovn med grøntsager
En nem sund fedtfattig ret med kalkunbryst og grøntsager stegt i fad i ovnen

Søndag: Cuvette på pande med hjemmelavede pommes frites og bearnaisesovs
Lidt en fornem ret, til januar, men måske du kan finde et godt tilbud? Mange oksestege er nemlig nedsat i butikkerne lige nu.



Bonusopskrifter for madplanen uge 2:
Denne uges dessert: Appelsinfromage
Appelsinerne er billige og særligt søde lige nu, så du skulle da prøve denne lækre appelsinfromage.

Ugens kage: Kalorielette æblemuffins med kanel
Vil du gerne synde lidt sundere, så prøv disse nemme æblemuffins med olie i dejen og en skøn kanelsmag.

Ugens brød: Müsliboller

Denne uges grønt: Hasselback rødbeder

Airfryer opskrift: Dadler med bacon i airfryer
Måske du har dadler til overs fra julen?

Ugens madspildstip : Knuste kartofler – smashed potatoes
Skulle du have en portion kogte kolde kartofler til overs, så kig med her

Fakta om madplanerne på nogetiovnen.dk – gratis billige madplaner:
- Spar penge med madplaner og reducér impulsindkøb og udgifterne til takeaway
- Alle de opskrifter, du finder på nogetiovnen.dk, er nemme billige retter. De ingredienser, du skal bruge, kan du købe i alle supermarkeder.
- Madplanerne vil jeg udgive hver fredag. Klar til brug, for jer, der køber stort ind til den kommende uge, i weekenden.
- Du får opskrifter på retter til alle ugens 7 dage
- I madplanerne vil der være forslag til både hovedretter, tips til tilbehør og salater, du kan servere til. Dvs. en komplet menu.
- Der vil også være ugens stop madspildstip, en lørdags dessert, ugens brød og ugens kage.
- Opskrifterne jeg udvælger, vil afspejle årstid og sæson, så de råvarer, der er nævnt, kan købes rimeligt billigt.
- Om sommeren, vil der f.eks. være mere fokus på grillretter og om vinteren mere fokus på simremad og gryderetter
- I vinterhalvåret, vil der være en ugentlig suppedag
- Hver uge vil der være en ret til en kødfri dag
- Som hovedregel, er retterne være til 4 personer. Nogle dage, vil I kunne have mad til 2 dage, eller til frokost dagen efter. Har I mange rester, så erstat én af maddagene med en restedag.
- Du kan plukke i andre ugers madplaner og selv sammensætte din egen madplan
Madplanerne er gratis at bruge. Du kan abonnere på dem, ved at abonnere på nyhedsbrevet. Du kan tilmelde dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/
Abonnerer du på nyhedsbrevet i forvejen, så får du automatisk madplanerne, i det nyhedsbrev der udkommer lørdag morgen.
Feedback til madplanerne modtages altid gerne. Bare skriv en kommentar under madplanen, så får jeg direkte besked.





