Madplan uge 20. Her får du en masse gode nemme opskrifter til dig og din familie
Vejret er sommerligt og skønt disse dage, hvor jeg skriver madplanen for den kommende uge til dig.
Denne uges madplan byder derfor både på sommerlige lækkerier.
Lækre grillretter, en ret med asparges, kage med rabarber og en nem champignontærte. For en gangs skyld er der også fisk på menuen. Varme hveder skal vi selvfølgelig også spise.
Som altid så plukker du jo bare i madplanen, eller springer dage over, hvis I har for mange rester?
Rigtig god fornøjelse med den nye uges madplan. Jeg håber I bliver mætte derhjemme og at madplanen kan være en hjælp for jer.
Allerførst får så får du madplanen i kort oversigtsform. Nedenfor får du opskrifter med billeder og tips til hvad du kan servere til retterne.
Madplanerne er gratis at bruge. Du kan abonnere på dem, ved at abonnere på nyhedsbrevet. Du kan tilmelde dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/
Madplanen for uge 20 – i kort oversigtsform:
- Mandag: Pastasalat med tun
- Tirsdag: Tunfrikadeller med resten af pastasalaten fra mandag
- Onsdag: Kyllingebryst med marinade på grill med frisk pasta med pesto, ærter og mozzarella.
- Torsdag: Torsk i ovn med flute og creme fraiche dressing.
- Fredag: Hakkebøf med grøntsager på grill med små kartofler på grill
- Lørdag: Svinemørbrad i flødesovs med pasta
- Søndag: Champignontærte med ugens grønt
Bonusopskrifter i uge 20:
- Denne uges dessert: Nutella lagkage
- Ugens kage: Kardemommekage med rabarber
- Denne uges grønt: Asparges med sesam
- Brød: Varme hveder
- Airfryer opskrift: Hveder i airfryer
Rigtig god fornøjelse med ugens madplan. Jeg håber du kunne finde inspiration til aftensmaden i den kommende uge.
Få inspiration i madplanerne fra andre uger ved at klikke her
Madplan uge 20 – mad til hele familien – få en masse nemme opskrifter her
Mandag: Pastasalat med tun
Prøv en nem pastasalat med tun på dåse. En let servering på en dejlig lun forårsdag.
Lav gerne rigeligt, så I har nok til aftensmaden i morgen også og til madpakkerne måske?

Tirsdag: Tunfrikadeller og resten af pastasalaten fra mandag
Denne uge kører vi tun tema! Pep resten af pastasalaten med tun ved at servere tunfrikadeller til. De er super nemme at lave og smager skønt.

Onsdag: Kyllingebryst med marinade på grill med frisk pasta med pesto, ærter og mozzarella.
En nem og lækker grillmenu. Kyllingekødet kan du sagtens tilberede på grillpande/stegepande også.

Torsdag: Torsk i ovn med flute og creme fraiche dressing.
Denne ret kan du lave på ganske få minutter og den smager skønt! Ovnbagt torsk i ovn med flute og creme fraiche dressing. Kan også laves med laks.



Fredag: Hakkebøf med grøntsager på grill med små kartofler på grill
Vi snupper grillmad en ekstra dag: hakkebøf på grill med cremet pastasalat. Hakkebøfferne kan sagtens steges på pande/grillpande også.


Lørdag: Svinemørbrad i flødesovs med løg og peberfrugt med pasta til
Svinemørbrad i flødesovs er en nem og billig ret. Du kan bruge andre grøntsager i retten end jeg. Servér gerne pasta eller ris til.

Søndag: Champignontærte med ugens grønt
Bloggens nye opskrift på champignontærte er skøn! Sprød, lækker og med den dejligste smag. Servér gerne ugens grønt til, f.eks. de grillede hvide asparges eller en grøn salat.
Bonusopskrifter til madplan uge 20
Denne uges dessert: Nutella lagkage
En skøn lagkage, der er meget nem at lave. Hvis du køber lagkagebundene færdige, så kan du lave lagkagen på få minutter.

Ugens kage: Kardemommekage med rabarber
Det er rabarbersæson og det skal vi da udnytte. Prøv den lækre rabarberkage med kardemomme. En god kombination af kardemommekage og traditionel rabarberkage.

Ugens grønt: Asparges med sesam
Det er jo aspargessæson, så selvfølgelig er asparges denne ugent grøntsag. Prøv disse lækre asparges med sesam. De smager skønt!

Ugens brød: Varme hveder
I denne uge er det Store Hvededag d. 16 maj, og selvfølgelig skal vi da spise varme hveder.

Airfryer opskrift: Varme hveder i airfryer
Ugens hveder kan du også bage i airfryeren. Få en god nem opskrift her

Fakta om madplanerne på nogetiovnen.dk
- Spar penge med madplaner og reducér impulsindkøb og udgifterne til takeaway
- Alle de opskrifter, du finder på nogetiovnen.dk, er nemme billige retter. De ingredienser, du skal bruge, kan du købe i alle supermarkeder.
- Madplanerne udgiver jeg hver fredag. Klar til brug, for jer, der køber stort ind til den kommende uge, i weekenden.
- Du får opskrifter på retter til alle ugens 7 dage
- I madplanerne vil der være forslag til både hovedretter, tips til tilbehør og salater, du kan servere til. Dvs. en komplet menu.
- Der vil også være ugens stop madspildstip, en lørdags dessert, ugens brød og ugens kage.
- Opskrifterne jeg udvælger, vil afspejle årstid og sæson, så de råvarer, der er nævnt, kan købes rimeligt billigt.
- Om sommeren, vil der f.eks. være mere fokus på grillretter og om vinteren mere fokus på simremad og gryderetter
- I vinterhalvåret, vil der være en ugentlig suppedag
- Hver uge vil der være en ret til en kødfri dag
- Som hovedregel, er retterne være til 4 personer. Nogle dage, vil I kunne have mad til 2 dage, eller til frokost dagen efter. Har I mange rester, så erstat én af maddagene med en restedag.
- Med tiden vil du kunne plukke i andre ugers madplaner og selv sammensætte din egen madplan
Madplanerne er gratis at bruge. Du kan abonnere på dem, ved at abonnere på nyhedsbrevet. Du kan tilmelde dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/
Abonnerer du på nyhedsbrevet i forvejen, så får du automatisk madplanerne, i det nyhedsbrev der udkommer lørdag morgen.
Feedback til madplanerne modtages altid gerne. Bare skriv en kommentar under madplanen, så får jeg direkte besked