•  
 •  
 •  
 •  
 •  

Måske vi skulle trutte en fanfare? Måske vi skulle råbe et højt hurra?

I har taget rigtigt godt i mod Noget i ovnen app og jeg er rigtigt glad for at kunne fortælle jer, at:

..lige nu har vi rundet de magiske 1300 opskrifter i Noget i ovnen app’en!

Klik på billedet for at downloade app’en

Jeg har ikke lavet mega-meget research, men jeg fornemmer ikke at der er mange andre mad-app’s på markedet, der rummer lige så mange opskrifter? Korrigér mig gerne hvis jeg tager fejl.

I Noget i ovnen app’en finder du alt hvad hjertet og maven kan begære af lækkerier.

Noget i ovnen app’en rummer SÅ mange opskrifter om ALT muligt lige fra forretter, hovedretter, desserter, brød og kager til salater, simremad, supper, slik, snacks, marmelade og meget meget mere.

Flere skriver til mig, at de slet ikke behøver afsøge markedet for mad-app’s efter de har fundet Noget i ovnen app’en. Den rummer alt hvad de har brug for. Hvor er det bare herligt at høre 🙂Så er Bagenørdens nye flotte app i luften

App’en har været på markedet i snart et år og køberne er begejstrede.

Jer der har downloadet app’en fortæller taknemmeligt og begejstret om hvor smart app’en er at søge i, hvor nem den er at bruge i køkkenet og hvor nem den er at have med på indkøb.

Tusind tak til alle jer der allerede har downloadet app’en.  Jeg håber du bliver rigtigt glad at have fået dig en ny Noget i ovnen app-køkkenhjælper 🙂

Til dig der er blevet endnu mere nysgerrig nu og gerne vil downloade app’en så kan du købe app’en til din spartphone eller ipad/tablet i både App Store og Google Play her https://applink.dk/nio

Top 5 over smarte ting ved app’en:

 1. App’en er lynhurtig at søge i og du finder nemt de opskrifter du leder efter
 2. App’en giver dig hurtigt overblik over det vigtigste i en opskrift: ingredienser og fremgangsmåde
 3. App’en er god rent visuelt, og du inspireres af store flotte opskrift-billeder
 4. App’en er reklamefri. Når først engangsbeløbet på 49 kroner er betalt, har du fri adgang til Noget i ovnen app. 5 øre pr. opskrift
 5. Du kan mærke dine favoritter, så du nemt kan finde tilbage til dine yndlingsopskrifter

Du kan downloade app’en lige herSå er Bagenørdens nye flotte app i luftenHvornår er det smart at bruge app’en i forhold til bloggen?:

De to platforme kan noget forskelligt og nogle gange vil app’en være smartest at bruge og nogle gange blog-hjemmesiden. Hjemmesiden er bedst, hvis du vil have de trinvise billedanvisninger med og app’en er smartest, hvis du er på farten og bare hurtigt vil lige til sagen.

På hjemmesiden vil du fortsat også få mine små fortællinger og livsrefleksioner med og det vil være her du bliver inviteret med om bag facaden, imens app’en er mere “effektiv” at bruge: hardcore opskrifter og kun det .

Det kommer helt an på dit behov i den givne situation. 🙂

De to platforme understøtter og supplerer hinanden rigtigt godt synes jeg og jeg er meget godt tilfreds med den flotte nye app. Det håber jeg også at du er eller bliver?

Du kan downloade app’en lige her

Rigtig god fornøjelse med app’en og bloggen fortsat også.

P.S.: Hvis du har installeret app’en, så del gerne din kommentar herunder med feedback. Ris/ros modtages meget gerne 🙂

0 0 vote
Article Rating

 •  
 •  
 •  
 •  
 •