Svensk pølseret med pasta. Uhm i dag får du opskriften på den populære ret, bare serveret med pasta i stedet for kartofler.
Kan man lave svensk pølseret med spaghetti / pasta?
Jep det kan man og det er både meget nemmere og hurtigere at lave retten med pasta, fremfor kartofler.
Glæd dig. Pasta-versionen smager bare super godt.
I dag får du opskriften på en lækker One Pot pasta ret, en skøn pølseret med pasta.
Dagens svenske pølseret med pasta er særligt nem, fordi alle ingredienser skal bare tilberedes i én og samme gryde, heraf navnet= One pot.
Pastaen koger med i den tomatsovs som retten skal serveres med. Det er super smart og en meget nemt at lave mad på One Pot- måden 🙂
Jeg brugte et bundt porrer til retten, for lige at give retten lidt “kant”, lidt grøntsagsfibre og vitaminer.
Du kan også sagtens bare bruge almindelige løg eller rødløg, der er noget mildere i smagen. Porrer kan sagtens udelades, du bestemmer 🙂
Tricket bag en god svensk pølseret er rigeligt med pølser og ketchup eller koncentreret tomatpuré.
Jeg har også tilsat et strejf paprika og lidt sukker, til at krydre og trække sødmen frem i tomatsmagen med. Det klæder retten retten.
Svensk pølseret med pasta er en ret, der både er billig og overskuelig at lave, især på travle hverdage. Nem aftensmad alle kan lide.
Du skal bruge ganske få ingredienser, så den er også rigtig nem at købe ind til. Det smarte er også, at alle elsker retten, både små og store.
Hvis dine børn er for skeptiske overfor porrerne, så brug gerne fintrevne løg.
Løgene opdager de aldrig og smagen kan de med garanti godt lide alligevel 🙂Opskriften på den lækre pastaret med pølser får du lige her:
One Pot pasta som svensk pølseret – få en god nem opskrift her:
Ingredienser
- 4-500 gram pølser i skiver. Alle slags pølser kan bruges
- 3 porrer i skiver. Kan erstattes med fintrevet løg eller rødløg
- 2 dåser flåede tomater
- 7½ dl mælk (al slags mælk kan bruges) Du kan nøjes med ½ liter og så supplere med vand)
- 2½ dl vand
- 3 dl ketchup eller 2 store dåser koncentreret tomatpuré
- 2 tsk paprika kan udelades. Smag til og tilsæt evt. lidt mere
- ½ tsk salt
- 1 tsk sukker
- 500 gram spaghetti eller pastaskruer gerne fuldkorns
Sådan gør du
- Snit pølserne og porrerne fint og svits dem i smør eller olie. Lad blandingen stege nogle minutter, under omrøring. Tilsæt salt og paprika
- Tilsæt flåede tomater, ketchup, mælk og vand.
- Tilsæt spaghetti og læg nu låg på gryden. Skru ned for temperaturen og lad nu retten simre, til pastaen har opsuget væden, der går ca. 10-15 minutter. Brug en god gryde, så mælkeretten ikke brænder på.
- Tjek gryden undervejs og smag til med salt, paprika og måske mere ketchup. . Hvis du synes tomatsovsen virker for tynd, så lad retten koge uden låg til sidst. Hvis du synes den virker for tør, så tilsæt evt. mere ketchup
- Servér straks gerne med lidt revet ost på toppen
Noter
En skøn pastaret med pølser og porrer – en ny livret som både børn og voksne kan lide
Genialt, at man på under ½ time kan lave mad til 4 personer.
Retten kan laves for 30-40 kroner, hvis du er så heldig, at du kan finde en pakke pølser på tilbud.
Hold øje og fyld fryseren, når du kan begå et billigt pølsekup 🙂Røde pølser vil klæde retten, men de ufarvede var nu også rigtigt fine at bruge.
Porrerne klædte retten, så brug gerne porrer, hvis du har, men ellers kan du som sagt fint lave retten med løg eller rødløg.
Jeg er sikker på, at den svenske pølseret med pasta bliver en succes hjemme hos dig.
Du vil opleve, at det er meget hurtigere at lave retten med pasta end med kartofler, selvom originalversionen med kartofler nu også er et hit.
En lækker opskrift kan du finde her:
Din tid i køkkenet afgør, om du vil prøve med pasta eller pølser? Begge retter smager skønt 🙂
Prøv den svenske pølseret med pasta en dag hvor det skal gå ekstra hurtigt med aftensmaden hjemme hos jer.
Lav også gerne retten en dag I får mange børn på besøg, til en børnefødselsdag måske?
Pøj pøj med din pølseret – spring du bare på 🙂
Få mere inspiration til lækre One Pot pasta retter lige her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Hej Gitte.
Min bonusdatter lavede i går denne ret, stort set alene.
Hun er rimelig ny i køkkenet og opskriften var nem for hende at følge, da der er billeder med forklaring.
En idé til dig; det kunne være lækkert med en liste af opskrifter, aftensmad, som nybegyndere og børn nemt kan lave.
Tusinde tak for denne samt alle dine andre opskrifter.