Fyldt kalkunbryst i baconsvøb - nem opskrift
Fyldt kalkunbryst i baconsvøb
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid45 minutter min
Samlet tid55 minutter min
Ret: Fedtfattige madretter
Antal: 6 pers.
- 1 helt kalkunbryst gerne på 1 kg Du kan også bruge f.eks. svinemørbrad
- 200 gram flødeost med krydderi - gerne light Krydderurteost, hvidløgsost, Pikantost eller lign. kan bruges
- 125 gram bacon i skiver Du kan bruge mere
- Tilbehør: Pastasalat
Krydr kalkunbrystet godt med groft salt og hvidløgspeber på begge sider
Skær en lomme midt i eller på siden af kalkunbrystet.
Fyld flødeosten i lommen - det gøres nemmest med en smørekniv
Saml kalkunbrystest lidt sammen og vikl bacon omkring
Steg kalkunbrystet 45-50 minutter nederst i ovnen v. 175 grader varmluft eller til en kernetemperatur på 75 grader. Kalkunbrystet bliver også lækkert på grill.
Du kan stege kartoffelbåde med i fadet sammen med kalkunbrystet.
Det fyldte kalkunbryst kan også tilberedes på grill eller i airfryer.
Du kan bruge al slags flødeost
Retten er fryseegnet