Go Back Email Link
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

Fyldt kalkunbryst i baconsvøb - nem opskrift

Fyldt kalkunbryst i baconsvøb
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid45 minutter
Samlet tid55 minutter
Ret: Fedtfattige madretter
Keyword: kalkunbryst
Antal: 6 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 1 helt kalkunbryst gerne på 1 kg Du kan også bruge f.eks. svinemørbrad
  • 200 gram flødeost med krydderi - gerne light Krydderurteost, hvidløgsost, Pikantost eller lign. kan bruges
  • 125 gram bacon i skiver Du kan bruge mere
  • Tilbehør: Pastasalat

Sådan gør du

  • Krydr kalkunbrystet godt med groft salt og hvidløgspeber på begge sider
  • Skær en lomme midt i eller på siden af kalkunbrystet.
  • Fyld flødeosten i lommen - det gøres nemmest med en smørekniv
  • Saml kalkunbrystest lidt sammen og vikl bacon omkring
  • Steg kalkunbrystet 45-50 minutter nederst i ovnen v. 175 grader varmluft eller til en kernetemperatur på 75 grader. Kalkunbrystet bliver også lækkert på grill.
    Fyldt kalkunbryst med bacon - kalkun opskrift

Noter

Du kan stege kartoffelbåde med i fadet sammen med kalkunbrystet.
Det fyldte kalkunbryst kan også tilberedes på grill eller i airfryer.
Du kan bruge al slags flødeost
Retten er fryseegnet