Smelt smørret 15 sekunder i mikrobølgeovnen (eller i gryde)
Tilsæt brun farin, vaniljesukker og sirup
Bland krydderier og natron med hvedemelet og vend det i blandingen.
Brug hænderne til at samle dejen med. Tilsæt evt. lidt ekstra sirup, hvis dejen virker for tør
Beklæd en bageplade med bagepapir
Form to lange "dejpølser" -på bagepladens lange led - og rul dem fladt ud med kagerulle. Vær obs på at stængerne har samme tykkelse.
Bag kanelstængerne 8-10 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). De er færdige når de er sprøde og mørk gyldenbrune
Tag stængerne ud af ovnen og skær dem straks ud i 1-1½ cm. smalle snitter. Brug en skarp kniv eller et pizzahjul
Bastogne kagerne bliver sprøde, når de er helt kolde. Er de for bløde efter afkøling, så kan de bages nogle minutter igen.
Opbevar de afkølede kager i en tætsluttende kagedåse