Vask og skær rabarberne i små stykker
Hæld rabarberne i et ildfast fad og drys med de 75 gram sukker.
Lad rabarberne "trække" i sukker imens du laver kagedejen
Smelt smørret i mikrobølgeovnen og bland det med sukker og vaniljesukker. Rør æggene i. Dejen kan fint røres bare med gaffel eller ske
Bland bagepulver med hvedemel og vend det forsigtigt i æggeblandingen.
Tilsæt kokosmel og vend godt rundt, til dejen er klumpefri
Fordel dejen på rabarberkagen ved at sætte små dejklatter på toppen af rabarberne. Jeg brugte en bageform på 25x35 cm ca. Dæk hele kagen med dej og glat med en dejskraber
Sæt kagen i en 150 grader varm ovn (varmluft) og bag den i 35-45 minutter
Kagen er færdig, når den er sprød og gylden, Nydes gerne med vaniljeis eller flødeskum til