Smelt smørret i gryde ell. 20 sekunder i mikrobølgeovnen og lad det afkøle.
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Tilsæt mandelessens
Rør det smeltede smør i/pisk kun let.
Sigt hvedemelet i og vend dejen rundt med dejskraber.
Knus makronerne og rør dem i. Makronerne knuses nemmest i en plasticpose.
Hak chokoladen groft og tilsæt.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Læg ca. 1 spsk dej i hver papirmuffinform
Der bliver ca. 20 muffins af denne portion.
Hak mandlerne groft og drys på toppen (mandlerne kan også vendes i dejen)
Bag muffins'ene ca. 15-20 minutter v. 175 grader varmluft.
Kagerne er færdige, når de er gyldne og sprøde.
Kagerne kan nydes lune, men smager også godt afkølede. De bliver knasende sprøde, når de er helt kolde.
Opbevares i tætsluttende kagedåse. De kan holde sig i flere dage og bliver de for tørre, kan de lunes 10 sekunder i mikrobølgeovnen.