Start med at skær løgene i tern. Tilsæt evt. bacon.
Svits kyllingelårene på en pande og krydr rigeligt med salt og paprika
Tag kyllingelårene af panden og læg dem i en stor stegegryde. Drys med rigeligt paprika.
Svits herefter løg, hvidløg, champignon og bouillonterninger på panden. Bouillonterningerne skal bare svitses med. Hæld blandingen over kyllingestykkerne.
Kog panden af med vandet og hæld det i gryden. Husk også væden fra dine champignonglas, medmindre du bruger friske.
Tilsæt tomatkoncentrat, flåede tomater og stegeskyen fra panden.
Læg låg på gryden og lad nu retten simre i 45-60 minutter (afhængig af hvor store dine kyllingestykker er). Retten kan også laves i et tildækket fad i ovnen.
Tilsæt herefter fløde og jævn saucen med Maizena. Det kan godt lade sig gøre at røre forsigtigt rundt i gryden imens du jævner saucen. Smag til
Server retten med ris og en god salat til f.eks. bønnesalat.