Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen. Brug gerne elpisker
Tilsæt kokosmel og hvedemel og saml dejen med ægget. Ælt gerne dejen sammen med hænderne til slut, så kommer dejen til at hænge bedre sammen.
Udrul dejen i ruller og lad gerne dejen afkøle minimum ½-1 times tid - eller et kvarter i fryseren, så kan du nemmere skære dejen tyndt ud. Dyp evt. hænderne i mel, hvis du synes dejen klistrer lidt.
Skær kokossmåkagerne i skiver - jo tyndere skiver, jo sprødere kager. Læg gerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Kagerne må godt ligge tæt, for de hæver ikke meget. Læg småkagerne på en bageplade med bagepapir
Bag kagerne 7-9 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn) afhængigt af kagernes tykkelse. Bag kagerne midt i ovnen. De er færdige, når de er gyldne og sprøde. Hold øje med dem
Lad kagerne afkøle på en bagerist, før du putter dem i en kagedåse.