Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
5
fra 1 stemme
Råstegte kartofler på pande - sprøde & lækre
Råstegte kartofler på pande
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Ret:
Råstegte kartofler på pande - sprøde & lækre
Køkken:
kartofler
Keyword:
kartofler
,
råstegte kartofler
,
stegte kartofler
Antal:
4
pers.
Forfatter:
Gitte Hansen
Ingredienser
1
kg
kartofler
i skiver
olie
rigeligt, ca. 1/4 dl. Gerne raps eller solsikkeolie
salt
Sådan gør du
Skræl eller vask kartoflerne og skær dem i tynde skiver
Hæld rigeligt olie på en pande og drys med rigeligt salt. Steg ved middel varme og vend ofte. Tilsæt evt. ekstra olie og salt undervejs.
De råstegte kartofler er færdige, når de er sprøde og gyldne.
Noter
Kartoflerne kan også tilberedes i ovnen. Ca. 45 min. v. 175 grader varmluft