Go Back Email Link
+ servings
Råstegte kartofler på pande - sprøde & lækre
Udskriv
5 fra 1 stemme

Råstegte kartofler på pande - sprøde & lækre

Råstegte kartofler på pande
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid45 minutter
Ret: Råstegte kartofler på pande - sprøde & lækre
Køkken: kartofler
Antal: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 1 kg kartofler i skiver
  • olie rigeligt, ca. 1/4 dl. Gerne raps eller solsikkeolie
  • salt

Sådan gør du

  • Skræl eller vask kartoflerne og skær dem i tynde skiver
    Råstegte kartofler på pande - sprøde & lækre
  • Hæld rigeligt olie på en pande og drys med rigeligt salt. Steg ved middel varme og vend ofte. Tilsæt evt. ekstra olie og salt undervejs. 
    Råstegte kartofler på pande - sprøde & lækre
  • De råstegte kartofler er færdige, når de er sprøde og gyldne.  
    Råstegte kartofler på pande - sprøde & lækre

Noter

Kartoflerne kan også tilberedes i ovnen. Ca. 45 min. v. 175 grader varmluft