Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle
Nemme og lækre butterdejssnegle med pesto
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid20 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle
Antal: 20 stk
- 1 rulle butterdej færdigkøbt. Min rulle vejede 275 gram
- 1 glas pesto (ca. 130 gram) al slags pesto kan bruges
- Salt/peber Peber kan ersattes med krydderurter f.eks. oregano?
- evt. revet ost
- ½ æg til pensling . kan udelades
- sesamfrø til drys - kan udelades.
Rul butterdejspladen ud på et stykke bagepapir
Smør pestofyldet på
Rul dejen stramt sammen om fyldet.
Skær sneglene ud i ca. 1 cm. tykke skiver
Læg pestosneglene på bagepladen og pensl med æg, på alle sider
Drys med salt/hvidløgspeber og sesam.
Bag butterdejssneglene 15-20 minutter v. 175 grader varmluft. De er færdige, når de er gyldne og sprøde. Serveres friskbagte, gerne lune.
Top gerne sneglene med lidt revet ost, før du drysser med sesam.
I stedet for peber kan du krydre med friske/tørrede krydderurter
Al slags pesto kan bruges til sneglene.
Du kan også bruge flødeost, hvidløgssmør, smør rørt med friske krydderurter, bacon, skinketern, parmaskinke/serranoskinke tomatsauce/pizzafyld.
Sneglene kan fryses. Lunes i ovnen efter optøning.