Go Back Email Link
+ servings
Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle
Udskriv
5 fra 1 stemme

Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle

Nemme og lækre butterdejssnegle med pesto
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid30 minutter
Ret: Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle
Antal: 20 stk
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej færdigkøbt. Min rulle vejede 275 gram
  • 1 glas pesto (ca. 130 gram) al slags pesto kan bruges
  • Salt/peber Peber kan ersattes med krydderurter f.eks. oregano?
  • evt. revet ost
  • ½ æg til pensling . kan udelades
  • sesamfrø til drys - kan udelades.

Sådan gør du

  • Rul butterdejspladen ud på et stykke bagepapir
    Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle
  • Smør pestofyldet på
    Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle
  • Rul dejen stramt sammen om fyldet.
    Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle
  • Skær sneglene ud i ca. 1 cm. tykke skiver
    Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle
  • Læg pestosneglene på bagepladen og pensl med æg, på alle sider
    Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle
  • Drys med salt/hvidløgspeber og sesam.
    Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle
  • Bag butterdejssneglene 15-20 minutter v. 175 grader varmluft. De er færdige, når de er gyldne og sprøde. Serveres friskbagte, gerne lune.
    Butterdejssnegle med pesto - lækre pestosnegle

Noter

Top gerne sneglene med lidt revet ost, før du drysser med sesam. 
I stedet for peber kan du krydre med friske/tørrede krydderurter
Al slags pesto kan bruges til sneglene.
Du kan også bruge flødeost, hvidløgssmør, smør rørt med friske krydderurter, bacon, skinketern, parmaskinke/serranoskinke tomatsauce/pizzafyld.
Sneglene kan fryses. Lunes i ovnen efter optøning.