Lun mælken og smelt samtidigt smørret heri (jeg bruger mikrobølgeovLad det afkøle til fingervarmt.
Rær gær og sukker ud heri. Tilsæt mel lidt efter lidt, iblandet salt. Brug gerne røremaskine. Det er ikke sikkert, du skal bruge alt melet. Det bliver en lidt blød dej.
Læg bagepapir i bunden af ovnens store bradepande. Fordel dejen herpå (pres den ud med fingrene el. lign.).
Stil brunsvigeren til hævning et lunt sted i ca. ½ time.
Lav fyldet imens ved at smelte alle ingredienser sammen. Brug gryde eller mikroovnsskål. Afkøl lidt.
Brug fingrene til at lave huller i dejen og fordel fyldet herpå. Hullerne sikrer, at fyldet trækker godt ned i kagen. Sørg for at fyldet kommer godt ud i kanterne også.
Der er rigeligt med fyld på denne kage, men det er helt bevidst. Man må aldrig gå ned på snask i brunsvigeren.
Bag brunsvigeren 15-20 minutter ved 175 grader varmluft eller 200 grader alm. ovn. (tynde brunsvigere skal bage kortere tid).
Brunsvigeren er færdig når kanterne føles gennembagte og fyldet på toppen er sprødt. Holdt godt øje med kagen og pas på den ikke branker.
Lad brunsvigeren afkøle lidt før du skærer den ud.