Go Back Email Link
+ servings
Røræg – scrambled eggs med bacon opskrift
Udskriv
4.50 fra 2 stemmer

Røræg - opskrift på scrambled eggs med bacon

Røræg og bacon - er et hit til brunch
Forb. tid3 minutter
Tilb. tid7 minutter
Samlet tid10 minutter
Ret: Røræg - opskrift på scrambled eggs med bacon
Antal: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 8 æg
  • dl mælk
  • salt/peber

Bacon og/eller cocktailpølser

  • 1 pakke bacon i skiver påregn mindst 2 skiver pr. mand
  • cocktailpølser påregn mindst 50-100 gram cocktailpølser pr. mand

Sådan gør du

  • Steg baconskiverne på en tør pande og rør æggeblandingen sammen imens.
    Røræg - opskrift på scrambled eggs med bacon
  • Pisk æg og mælk sammen og rør krydderierne i
  • Stil baconskiverne til side og steg nu æggene i bacon-fedtstoffet på panden. Tilsæt evt. lidt smør undervejs
  • Æggene skal steges ved svag varme og de er færdige, når de har "samlet sig" og vandet er fordampet. Jeg synes røræg er bedst, når de er bløde og creme og tilbereder derfor dem derfor kun ved svag varme
    Røræg - opskrift på scrambled eggs med bacon
  • Server røræggene rygende varme med den sprøde bacon og evt. cocktailpølser
    Røræg – scrambled eggs med bacon opskrift

Noter

Røræg smager allerbedst samme dag som det er lavet. Det kan forberedes i forvejen og lunes i ovnen før servering. 
Lav gerne rigeligt, da der bliver spist meget røræg og bacon, når det serveres til brunch
Jeg synes at scrambled eggs bliver bedst, når æggene stadigvæk er bløde og cremede. Steger de for længe, eller ved for hård varme, bliver æggemassen hård og smuldrende