Pølse stroganoff - opskrift på nem pølseret
Nem pølseret med løg i flødesovs
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Ret: Pølse stroganoff - opskrift på nem pølseret
Antal: 4 pers.
- 4-500 gram pølser i skiver - du kan nøjes med færre
- 1 stort løg i tern
- smør/olie til stegning
- 2½ dl fløde evt. cremefine. Kan erstattes med fløde ell. vand
- 3-4 spsk ketchup ell. tomatpuré
- 300 gram champignon evt. 1 glas. Kan udelades
- 2 tsk sennep sød fransk sennep ell. Dijon. Sennep kan udelades
- 2 tsk paprika kan erstattes med karry, eller du kan bruge 1 tsk karry og 1 tsk paprika
- salt/peber
Skær pølserne i skiver, champignon og løget i tern. Svits i olie eller smør på en pande
Steg til løgene er klare og pølserne sprødristede
Tilsæt fløde, ketchup, sennep og paprika
Rør godt rundt på panden, flødesovsen er tyknet og kogt lidt ind
Smag retten til med salt og peber og evt. ekstra paprika
Servér din Pølse Stroganoff med ovnkartofler eller pasta
Retten er fryseegnet
Alle slags pølser kan bruges
Kan serveres med pasta, ris, ovnkartofler eller kartoffelmos til
Paprika kan erstattes med karry, eller du kan bruge 1 tsk karry og 1 tsk paprika