Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende. Tilsæt smeltet smør (det kan smeltes nemmest få sekunder i mikroovnen)
Bland mel, salt og bagepulver og tilsæt det skiftesvis med mælken.
Vend dejen forsigtigt med dejskraber, til den er klumpefri.
Sæt 8-9 muffinsforme i airfryerens trådkurv. Bruger du muffinforme af papir, så sæt gerne 2 muffinforme ned oveni hinanden, det holder på formen. Siliconeforme eller metalforme kan også bruges.
Fyld 8-9 muffinsforme med ca. 2-2½ spsk dej. Hak mandlerne groft og drys på toppen, sammen med lidt perlesukker
Bag muffinsene ca. 8-10 minutter v. 180 grader. Muffins'ene kan også bages i airfryer - 12-14 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). Muffins'ene er færdige, når de er gyldenbrune. sprøde og gennembagte